Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

zamanında yemesi gerekiyodu ben söylüyodum beni dinlemedi süt yoğurt tüketen biri değil((( allah onu bana bağışlasın kimsem yok ondan başka ödüm kopuyo bişe olacak diye.geçen yıl babam kaybettim şimdi annemle ikimiz kaldık((

Ayyy canım hadii bakalım haytırlısı olsun bak bunlar en güzel telaşlardır eminim işallah herşey dilediğnce olur ve mutlu olursunmaşallah diorum a.s. darısı bizim başımıza işallah delikafadulden speddy napiim canım bende cumaya bugün gün bitesede hemen yarın olsa öğlene kadar uyucam valla bu arada candy hoşgeldin kuzum nbr? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lmaz: Allah Korusun Canım Kemik Erimesi Dikkat Edilir ise Kötü bi Hastalık Değillmaz:
yerimsenibenBazılarımızın kemikleri Güçlü olurken bazılarımızın olamazyerimseniben
mirmirmirmirÜZme Dikkat etsin Süt ürünleri Tüketsin ve Kontrollere Önemr Versinmirmirmirmir

çok sağol canm içimi ferahlattın biraz.

işte malesef annemde de bende de kalmad babamn hastalık döneminde ve ölümden sonra çok yıprandık.senağlama

Şeniz Anlıyorum Canım Ama birbirinize destek olucaksınız işteŞeniz
sositososito Hastalık çok illet bişeydir bi kişi umudunu kaybetti mi Hastayı da kaybetmeye bile gidersositososito
:sinifsinif: Biz dedemden çok çektik ondan sonra bişeyleri öğrendim 60 yaşında kanseri yendi ama öyle böyle bişey değildi 7 ay yattı hastane de onunla bizde yattık tabi yoğun bakımda hergün bi umut ile gittik ve yaaşttık:sinifsinif:​

öyle canım haklısın babamında hiç umudu yok tu doktorlar yüzüne karşı herşeyi söyleyince adam bütün umudunu yitirdi ve sonunda da olan oldu. çok sağol canm benim yaaa. opuyorumnanaktan

öyle canım haklısın babamında hiç umudu yok tu doktorlar yüzüne karşı herşeyi söyleyince adam bütün umudunu yitirdi ve sonunda da olan oldu. çok sağol canm benim yaaa. opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanUmudunu Yitirme asırlarca
Mutlu Günleri Sende yakalayacaksın
İnançlarını kamçlılamasın hiç kimse
Tutsak Değilsin ve Hiç bir zamanda Olmayacaksınopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun candy Allah acil şifalar versin. Moral de çok öenmli destek olsun birbirinize..

çok sağol canm belki çok abartılacak bi hastalık değildir ama ben çok hashas oldum bu konuda. başmıza gelmeyen kalmad bayramdan sonra bende ankaraya gidecem benimde kalbimde sorun varr bi işlem yapacaklar ama ne olduğunu bilmiyorum söylemiyolar bana. derdim çok anlayacağınızzzz

candy canım çok geçmiş olsun insan kendide olsa yakınından biriside olsa hastalığa çok üzülüyor çok ii anlıyorum seni canım allah acil şifa versin ama unutma canım günümüzde teknoloji o kadar geliştiki her hastalığın bi çaresi var bi tek ölümün yok sen sıkma canını canım biz herzaman yanındayızyerimseniben

çok sağol canm biliyorum yanımda olduğunuzu. senin endeskopi sonucu noldu??? bi kaç gün oldu giremiyodum.zor oldumu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…