Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Cimcimeemmm ben iki yıldır aynı işyerimde çalışıyorum tek yaptıkları ramazanda ofisce bizi yemeğe götürürler başka bişey yapmazlar

yerimsenibenGeçen sene Ramazanda olanları söyleyim sizeyerimseniben
cokacimcoookcokacimcoook İStinyede 50 kişilik yemeğe gittik cokacimcoookcokacimcoook
cokacimcoookcokacimcoookErzak verdicokacimcoookcokacimcoook
vereliniortakVe 2 saat önce çıktık Patron din konusunda çok başkadırvereliniortak

:lepi::lepi:Bu sene ne olcak bilmiyorum ama
Bugün 17:00 mesai saatimiz:lepi::lepi:

yerimseniben5 Defa hacca gitti 32 yaşında daha çok gençyerimseniben
:Saruboceq:O konu da takdir edebiliyorum:Saruboceq:
şutarafagitti Allah bana da nasip eder İnşallahşutarafagitti

kızlar benim patronumda saolsun orucunu tutar cumaları kaçırmaz..kandillerde ve ramazan boyunca pide alır..bunada şükür kendi durumu yok ama yinede alıyor allah razı olsunn.ama büyük şirkette çalışsaydım pideyle yetinilmesini garipserdimm

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeBiz şirkette açmıyoruz evlerimize bide onla uğraşmak zor olur uzakta oturan arkadaşlarımız çoklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kuzucuklarım ben bu sene oruç tutamıyacağım ama sizinle böyle bir sofrada çok güzel bir iftar yapmayı çok isterdim rabbim hepimizin niyetini tuttuğu orucu kabul etsin hepimizin ramazanı mübarek olsun inşallah ramazan hep iyi şeylere vesile olur ... alkisalkisalkisdelikafadulden

http://i0908.hizliresim.com/2009/8/21/5858.jpg

GONZELESıM BEBEM bizde evde açıyoruz işte eve veriyor pideleri sanayidede abiler var 4 tane onlarada alıyor herakşam pide..erzak falan yok ama bu kadar düşünmesi bilem yeter bakalım geçen bayram haftalığım 75 di 100 vermişti ..bu bayram haftalığım yine 75 bayram harçlığı vericekmi zamda yapmadı..ahh ahh ne kadar aç gözlüyümmm

kız secl bende niyetli değilim ama açımm yiyemiyorum doğal olarak..ve bende böyle bir sofrada sizlerle yemek yemek isterim hemde çokkk

Kızlar bizim patronda çuvalları hazırlamış (hemde 1 cuval düşünün :)) ama bizemi verecekki acep...
Şimdilik bişi söylemedi bakalım ilerleyen zamanlarda görücez...
Eski şirketimde, bi çoğu oruç tutmazdı, bayramda sadece çikolata dağıtırlardı...
Ama yılbaşlarını ilk önce şirkette kutlarlardı, kadehler kaldırılırdı...

Şeçil sofra çok güzel görünüyor keşke hepimiz aynı şehirlerde olsaydık birlikte iftar yapmak ne kadar güzel olurdu yerimseniben

valla sinemciim ben ankaradayım keşke herkes ank.da otursaydıda buluşup iftar yapsaydık ne güzel olurdu dimi cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…