sosweet rahatsızlığın ne? Ne ilacı kullanıyorsun
Ayy sosweetcim çok geçmiş olsun...
Ya bende de bağırsak sorunu var 5-6 senedir devam ediyor bu kaç kere acile gittim, birinde böbreklerinde taş var dediler, birinde psikolojik dediler, bu günlerde yine çok ağırıyor, acaba sorunu bulamıyorlarmı yaa...
speedycim geçmiş olsun o nasıl bir hastalık ? bende hastalıktan konuşmamda laf açılınca söyledim. Dünya hali işte herkesin başında bişey var sonuçta..
o en kötüsü yaaa.. nefret ediyorum doktorların bi türlü teşhisi koyamamasından.. banada öyle bi psikolojik stersten dediler 3 ay antidepresan verdiler, sonra yok efendim akdeniz ateşiymişmiş neymiş dediler gene 3 ay hastanede dolaş. En sonunda yok aslında hiç biri değil senin bağırsakların çalışmıyo dediler. Mide ve bağırsak hastalıkları hep böyle sorunlu oluyo bi türlü teşhis konulamıyo. Ama bence seninde bağırsakların çalışmıyodur. Çünkü kadınlarda çok yaygın bir problem. Eğer bağırsakların hep şişse ay başların ağır geçiyosa tuvalete çıkamıyosan kesin odur. Ama spor tüm bağırsak ve mide rahatsızlıklarına çok iyi geliyo. bende spora yeniden başlıcam hem umarım bi yandanda zayıflarım bu aralar çok kilo aldıımm :CüvCüv:
kızlar cemül cümleten hastayız ne güzel kaydirigubbakcemile3 dermişimm ya hakketen hastalıklar peişimizi hiç bırakmıor maalesef uffff :gitme: herkese çok geçmiş olsun ayrıca kız cimcime kolonoskpi yapıldımı canım eğer bağırsakta bişey olursa hemen anlaşılabiliyormuş kolonoskopide
Aynen sorunum bunlar, 2 tane müsil hapını üst üste içtiğimi bilirim...Spor olarak sadece yürüyüş yapabiliyorum, zaten çok fazla yemek yemiyorum herkes şaşırıyo bu kadar yemeye bu kilo nasıl oluyor diye, nan yediğimi çıkaramıyorumki e onlarda içimde kalınca haliyle kilo yapıyor... Bol bol kayısı suyu içiyorum ama nafile... Berbat durumdayım anlayacağın...
Ya arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Çok şükür daha da vahim durumlar var. Allah hepinize şifa versin. Bende küçük yaşımdan beri burnumun kanamasından çektim. Hala da çekiyorum ama eskisi gibi değil. Dokunsan kanardı. Yüzümü yıkarken su vurduğumda anında kanardı. Üzüleyim sinirleneyim anında. Çok kansız kaldım bu yüzden. Kan şurupları falan. Kaç kere kaynak yaptılar kılcal damar çatlakmış en ufak darbede hemen kanıyor. Hemde ne kanama vallahi içim gidiyor.Gerçi bu durumun işime yaradığı anlarda çok oluyordu. Okul yıllarımda sözlü olacağımız zaman yada sınav genelde burnuma hafif vururdum hemen şakır şakır kanar bende sözlüden yırtmış olurdum. kaydirigubbakcemile3
Anneni bizim eve gönder beni sizin evinize kaldır
kaldıramazsan kaldırırlar Gülüm
Günün ŞArkısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?