Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

biraz daha rahatladım sizin annelerinizde yapmamış ya..hak veriyorum yoruluyor ama kızlar bakın şimdi yemek yedik bize sofrayı toplayın hiç halim yok diyor snr gidiyor nette arkadaşları ile istdan eski komşuları ile okey oynuyor o zaman kakari kukurii pc başından kalktttımı ahh ahh ıhh ıhh ölüyorum ahh bacacıklarımm ..çok sinirlerim yıpranıyor ses bile istemiyorum sanırım yok yok bu böyle olmayacak pozitif ol lavanta relaxxx dünya senin etrafında dönmüyorrr

Hım Lavantam o zaman birşey diyemeyeceğim.. Benim annem rahatsız gerçekten şekeri çıkmış gözleri şişmiş bir halde yatıyordu. O yüzden birşey demedim. Ama annen bilgisayar başında vaktini geçirip sana yardımcı olmuyorsa o zaman sen haklısın :1shok:

Umudum hoşgeldinn..
hoşbuldum::)

benim annem teknoloji özürlü anlamaz pek ama benimkide yapar bazen:) yoruldum der hadi annene falan gidem deyince canlanır

Kısçelerim günaydın :)
benim anne hayattan koptmuşyu yeni yeni dönüyor hayata ..
rahimde kitle tespit etmiş doktor p.tesi emar çekilicek ..
bende yarın istanbula gidiyorum
hatta az sonra patronlarla konuşmaya gidicem ..
temelli istanbula dönmek için
hayatımda herşey ters gitmeye başladı
bakalım ne zaman normale dönecek.
hayatımdaki tek olumlu gelişme birlikte yaşlanacağım adamı buldum.
inşallah onuda kaybetmem

merhaba kızlar...

corelim canım benim çook geçmiş olsun. allah annene acil şifalar versin. mübarek aylardayız inşallah sıkıntılarını bi an evvel atlatırsın canım. birlikte yaşlanacağın kişiyi bulman süper gelişme. çok sevindim tatlım. hakkında herşeyin hayırlısı olsun...

Slm kızlaar nasılsınız, lavantacım aynı dertten bende muzdaripim du durak bilemeden sürekli çalışıyoruz. ışten geliyorum ablamın evi sonra yemek ye...Evde 2 kişiler bi bulaşık makinesini bile boşaltmamışlar, çok kızdım akşam...Tutturmuş yarında evin heryerini kaldırıcaz diye ya bigün bile dinlenemiyorum, gerçekten bu sen çok yıprandım kimse anlamıyor...
Corel geçmiş olsun canım, annene acil şifalar diliyorum...

Kızlar niye anneleriniz sizi böyle yoruyorlar zaten dışarda çalışıyorsunuz
Benim annem bana hiç iş yaptırmaz (maşallah )
Pazarları bile zorla ben temizlik yaparım
Bide akşamları bulaşıkları yıkarım o kadar yani

Son düzenleme:
sinemcim çok şanslısın ozaman ben yaparım hemde dipten dört dörtlük ..ama hiç temizlik yapmam olur..orta okulda temizlik hastasıydım şimdi o kadar değilim çünkü evde fazla vakit geçiremiyorumm ki temizlik nasıl yapayım..elimden geldiğince yaparım yinede yaranamam işyerinde ne iş yapıyormusum bütün gün oturuyormusum..napalım inş.kendi düzenimizi kurarızda kurtuluruz allahın izni ile fazlalık hiç birşey istemiyorum evimde

corel cnm hakkında hayırlısı olsunn..inş.annen çabucak düzelir sorun kalmaz inş.sende ömrünü geçireceğin insanla ömrünü rüya gibi mutlu geçirirsin hiç üzülmessinnŞeniz

Merhaba kızlar Konuya uzak kaldım malum hafta sonları girmiyorum Fazla
Benim annemde çalışıyor ama yine de yaptırmaz bende çok merak etmem canım isterse ama ooooo yapamıycağım şey yoktur.
Corel geçmiş Olsun. Geri sayfalara gitmedim Başka ne var bilmiyormmmm

seLaaaammm kizLaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... ben geLdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus ayhhhhh özlemism burayii yhaaaaa... opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…