Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ayyyy stajyer dedin de o günlerim geldi aklıma(( Ne zor günlerdi yarabbim!!!

ben şikayet falan ediyorumda çok iyi bir yerde staj yapıyorum çok şükür çok mutluyum aslında her sabah severek geliyorum bugün çok güzel çalışıcam diyorum.. sonra birden o istek gidiveriyo birden böylee pelte gibi oluyorum canım çok sigarayla kahve içmek istiyoo aahh şu anda kıvanç tatlıtuğun reklamını dinliyorum radyodan.. Bu adamın kendi sesi dimi ( aşkı memnudak sesi) .. ya bayılıyorum ben bu adama.. Hatta bazen sanki sevgilimi Kıvanç Tatlıtuğ' la aldatıyomuşum gibi hissediyoruumm:roflol:

Bak seçiil hanım herkes bana ne kadar hareketlisin diyo sende ordan oturmuş bana sürekli yatıyosun diyosun aşkolsun yanii halbuki ne kadar hareketliyimm hihoyyyt ( Umudum biliyorum sadece sen bana hareketlisin dedin ama olsuunn belki başkalarıda içinden geçirmiştirr :smiley-cool:)

hıhhh kokmuşşşş seninmi fiziğin 90 60 90 hadi beee tuzliimde kokma bariii çiçekmii neeeee çiçek ve sen doğru sölüyorsun sana çiçek alıcam ama sakın paptya gül felan zannetme kaktüs alıcam sana şekerimm a.s. :dilcikar:

En iyi bölüm bizimkisi valla doğru diyosunn.. Allah kimilerinin kafasını boş unutuyo işte naparsın takdiri ilahii..

aayy seçilciğim ne kadar ince düşüncelisin bende şu ara kaktüs almayı düşünüyodum opuyorumnanaktan Malum bilgisyar başında çok fazla radyasyona maruz kaldım kaktüs radyasyonu emiyo biliyomusun şekerim.. Yani radyasyona maruz kalıp bebeeekk gibi cildimin bozulmasını istemem. Her ofise seçil gibi bir arkadaş lazım arkadaşlar böyle düşünceliiiii kibaaarrr...40 bin kere maşşşaalaahh

hayallahım yarabbim yaa ben ne diorum sen ne diyosunnnn bak şuna hıhh sankiii taş bebeksinde cildi bozulmazmış kızım sen ancak estetik yaptırsan o cilt adama döner beee zemuszemus

en azından ben estetik yaparsam benimki adama döneer seninki anca dönme dolap gibi döner kaydirigubbakcemile2 seçil şimdi bizi kavga ediyo zannedip konuyu kapatırlarmış :roflol:

ya salağın teki eminim buna o kişi erkek saçma sapan şeyler felan söylemiş hatta site adminine felan şikayet edicektim ama nasıl edildini bilmediim için edemedim

seçill ne diyom kuzumm heç bişi anlamadım. Cümlen çok düşük olmuşş , ben her konuya olduğu gibi edebiyat konusunada çok hakim olduğum için senin bu düşük cümlelerini anlamıyorum şekerim ne öznen belli ne nesneen lülülülülülü

speedycim sende olmasan şu seçil aç kurtların eline atacak beni yaa yapayanlız kaldım şu gurbet diyarlardaa...:gitme:

Ya seçil sosweet çok kötüydüm yazılarınızı okuyup kendime geldim... kaydirigubbakcemile3 Güldürdünüz beni hihoyyyt

ya bu arada şu aşk denen kitabı aldım. Herkes öve öve bitiremiyor. Bir okuyalım dedim bakalım anlattıkları kadar muthiş birşey miymiş CADIARZU

seni mutlu ettiysek ne muıtlu bize zemuszemus canım benm sıkma canını bende duydum o kitabı almak isyorum gerçekten bakalım sen oku eğer çok beğenirsen bende alıyım mutlaka

lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

Parçalarım adamı vallahi kimse alamaz elimden hem panter emelim hemde çingeneyim

:mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…