Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Yaşamadığım pekte bişey kalmadı diyebilirim ama ben geçmişe sünger çekiyorum genelde tekrar çıkartmıyorum Gündeme yeniden yaşarsam işte bi kolum hep gözönünde o kadar yerimseniben

speedy çok geçmiş olsun canım. o kötü günleri geride brakırsın inşallah.

Çççooktan geri de Kaldı Canım allah yaşatmasın Kimseye :Saruboceq:

:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey:

Bu şarkıya Ajdar ile Klip çekicem :1shok::roflol:

bence de günün şarkısı bu... sabahtan beri taktım bu şarkıya yafff alkisalkisalkis

Evlenmeliyiz

Bence evlenmeliyiz hemde bu sen
Aşksız dönen bir dünYa
Durmuş kalmış aslında
Seni gördüm şu anda

Ne olur dur uzaklaşma
Bu işte sende doymazsısn
Bir sınırda koymazsın
HErkesden çok ayrısın

Sen bunun farkındasın
Gel gel gelsene beni öpsene
Senle ben yan yana bi düşünsene
Gelgel gelsenede bi aynı sahneye

Bence evlenmeliyiz hemde bu sene
Mantıklı düşünsene aklım fikRim nerede
Herkezi dinliyorsun beni duy bi kerede
ıstesende doymazsın bir sınırda koymazsın
Herkesden çok ayrısın sen bunun farkındasın :sm_cool::teytey::dance::1rolleyes:

haketten maşalah hepimize bende şimdi mezdeke dinliorumm iş yerinde kendi kendime otrudğum yerde kıvırıyorum azcık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

maşallah kuzum çok tatlıymış valla

allah aşkına benm için arabic belly dance music - darbuka - bu şarkıyı bi dinleyinnn

maşallah kuzum çok tatlıymış valla

allah aşkına benm için arabic belly dance music - darbuka - bu şarkıyı bi dinleyinnn

Saqol Kuzum Teşekkürler
biliyorum dinledim Canım Ben dabruko Soloya bayılırım ruhumda var Şoparlık

Şirktet dinlediğim Şuandaki Şarkı
yanayım yanayım ateşlerde yanayım
Bu kırmızı dudağından bi öpücük alayım
Sarayım sarayım Kollarma sarayım

Müziği Çok güzel :dance::dance::dance:

Kızlar benimde annemle ilgili kaygılarım var. Bu sabah şekerini ölçtük yine çok yükselmiş. Ayağında bir yara çıktı doktora götürdük şeker vurmuş dediler. Kaç haftadır doğru düzgün yürüyemiyor. Anneannemde şekerden 50 yaşında ölmüş. Çok korkuyorum ya. Aklımdan hiç çıkmıyor. Geçende saçma sapan bir rüya görmüştüm annem ölmüş bana diyor üzülme kızım arada ben senin yanına geleceğim. Psikolojim sıfır oldu o rüyadan sonra yeni yeni etkisinden kurtuldum. Anneme birşey olursa ben yaşayamam mafoldumben Çok düşkünüm tek olduğum için belki de. Kilosu da çok. Bazen çok korkuyorum

ayy canım benm yaa çok geçmiş olsun benmde dayım şeker hastası annemde de şeker başlangıcı tansiyon guatr babamda kolostrol bende reflü gstrit heliko bakteri polikistik over var hatta benmde şeker hastası olma oranın baya yüksekmiş o yüzden anti diabetk ilaç kullanıyorum bide yetmnezmiş gibi doğum kontrol ilacı kullanıyorum adet olamıyorum ilaçsız anneannem tansiyon yüzünden bide 5 sene önce felan komay girdi çıktı ama bunları düşünmek bile istemiyorum valla canımı sıkmak hiçbişeye üzülmek kafama hiçbişey takmak istemiorum valla çünkü insan düşündükçe daha kötü oluyo valla bunu kendimde tespit ettim ne zaman sinirlensem üzülsem ağlasam kusup kusup duruyorum canıma yazık valla kaydirigubbakcemile2

Kilo herşeye zarar canım
Şekeri devamlı yüksek ise ınsülün kullanıyr olmalı
Dvamlı kontrolde olsun canım ve beraber spor fln yapın zayıflasın

Haklısın şeçilim. Olacak birşeyin önüne geçilmez. Dikkat etmek ve dert etmemek lazım ama elimde değil işte..

Son düzenleme:
ilaç kullanıyor gonzales. Sabah akşam kocaman bir hapı var onu içiyor. Ve ilaç içtiği halde şekeri yine yüksek. Bazen çok kötüm oluyor. Yemesine de dikkat etmiyor çok üzüyor beni çok

valla maşallah ikinizde birbirinizden güzelsiniz taş gibisiniz valla oğlum olsa seni ve speedy i oğluma alırdım opuyorumnanaktan

ne içiyor yoksa diamicron ya da GLUCOPHAGE mı içiyor bende GLUCOPHAGE kullanıyorum sabah akşam 850 mg hem benm şekerim ve tansiyonum çok düşük hemde şeker hastası olma oranım % 50 miş allah korusun rabbim herkesi iyileştirsin tez zamanda rabbim duy sesimi... :Saruboceq:

doru kız seni alan almış satan satmışı dimi laelaelaelaelae ee kardeş haklı valla senin gibi güzel kaçırılırmı hiç maşallah allah ağız tadınızı bozmasın...

ilaç kullanıyor gonzales. Sabah akşam kocaman bir hapı var onu içiyor. Ve ilaç içtiği halde şekeri yine yüksek. Bazen çok kötüm oluyor. Yemesine de dikkat etmiyor çok üzüyor beni çok

Dikkat etmesi lazım canım
Şakaya gelmez vallahi Allah korusun

valla maşallah ikinizde birbirinizden güzelsiniz taş gibisiniz valla oğlum olsa seni ve speedy i oğluma alırdım opuyorumnanaktan

Beni al beni al onu almalmaz:
Kuma kabulum değildir laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…