Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın leen seçill şakkıdı canım ben taa 14 yaşında ülser geçirdim o gün bugündür benim mide ve bağırsaklarım hiç düzelmedi 1 kez bağırsak ameliyatı oldu bi kerede apandist ama hep ağrır , şu anda bile ağrıyo mesela ama alıştım artık. Eskiden hep ülser gastrit reflü derlerdi sonra onları tedavi ettiler bu sefer apandist çıktı ( apandisti 3 sene çektim 3 sene sonunda apandist olduğunu anlayabildiler ...) sonra apandist alındı şimdide doktor diyoki " sen bu zamana kadar çok ağır ilaçlar kullandın ayrıca eskiden ülser olan yerler iyileşince yanık izi gibi oldu işlevini kaybetti" Şu anla midemle bağırsaklarım hiç çalışmıyo sanki mide yerine poşet bağırsak yerinede bi halatı dolayıp karnıma atmışlar gibi :roflol: doktor diyoki midene hava veriyorum normalde mideye hava verince mide resmen can çekişirmiş , benim midemse hiç tepki vermiyomuş ööyle balon gibi şişiyomuuş :roflol: midemde bağırsağımda bana çekmiş yanii tembel ikiside , ben zaten artık mide ve bağırsağımı böyle 2 insan gibi görüyorum kendi kafalarına göre çalışıyolar benden tamamen bağımsız, kendine göre kişilikleri falan var bu aralar tembellik yapıyolar iştee :roflol:şu 2 haftadırda bayaa kötüyüm 4 kez gece acile gittik benim karın ağrımdan. Ama salı günü doktora gittim ilacımın dozunu 3 katına çıkardı bide mutlaka spora gidiceksin, kesinlikle kola kahve çikolata içmeyeceksin dedi.. öyle iştee..Daha iyiyim şimdi..

Ayy sosweetcim çok geçmiş olsun...
Ya bende de bağırsak sorunu var 5-6 senedir devam ediyor bu kaç kere acile gittim, birinde böbreklerinde taş var dediler, birinde psikolojik dediler, bu günlerde yine çok ağırıyor, acaba sorunu bulamıyorlarmı yaa...

Kızlar ben hastalıktan bahsetmem ama Beni birebir görmeniz lazm başımdan geçmeyen kalmadı zemuszemus
Midemde Sinirsel Kolit var,

sosweet rahatsızlığın ne? Ne ilacı kullanıyorsun

canım ben eskiden abartmıyorum günde 20 tane ilaç kullanıyodum bunların içine cortizonda dahildi . Bir sabah bi uyanmıştım kulaklarım duymuyodu! Doktora gittik kızınız sağır olmuş yapacak bişey yok dedi.. Ah ne kötü günlerdi.. sonra hastaneye yattım. Ameliyat işe yaramaz artık kulak kemikleri erimiş dediler anca ilaç ve iğneler işe yarar dediler oyüzden sürekli ilaç alıp iğne vuruluyodum 1-2 ay hastanede yattıktan sonra Allahıma şükürler olsun kulaklarım duymaya başladı.. Ama tabi ki o kadar ilaç alınca mide ve bağırsaklar mahfoldu. İşte halen o geçirdiğim hastalığın cefasını çekiyorum. Şimdi Tribudat diye bi ilacı alıyorum bağırsaklar için günde 3 defa . Bide Nexium diye bi ilaç alıyorum mide için. Allaha çok şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim ama bu ilaçları ömür boyu kullanmam gerekiyomuş. Ama bunada şükürler olsun kulaklarım duymasaydı daha mı iyiydi ilaç alırırm hergün ne var ki..

speedycim geçmiş olsun o nasıl bir hastalık ? bende hastalıktan konuşmamda laf açılınca söyledim. Dünya hali işte herkesin başında bişey var sonuçta..

o en kötüsü yaaa.. nefret ediyorum doktorların bi türlü teşhisi koyamamasından.. banada öyle bi psikolojik stersten dediler 3 ay antidepresan verdiler, sonra yok efendim akdeniz ateşiymişmiş neymiş dediler gene 3 ay hastanede dolaş. En sonunda yok aslında hiç biri değil senin bağırsakların çalışmıyo dediler. Mide ve bağırsak hastalıkları hep böyle sorunlu oluyo bi türlü teşhis konulamıyo. Ama bence seninde bağırsakların çalışmıyodur. Çünkü kadınlarda çok yaygın bir problem. Eğer bağırsakların hep şişse ay başların ağır geçiyosa tuvalete çıkamıyosan kesin odur. Ama spor tüm bağırsak ve mide rahatsızlıklarına çok iyi geliyo. bende spora yeniden başlıcam hem umarım bi yandanda zayıflarım bu aralar çok kilo aldıımm :CüvCüv:

speedycim geçmiş olsun o nasıl bir hastalık ? bende hastalıktan konuşmamda laf açılınca söyledim. Dünya hali işte herkesin başında bişey var sonuçta..

