haklısın valla candyciim ben kararımı verdim zaten mutalak çıkıcam ayrı eve ne olursa olsun
Candy nerede yaşıyorsun?
Ahh canım nasıl isterdim ama dediğin gibi işten bile erken çıkıyorum çarşı pazar demeden dolaşıyoruz.. Ama düğünden sonra annem istiyor gitmeyi belki takılır peşine giderim seni de görürüm opuyorumnanaktan
seçil hanım hiçte birkere kendi kendinize oynamıyodunuz beraber oynuyoduk hahahasositososito:teytey::teytey: yaw seçil size yazıp dururken bende hanımefendinin yanında ona parfüm koklatıyodum bu arada seçil wish ve hugo XX bekledikçe acayip güzel oldu hele hugo xx nasıl güzel kokuyo anlatamam sanaa. en çok Britney Spears Believe güzel kokuyo ama hugo xx de çok güzeellopuyorumnanaktan Ama heryer bir parfüm koktu anlatamam bide hepsi birbirine karıştı kapıdan giren burnunu kapatıyoduu :roflol:haketten maşalah hepimize bende şimdi mezdeke dinliorumm iş yerinde kendi kendime otrudğum yerde kıvırıyorum azcık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
yaa bu ne havadır kardeşim siz malatlayıysanız bende hem adanlıyım hemde ırak kerküklüyüm varmı yafff laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?