Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

valla kendi elimle hazırlamayı çok isterdim ama maalesef işallah allah nasip ederse hazırlarım işallah opuyorumnanaktan

kızlar birazdan bende çıkıcam şimdiden hepinize hayırlı iftarla allah kabul etsin tuttuğunuz orucu ettiğiniz duayı..hepinizi seviyorum ve öpüyorummm

günaydınn..kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim yaa şu durumdan kurtulmak isityorum çok konuşuyorum ama bu konuşmalar genelde şikayet oluyor engelleyemiyorum kendimi iyice kibirli memnuniyetsiz insan oldum yaa =(

kızlar dün akşam eve gittim annem mutfakta yemek yapmaya çalışıyor işte bende gittim ki eve bir iş yapmamış ona sinirlendim neyse yemekleri hallettik yedik ben mutfağı temizledim sahurluk falan hazırladım.diğer odalarıda süpürdüm ama kan beynimde ben topluyorum onlar yediklerini bırakıyorlar valla ya sıkıldım artık kendi düzenim olsun isityorumm ..yarın temizlik yapıcam perdeler falan yıkancak ve fazlalık herşeyi atıcam off off çok bunaldım gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var..mafoldumbenmafoldumbenhalbuki ne güzel mübarek aydayız ipten çöpten şeye niye bu kadar takıp kendimi yıpratıyorum anlamda veremiyorum ama bunalımdayımm herşey gözüme batıyorrmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Sorma sinemim.. ış olsun diye geliyoruz işte. Aslında yapacak birşey yokta maksat gelip bir görünmek.Patronun gözüne batıyoruz yoksa mirmirmirmir
Zaten bugün dışarıda çok işlerim var. Alışverişe gideceğim akşama misafir gelecek eve gidip temizlik yapıp yemek yapacağım... Annem biraz rahatsız şekeri çıkmış haliyle işler bana kaldı :çok üzgünüm:

Lavantam sıkma canını ya.. Bunlar ufak tefek şeyler. Herşeyi kendine sorun edersen genç yaşta dert sahibi olursun vallahi. Bak benim de annem rahatsızdı birşey yapamamış ben gittim yaptım sofrayı kurdum toparladım. Arada olur öyle şeyler. Allah sıkıntı dert vermesin bunlar nedir ki??
Senin bu ara sinirlerin biraz gergin e oruçta tutuyorsan o yüzden de böyle agresif olabilirsin. Ama sakinleş çiçeğim:) Hayatı kendine zindan etme. Pozitif olmaya çalışalım a.s

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım lavatam niye üzüldün sen bakim diğer kızlar nasılsınız bakim

Duygusal sanki biz yapıyoruz bizde iş olsun diye geliyoruz ve yarım günde değilde tüm gün işyerinde oluyoruz akşam 19:00 zor çıkartıyorlar C.tesi bile lmaz:
Lavantam canım annen belkide oruç olduğundan yorgundur yada sıcaklardan halsiz kalmıştır ondan bişey yapamamış canım bence senin sinirlerin yıprandığı için herşey sana batıyordur tatlımm

canım üzülme benim annemde yapmamaış sinirlendim ama belli etmedim inan onlar bizden daha çok yoruluyor bunalıyorlar butün gün evdeler üzme kendini pazar bir dipten temizlik yaparsın ben her pazar yaparım annem yapamıyor zaten bu yaşına kadar bizim kahrımızı çektiler birazda kaytarsınlar sen bunlamışsın şeker hadi toparlan bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…