Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

duygusal geçmiş olsun canm üzülme allah dermanı olan dert versin allaha şükür şeker hastalığı çözümsüz bi hastalık değil.ilaçla hastalık durduruluyor. babamda kalp büyümesi vard ameliyat bile yoktu hastanede ameliyat olanlara nasıl imreniyodum keşke babamda ameliyat olsa diyodum enazndan bişeyler yapılır diyodum(((

valla seçilim isminden pek emin değilim ama beyaz bir kutu üstünde kırmızı bişeyler var. sanırsam da D harfi ile başlayan bir ilaç. Diamicron olabilir

amin seçilimm.. Candy aslında dediğin gibi tedavisi var ama bizim ki durmuyor yiyor dikkat etmiyor beni korkutan da o... Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
Baban şimdi nasıl peki??

amin seçilimm.. Candy aslında dediğin gibi tedavisi var ama bizim ki durmuyor yiyor dikkat etmiyor beni korkutan da o... Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
Baban şimdi nasıl peki??

senağlama babamı 1,5 yıl önce kaybettim canm.allah anne ve babamızı başımızdan eksik etmesin şimdi annemle ikimiziz gözünün içine bakıyorum ödüm kopuyo ona bişe olacak diye en ufak biyeri ağrısa canm çıkıyo babamı kaybedince anneme çık farklı bi şekilde bağlandım.allah kimseye yaşatmasın.çooook zor günler geçirdim.

Candy kusura bakma bilmiyordum üzüntünü hatırlattım özür dilerim. Allah rahmet eylesin canım. Allah anneni sana bağışlasın başından eksik etmesin. Kolay değildir tabii ki. Kıymetini bilelim ailemizin. Ölümlü dünya herkesle iyi geçinmek lazım. Gidince değerleri daha iyi anlaşılıyor

öyle canım üzülme ben unutamıyorumki.panik atak tedavisi falan gördüm bende babam benim kollarmda vefat etti. allah annemi bana bağışlasın evin en küçüğüyüm anneme ve babama aşır düşgünlüğüm vardı. hiç iyi değil aslında erkek çocuğu gibi babamın peşinden ayrılmazdım onunla ava bile gidiyodum. aslnda çocukları kendine çok bağlamıyacaksn dün secl ayr eve çıkacam filan demiş katılıyorum ona sonradan allah korusun böyle durumlar olunca bocalıyor insan.

haklısın valla candyciim ben kararımı verdim zaten mutalak çıkıcam ayrı eve ne olursa olsun

o nasıl oluyor candy ya?? Şaka mı yoksa cidden 1,5 yıldır görüşmüyor musun???

valla canım ya babam vefat etmeden önce görüştük okadar. şartlar el vermiyor.insanın baba ölünce karışanı çok oluyor. o hep gelmek istiyor ama ben izin vermiyorum küçük yer herkes birbirini tanyo ben onla bi yola çksam demedilklerini bırakmazlar ilk söyleyeceklerini söyleyeyim ' bak babası öldü oğlanlarla geziyo ' diyecekler laf gelsin istemiyoru. ama aralıkta askere idiyo kasımda gelecek artk dayanamyoruz(( yaz bitmiş olur millet evinde olur fazla göze batmam diyorum:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…