Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kızlar gittim geldim slmlaşma merasimi daha bitmedimi :))
Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
Kimsede bi gelişme yokmu yaa evlilik, nişan, aşk
:uhm:

kızlar gittim geldim slmlaşma merasimi daha bitmedimi :))
Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
Kimsede bi gelişme yokmu yaa evlilik, nişan, aşk
:uhm:

lmaz:lmaz: Nerede yaw yakınımdan değil uzağımdan bile geçmiyorlmaz:lmaz:
yerimseniben Tek umudumuz sevgilisi olanlar falan işte sözlü,nişanlılar yerimseniben​

yok canıım nerdee...
Dün akşam kıbrıstan misafir geldi amcamlara bende gittim...
Bi ara çıkıp yan tarafa gittim, gelince kadın dediki seni çok beğendim Kıbrısa gelirmisin??
Tabi ben kaçırırmıyım hemen atladım :)) şaka şaka bişi demedim...
Kadın akşam boyu beni takip etti be...

hadi hayırlısı cnm

Kızlar sinirlerim çok bozuk. Oruçlu oruçlu insanı hasta ediyorlar ya. Çalıştığım yerde aynı bölümde bulunduğum bir kadın var. Ya ben anlamıyorum bukelamun gibi birşey.. Ne iyi olduğu belli ne de kötü olduğu. Bir melek bir şeytan. Anlamadım gitti. Ben çok sıcak kanlı bir insanım aslında herkese gayet iyi sıcak davranıyorum. Herşeyi konuşuruz gün içerisinde olan bitenleri yani samimiyiz. zaten 3 bayan paylaşıyoruz odayı. Ama bu başka acayip birşey. Kocasından da ayrılmış tek başına yaşıyor. Herşeye anında tavır takınıyor. Hep istiyor onun istediği gibi olsun herşey. Bir kıskançlık söz konusu. Arkamdan da söyleniyordur eminim. Ya çok sinir oluyorum gerçekten. Hep bir üstünlük hali var. 16 yıldır burada çalışıyormuş kendini buranın demirbaşı sayıyor resmen. Allahım sabır ver bana..

çok sağol canm biliyorum yanımda olduğunuzu. senin endeskopi sonucu noldu??? bi kaç gün oldu giremiyodum.zor oldumu??

yok canım valla endoskopi çok ii geçti damardan bişey verdiler hemen küt die bayılmışım hiçbişey hissetmedim ama sonucu kötü çıktı gastrit reflü ve hipo polri bakteri çıktı maalesef ilaç yazı doktorum 4 tane onlarıda bugün kullanmaya başladım bakalım noolucak :CüvCüv:

Duygusalcım her şirkette böyle sivriler vardır, biz bile ofiste 3 kişiyiz 1 tane sivri var beni deli ediyo...
Böylelerini takmamak en doğrusu....
Boşver konuşsun dursun, sen he de kendi bildiğini yap...

canm bnm takma sen bide şu anda oruçlu olduun içinde baya sinirlisindir sakin olmaya çalış mutlaka o kadaınıda takma kafana belliki androit bi tip böyle insanlar benmde işyerinde çok karşıma çıkar bi keresinde dedim ben bunu aliim camdan aşağıya fırtlatıp kurtuliim ama nerdeee kötükedihüsoklava:klava:klava:

Kendime kızıyorum niye yakın oluyorsun diye. Araya mesafe koysam bunları yapmaz. Bende hata yani cimcimem... Gece rüyamda yılan gördüm. Yılan düşmanlıktır çıkıyor işte..
Kafama takmakta istemiyorum ama sinirlerime hakim olamıyorum

Son düzenleme:
Sorma aynı şeyleri ben diyorum secl... Oruçlu olmasam daha neler diyeceğimde!! Evlenecek olmasam durmam burada başka iş bulurum. Ama bilemiyorum ki çıksam gitsem başka yer iyi mi olacak kötü mü olacak. E birsürü eksiğim var çeyiz di eşyaydı para lazım yani. Hele bir evleneyim de böyle devam ederse çıkarım buradan katlanamıyorum çünkü klava:

geçmiş olsun canım.allah dermanı olan dert versin yinede buna da şükür.yediklerine dikkat etmen gerekiyor. senağlama

durumları olsada krizi bahane ediyor. Bu patron milleti yok mu Allah hepsine sorsun. Bizim patron x6 ya biniyor salacakta denize nazır köşkü var. 1 hafta öncede köylülerinin bir derneğine 50 bin tl bağış yaptı. Ama 2 yıldır beş kuruş zam yok. Durumları yokmuş. Ve topu topu 10 kişiyiz burada. Gitgide pintileşti bizim patron. Geçen yıl 50 tl lik market kartı verdi bu sene onu da vermez pinti moruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…