Kızlar ben birazdan gidicem...
Herkese ii haftasonları, arada bir uğrayıp kontrol ederim sizi öpüldünüz...
Günaydın sinem hihoyyyt
canım üzülme benim annemde yapmamaış sinirlendim ama belli etmedim inan onlar bizden daha çok yoruluyor bunalıyorlar butün gün evdeler üzme kendini pazar bir dipten temizlik yaparsın ben her pazar yaparım annem yapamıyor zaten bu yaşına kadar bizim kahrımızı çektiler birazda kaytarsınlar sen bunlamışsın şeker hadi toparlan bakimkızlar dün akşam eve gittim annem mutfakta yemek yapmaya çalışıyor işte bende gittim ki eve bir iş yapmamış ona sinirlendim neyse yemekleri hallettik yedik ben mutfağı temizledim sahurluk falan hazırladım.diğer odalarıda süpürdüm ama kan beynimde ben topluyorum onlar yediklerini bırakıyorlar valla ya sıkıldım artık kendi düzenim olsun isityorumm ..yarın temizlik yapıcam perdeler falan yıkancak ve fazlalık herşeyi atıcam off off çok bunaldım gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var..mafoldumbenmafoldumbenhalbuki ne güzel mübarek aydayız ipten çöpten şeye niye bu kadar takıp kendimi yıpratıyorum anlamda veremiyorum ama bunalımdayımm herşey gözüme batıyorrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?