kızlar gittim geldim slmlaşma merasimi daha bitmedimi :))
Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
Kimsede bi gelişme yokmu yaa evlilik, nişan, aşk :uhm:
kızlar gittim geldim slmlaşma merasimi daha bitmedimi :))
Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
Kimsede bi gelişme yokmu yaa evlilik, nişan, aşk :uhm:
yok canıım nerdee...
Dün akşam kıbrıstan misafir geldi amcamlara bende gittim...
Bi ara çıkıp yan tarafa gittim, gelince kadın dediki seni çok beğendim Kıbrısa gelirmisin??
Tabi ben kaçırırmıyım hemen atladım :)) şaka şaka bişi demedim...
Kadın akşam boyu beni takip etti be...
çok sağol canm biliyorum yanımda olduğunuzu. senin endeskopi sonucu noldu??? bi kaç gün oldu giremiyodum.zor oldumu??
Kızlar sinirlerim çok bozuk. Oruçlu oruçlu insanı hasta ediyorlar ya. Çalıştığım yerde aynı bölümde bulunduğum bir kadın var. Ya ben anlamıyorum bukelamun gibi birşey.. Ne iyi olduğu belli ne de kötü olduğu. Bir melek bir şeytan. Anlamadım gitti. Ben çok sıcak kanlı bir insanım aslında herkese gayet iyi sıcak davranıyorum. Herşeyi konuşuruz gün içerisinde olan bitenleri yani samimiyiz. zaten 3 bayan paylaşıyoruz odayı. Ama bu başka acayip birşey. Kocasından da ayrılmış tek başına yaşıyor. Herşeye anında tavır takınıyor. Hep istiyor onun istediği gibi olsun herşey. Bir kıskançlık söz konusu. Arkamdan da söyleniyordur eminim. Ya çok sinir oluyorum gerçekten. Hep bir üstünlük hali var. 16 yıldır burada çalışıyormuş kendini buranın demirbaşı sayıyor resmen. Allahım sabır ver bana..
yok canım valla endoskopi çok ii geçti damardan bişey verdiler hemen küt die bayılmışım hiçbişey hissetmedim ama sonucu kötü çıktı gastrit reflü ve hipo polri bakteri çıktı maalesef ilaç yazı doktorum 4 tane onlarıda bugün kullanmaya başladım bakalım noolucak :CüvCüv:
Kızlar iş yerlerinizde ramazanda erzak ve para veriliyormu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?