Vucudumda yaralar falan var işte kesikler bacağıma demir girdi sağ kolumu demir kesti 2 kez ameliyat oldum boydan boya sinirlere milim falan kalmıştı Çok Şükür :Saruboceq:

Midemde önce Dizanteri dediler Sonra da Sinirsel Kolite çevirdiler falan bende bilmiyorum midede asitlenme yapıyor 2 yıl düzenli ilaç kullandımm 3 ay ilaç 1 ay dinlenme ve tetkiklerle falan şimdi iyiym Turp gibiyim İYiyim diyince iyi olunuyor.yerimseniben

kızlar cemül cümleten hastayız ne güzel kaydirigubbakcemile3 dermişimm ya hakketen hastalıklar peişimizi hiç bırakmıor maalesef uffff :gitme: herkese çok geçmiş olsun ayrıca kız cimcime kolonoskpi yapıldımı canım eğer bağırsakta bişey olursa hemen anlaşılabiliyormuş kolonoskopide

Aynen sorunum bunlar, 2 tane müsil hapını üst üste içtiğimi bilirim...Spor olarak sadece yürüyüş yapabiliyorum, zaten çok fazla yemek yemiyorum herkes şaşırıyo bu kadar yemeye bu kilo nasıl oluyor diye, nan yediğimi çıkaramıyorumki e onlarda içimde kalınca haliyle kilo yapıyor... Bol bol kayısı suyu içiyorum ama nafile... Berbat durumdayım anlayacağın...

yok canım sadece ultrasona girdim, adam psikolojik dedi... Diğer hastanede başka bir sorun demişti valla bu yüzdende gitmek istemiyorum artık sallıyolar hep...

Ya arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Çok şükür daha da vahim durumlar var. Allah hepinize şifa versin. Bende küçük yaşımdan beri burnumun kanamasından çektim. Hala da çekiyorum ama eskisi gibi değil. Dokunsan kanardı. Yüzümü yıkarken su vurduğumda anında kanardı. Üzüleyim sinirleneyim anında. Çok kansız kaldım bu yüzden. Kan şurupları falan. Kaç kere kaynak yaptılar kılcal damar çatlakmış en ufak darbede hemen kanıyor. Hemde ne kanama vallahi içim gidiyor.Gerçi bu durumun işime yaradığı anlarda çok oluyordu. Okul yıllarımda sözlü olacağımız zaman yada sınav genelde burnuma hafif vururdum hemen şakır şakır kanar bende sözlüden yırtmış olurdum. kaydirigubbakcemile3

evet cimcime yaa aynı benimde öyle. Doktor zaten şey dedi, bu aralar kilo aldınmı dedi evet dedim, eskisinden daha az yiyorum ama ona rağmen kilo alıyorum dedim. Doktor dediki bağırsaklar çalışmayınca yemekler bağırsaklarda kalıyo ya öyle olunca bağırsaklar yiyeceklerdeki tüm yağı karbonhidratı emiyomuş. Normalde bağırsak çalışsa yemeğin birazını emip bırakacak ama çalışmayınca içindeki tüm yağı kaloriyi emiyo. Anlayacağın ne yesem yarıyo. Doktor bu ilacı kullandıktan sonra kiloda vericeksin dedi. İnşallah dediği gibi veririm. . Bence seninde bağırsakların çalışmıyo cimcime bence doktora git " tohtor beeyy benim bağırsahlarım çalışmeyo galiba bana bi tribudat verecen mi" deee kaydirigubbakcemile3
Bu arada beyaz kafa gene başımda ve gene foruma yazdıklarıma karışıyo böyle arkadan okumaya çalışıyoo falan fistan. Neyse alıştım artık onun bu davranışlarına sallamıyorum kendisinii gamyoncuiremsu

kaysı suyu değilde bitkisel çaylar var (doğadan form) onların kaysılısı var. onları içsen daha iyi olur. meyve suları çürük meyvelerden yapılıyo sağlıklı değil. birdee kaysıda yesen iyi gelir sar olan kaysı da iyi değil onlarda sağlıksız onları kükürtle öyle sarartyolar. siyah kaysı var gün kurusu diyolar o doğal ortamda kurutuluyor ve bağırsaklara daha iyi sabahları aç karnına ondan 2-3 tane ye arkasndan ılık su iç.herşeye faydal cildi bile güzelleştiriyor.

AAA benimde aynen burnum hep kanar hatta 3 kez burnuma kaynak yaktılar damarlar kanamasın diye. Kimi insanların damarları yüzeye çok yakın oluyo bizimki gibi oyüzden en ufak bi dokunmada damar çatlayıp kanıyo. Bunun tek bi çaresi var burnuna sabah akşam BEPANTHENE MERHEM sür. Ama merhem olacak çünkü merhem olanı çok yoğun. Bak aklına geldikçe sür, ama sabah uyanınca kesin sür. Emin ol burun kanaman duracak hemen farkedeceksin. Bende hep öyle yapardım biliyomusun yazılıya girince burnuma vurudum hocada sınava sonra alırdı :roflol: ama artık hiç kanamıyo bak o bepanthene'i kesin kullan..

Bu arada speedycim sana çok üzüldüm yaa canım benim yaaa.. Ama işte dediğim gibi herkesin başında bişey var hayat bu, bunları geçirmessek anormal olur. Çok doğru dediğin iyiyiz dersek iyi oluruz kaydirigubbakcemile5

doğru doktor da demişti ama doğru düzgün kullanmadım. Zaten şu aralar pek kanamıyor. Artık kanasında istemiyorum halsiz kalıyorum kötü oluyorum :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…