Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sinemciim bişey yaşandıı için felan diil alakası bile yok yanii zaten ben ailemi üzecek bişey yapmam asla ben çok narin yapılı bir insan haline geldim bu sene iki ayrı hastalığım çıktı 18 senelik dostluğumu bi çırpıda bitirdim bi çok şey yaşadım kendi içimde ve doldum artık kimseyle yaşamak istemez oldum bende neden böyle oldu anlamadım ama artık pek sabrım kalmadı sanırım biri bişey dediğinde bile kendi içime kapanıyorumm senağlama senağlama senağlama

Keşke hayallerindeki gibi bi hayat olsaydı yalnız yaşamak BÖyle işten gelseydin direk uzat ayaklarını ohhhh tw karşısında güzelce dinlen dırdır yok uğraşma yok ne güzel ama
Öyle değil işte lmaz:
Umarım hakkında hayırlısı olur Davulun sesi uzaktan Hoş gelir.CADIARZU

arkadaşlar merhabalar herkese bende katılabilir miyim aranızaa.s. KK ya hep giriyodum ama bu konuyu ilk defa görüyorum. Baktım seçilimde burdaymış girim bari dedimm :)) öfff şu anda stajdayım seçilin yanındaa vee sıkıntıdan ölüyoruumm pööfflaelaelaelaelae hiç çalışasım yok yaa niye böyle olduu...hep forum okuyim foruma yazim istiyorumm... Demin burdaki beyaz kafada her gördüğümde aynı sayfa (KK) açık hadi projeni yap diyo.. Gelip gidip karışıyo yaakafamçokkarıştı sananee beyaz kafa sananeee sen işine bak diyesim geliyoo diyemiyorum tabii..

benimde annem bekar ama ben hayatta kabul edemem hatta bazen rüyamda evlendiğini görüyorum nasl ağlıyorum. bilinç altı:))))

hayırrr girmezsinnnnnn deliiii yerimseniben kızım sen ne kadar özenti bi insansın kızlar görüyorsunuz dimi aramıza katılmak için neler yapıyor laelaelaelaelae lülülülülülü

canım hoşgeldin renkli bir arkadaşa benziyorsun kaydirigubbakcemile3 Beyaz kafa çok konuşmasın hepimiz hücuma gelir tek tek yolarız vallahi :lepi:

beyaz kafa burda çalışan biri oluyoo :roflol:çocuk iyi biri seviyorumda sanane kardeşim sananee.. yok efendim benden mühendis olmazmıştaa yok hastalık hastasıymışımda.. Sanki benim geçirdiğim hastalıkları biliyoda öyle bol keseden konuşuyo benim yerimde başka biri olsa öbür taraftaydı şimdi.. Üff çok sıkıldım ve sinirlendim..

şişşştttttt beyaz kafaya laf ettirmem bakkkk yolarım seniiii dilannn kızlar bu arkadaşımız bizim işyerimizde stajyerimiz adıda dilan kendisini bilgi işlem olarak hiç sevmeyiz dermişimmm yok valla ii kızıdr kendisi kaydirigubbakcemile2 sırnaşık şey

rengarenkim şekerim görmen lazımm :roflol:Beyaz kafaya baka baka bembeyaz oldumm.. ya gene geldi yaa gene geldii.. Arkadan sürekli yazdıklarımı okuyomuş inşallah beyaz kafaları okumamıştır :roflol: sürekli gelip bişiler söylüyo sayıp sövüyo resmen sonrada bak alınmıyosun dimi ben sevdiklerimle böyle konuşurum diyoo, benim konuşma tarzım böyle diyo.. Sevme ozaman beni kardeşim .. Bak gene gelddiii ooff gene bişiler söylüyooklava:

canım sen onu bide dilana sor yatmaktan başka bişey yaptığı yok dermişim dilanda beni yer kendisi biraz kiloludurda sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey senmi bana özeniyosun bak sana daha neler yapıcam dilannn puahahh

:roflol:tabiki seversin beyazkafayı sürekli senin başının dibinde sana karışıp durmuyoo secil sürekli böyle bi eleştirme efendime söyleyeyim beni yerme modunda anlayamadımki bi türlü kötükedihüso gerçi iyi çocuk ya severim keratayıda gizli gizli arkadan foruma yazdıklarımı okumasa daha mutlu olucam. Genede beyaz kafa özünde iyi bir insan kaydirigubbakcemile3 Bide işyerinde özünde sapık olan bir insan varkiii hahaha:sm_cool: öğle yemeğinde beni gene yanlız bırakmadı yaa sizde hiç yanınıza çğırmadınız seçil öylee sap gibi kalakaldım özünde sapık olan insanlaa .. Sonra 1 saat çocuğun ne kadar çok yiyipte nasıl böyle fit ve muhteşem kaldığını dinlemek sorunda kaldımm-tatlicadiarzu- Bu arada çocuk acayip tipsiz ama kendisini dünyanın en yakışıklı erkeği olduğunu zannediyo ve bana sürekli eski sevgilileriyle ( güya varmıışşş (!)) olan hikayelerini anlatıyoooo ....ah seçil aahh..

tamam seni himayeme alıyorum bundan sonra onun yanında kalmamalısın bencede ben sırtım dönüktüm göremedim sizi ama sen mutlaka yanımda gel benm yemeğe yoksa bi gün seni taciz edicek die aklım çıkıo valla bi insan bu kadar androitmi lur yaa anlamdım gitti beyaz kafayıda takma yaa o onun huyu bizim işyerinde daha ne çok gerizekalılar var bi bilsen bunlara şükredersin valla

Çok teşekkür ederim herkeseee a.s. seçiill bak benim 90-60-90 fiziğimii kıskanmmaaakaydirigubbakcemile2 projemi bitirdim kardeşimm elim hızlı napiimm şakkıdı hatta müdür gelip beni bugün bir kez daha tebrik etti arkadaşlarrr :smiley-cool: seçil hanım kıskanmayın lütfeenn şimdi been aslında doktora projesi niteliğinde olaaann ççoookk zor bir projeyi 1 haftada bitirdimm bana çiçek göndereceklerine domates atıyorlar arkadaşlar ben anlamıyorum yanii :roflol:seçilcim çiçekleri danışmaya bırakabilirsin şekerimm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…