Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

duygasalım maşallah ya çok güzel bir kızsın allah hayırlısı ile sahibine bağışlasınn

çok şekermiş gonzales mafoldumben benimkinin gözleri maviydi cins bir kediydi. Çok yaramazdı ama çok sevimliydi. Annem ben evde hayvan istemem mikrop dedi verdi bir akrabamıza((((

Bizim evde 2 tane köpek vardı ozaman gerçi Çok sevdiler Köpeklerim Hatta hep onların altında uyuyordum 2 ay baktım sonra sahiplendim :Çok fırlama bişeydi

ewet canım daha iim bugün ilaçlarımı kullanmaya başladım bakalım işallah en kısa sürede atlatıcam bu hastalıklarımı sen nasılsın canım benim yerimseniben

ewet canım daha iim bugün ilaçlarımı kullanmaya başladım bakalım işallah en kısa sürede atlatıcam bu hastalıklarımı sen nasılsın canım benim yerimseniben

İyiyim bende dün kaynanamlara gittim yemeğe çağırdılar. Nişan hazırlıkları son sürat devam ediyor. Ne giyeceğime karar veremiyorum. Netten bakıyorum ama hep aynı modeller. Güzel bir model bulsam diktireceğim. Düğün salonu tutuldu. Davetiye beğenemiyorum. Ne karasız kızım ya sinir oluyorum kendime :bbo:

iyi canım ne yapayım bunalımlardayım.... sen nasılsın.

sengözlerimebaksanab Ramazanın İLk günü olması ile çok sakinim bugünsengözlerimebaksanab
:Saruboceq:Allah Tuttuğumuz Oruçları KAbul Eder İnşallah:Saruboceq:
vereliniortak İŞlere konsantre olamıyorumvereliniortak​

kaydirigubbakcemile5 Dayımın Kızı oluyor Kızlarkaydirigubbakcemile5
:kedi: İsim bakıyoruz Biz hep Erkek ismi Düşündük Doktor ilk başta Erkek dedi:kedi:
sositososito Aklınızda Değişik isimler var ise paylaşır mısınızsositososito
:CüvCüv: Ablasının İsmi de ALEYNA:CüvCüv:

ben oruç değilim( hasta oldum dün. ama bitincede tutamayacam heralde tansiyonum çook düşüyor. bi gün tutup deneyecem düşerse tutamam düşünce çok kötü oluyorum ya.

ben oruç değilim( hasta oldum dün. ama bitincede tutamayacam heralde tansiyonum çook düşüyor. bi gün tutup deneyecem düşerse tutamam düşünce çok kötü oluyorum ya.

Bende başlayamıycaktım ama Başladım

kızlar moralim öok bozuldu yaa annem doktora gitti sabah beli ağrıyodu. kemik erimesi demişler. nolacak yaa

:çok üzgünüm: Bol Bol süt ve Sütlü ürünler tüketicek:çok üzgünüm:
ŞenizGeçmiş OlsunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…