Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hoşbulduk canım naber napıyosun ben öyle dalıp gittim uzaklara bi yerlere söyleyemedim die bi şarkı dinliorum daa bana acaip dokundu Çok üzgünüm çoook

noolsun valla yeme yedim sonrada iş ark. ile dışarıya öyle çay içmeye felan gittik sonrada yine işyerine geldik akşamda işten 9 da felan çıkıcam akşam olmasını bekliorumm

hIM BENdede çok önemli bi proje var hala bitmedi sabah 9dan beri aynı işe bakıyorum.
Son 1 saati falan 17:30da paydos Kısmetse.

bende geldim..bankaya falan gittim dışarısı sıcak fakat esiyor yinede ..

candy cnm ya ne kadar güzel..adam aşkı birkez daha bulmuş bende istiyorum hem annem için hem kendim için annemde bekarda =) hatta siteyede üye ama girmiyor =)

Dualarım annen içinde Canım Umarım Gönlüne göre birini bulur :Saruboceq:

bende dün annemlerle konuştum gelecek sene haziran ayında felan ayrı eve çıkıcam bunaldım annemlerin herşeyime karışmalarından mide hastası oldum benm hiçbişeye sinir stres yapmamam üzülmemem lazım ama beni evde ne dinleyen var ne de takan Çok üzgünüm çoook

Bende 3 ay kadar Tek yaşadım
Olmuyor Canım çok karşı çıktılar çıkınca kurtulurum diye düşündüm ama tam tersi daha çok ilgileri oldu
bide Çok sıkıldım Şimdi düşünüyorum Bİ kızım olsa Kırarım bacaklarını yine tek eve çıkartmam gereksiz :gitme: onları kırdığıma değmedi

valla kırmaktan diil çalışıyorum ve artık kendi evim kendi eşyalarım olsun istiyorum daha rahat olmak istiyorum işime karşılmasın kimseyle sorun yaşamayım istiyorum ama annemlerle bunların hiçbirisi olmuyor maalesef bende dayımla anneannemle bile konuştum hiç kimse karşı çıkmadı yalnız annem sadece yalnızlık zordur sen yapamazsın dedi ama yinede çıkıcam allah izin verirse...

Doğru çalışıyorsun bişeyleri yapmaya hakkın var
ama Çok kolay Değil 2 yada 3 Milyar alman gerekli ben 1 yıl önce tek yaşadım 3 kız eve 2,5 milyar giriyordu ama yine yapamadk İyi Düşün ağızdan çıktığı kadar Kolay olan bişey değil malesef.

İlerde gerçekten çok iyi olduğumda ben yeniden çıkıcam ama Şimdi Çok zor evin kredisi bitmesi læzım

çok düşündüm valla onlar beni kırıyorlar ben onları kırıyorum ben kiseyi üzmek istemiyorum kimseyi acıtmak istemem onlar benm annem babam ama yapamıyorum artık hatta eve çıkmak için ne zamandır para biriktiriyorum sıkıldım bunaldım eve geliorum akşam herkes den bi laf offf eve geliim kendi başıma tv izliim uzaniim yemeğimi yiim istiorum ama olmuooo

Çok zor seçil.. Ben tek çocuğum belki de ondan böyle düşünüyor olabilirim ama yalnızlık zor. Ben ailemi bırakıp gidemezdim doğrusu.. Ya ben evleniyorum annemden evimden ayrılacağım diye içim burkuluyo... Benimkine diyorum haftada birgün annemde kalırım sositososito O da diyor bende gelirim haftada birgün kalırız aşkım opuyorumnanaktan

speddy canım haklısın valla bizim ikramiyelerimiz var ben onları biriktiriorum bi kaç altın alıp köşeye de attım kararlıyım yanii valla canım anlatamam o kadar sıkıldımki anlatamam bide şeyi merak ediyorum tek başıma olursam yaşabilirmiyim kendimi de denemek istiyorum çünkü hayat bu yarın bi gün başımıza ne geleceği belli diil allah korusun ama yarın annem babma bişey olursa kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorumm

canım o zaman dene ve gör. Madem ailende izin veriyor sende daha huzurlu olacağına inanıyorsan denemekle birşey kaybetmezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…