Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ahh canım biz ikimizde mide hastası olduğumuz için tutamıyoruz maalesef oruç allah kabul etsin kuzucuklarım

selam kıslarrrr bende hala bekarım neden mi evlenemiyorumm okul yüzündenn

Günaydın kızlar.. Her zamanki gibi uykulu bir halim var. Bugün çok iş var aranıza fazla katılamayabilirim. Hepinizi öpüyorum

Günayddııınnn ben geldiim genee hihoyyytBugün inşallah çalışmayı düşünüyorum ama eğer çalışamazsamda hiç kendimi sıkıp üzülmicem sağlık olsun :dance: zaten müdür beni çok beğenmiş demekki yeteri kadar çalışmışım artık çalışmama gerek yok sırnaşık şey Seçilde daha gelmedi uyuyo hala tembel teneke ...

Benide SAhura kalkmak mahvediyor kalk sonra yat zaten geç uyuyorum
ışim Şuanda yok gibi ama az sonra hepsi hucum eder

Allah kabul etsin speedycim maşallah valla yazın tutmak çok zor. Benim ömür boyu ilaç almam gerektiği için ben oruç tutamıyorum , geçen sene oruç tutim demiştim gece acile kaldırmışlardı.. Duygusalcım seninde dün keyfini yerine getirdiğimiz için çok sevindimhihoyyyt Benimde her sabah olduğu gibi bu sabahta gene çok uykum geliyoo... şuraya kıvrılıp uyusam nolur kiii mirmirmirmir

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Canım
Allah herkezin GÖnlündekini kabul etsin Senin ne hastalığın var bakıyım Böyle Ömür Boyu falan Kolestrol mü Kalp mi Genç yaşta :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…