Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Aha buldum birilerini:)) Ya kaç gündür toplaşamıyoruz şurada... Bizim kızlar yok piyasada kaydirigubbakcemile3
walker kardelenn nasılsınız???

Ne olsun kardelen yedik karnımız davul gibi şişti şimdi eritmemiz gereken yere bilgisayarın başına geçtim hemen:)
Hoşgeldin zenimm a.s. Nasılsın? Tanışalım arkadaşlar neler yaparsınız kendinizden bahsedin biraz? :smiley-cool:

aynen öyle yedim hemen bilgisayar başına geçtim bende şimdi namaz kılacam sonra gelirim konuşuruz

ben lüleburgazda yaşıyan 82 model bir laboratuar teknisyeni ve matematik öğretmeniyim iki mesleğim var :)
bir başarısız nişanlılık dönemi, birde sonu ayrılık olan uzun sevgililik yaşadım son aylarda yalnızım...
keyfim yerinde aslında imzamda yeterince anlattığımı düşünüyorum ama evliliği şuanda ben düşünmüyorum. tabii aile baskısı hat safhada :))

Hakkında hayırlısı canım. Ya şimdi şu yazdıklarını düşününce kolay kolay kimse mutluluğu yakalayamıyor diye düşünmeye başladım. Bende uzun yıllar aşk acısı çektim. Karşılıksız olduğunu düşünüyordum. Ta ki ben vazgeçtim artık bıraktım herşey o zaman değişti. Olmayacak olmaz dediğim adam bana karşı hiç ummadığım duygular beslediğini anlattı. Yani beni sevmediğini düşündüğüm insan aslında beni benden daha çok seviyormuş.. Çok acılar çektim ama demek ki böyle olması gerekiyormuş. Şu an sözlüyüz nasip olursa 11. ayda nişanımız ve seneye 5. ayda düğünümüz var:)
Allah herkese böyle mutlulukları yaşatır inşallah.

dilerim çok mutlu olursun, önemli olan insanın istediği şeyi yaşayabilmesi...

ya bişey sorcam sen onu severken hiç ya ben seni seviyorum senin fikrin ne falan demedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…