Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

haklısın valla candyciim ben kararımı verdim zaten mutalak çıkıcam ayrı eve ne olursa olsun

çık canm destekliyorum seni. aileye çok bağlı olmakta iyi değilmiş babamn vefatından sonra bunu çok iyi anladım.4 yıl dışarda okudum hergün ağlıyodum ya kaç defa okulu bıraktım geldim zorla gönderdiler:)))) 15 günde bir geliyodum hiç iyi bişe değil bu şekilde bağlılık.

bende pötürgeyi hiç görmedim.annenle birlikte gelsene ama şimdi nişan telaşndasın demi:)))) misafirimiz olurdun

Ahh canım nasıl isterdim ama dediğin gibi işten bile erken çıkıyorum çarşı pazar demeden dolaşıyoruz.. Ama düğünden sonra annem istiyor gitmeyi belki takılır peşine giderim seni de görürüm opuyorumnanaktan

yaa bu ne havadır kardeşim siz malatlayıysanız bende hem adanlıyım hemde ırak kerküklüyüm varmı yafff laelaelaelaelae

Aşkolsun duygusal bende malatyalım hemde candy ile aynı işyerinde çalışıyoruz malatya'ya geldiğinde beni görmek istemiyormusun mafoldumben

ayy çok güzel olur canım gelecek olursan haberleşiriz malatyayı gezdiriri sana sen kızsn mübah değilsin:)))

Candycim ve duygusalcım adınıza çok üzüldüm.. Bende anneme ve babama çok bağlıyım hatta bigün evlenince onların yanından nasıl ayrılıcam diye düşünüp üzülüyorum.. 1 hafta onlardan ayrı kalsam hemen özlüyorum..Bende bazen öyle kötü rüyalar görüyorum sonra etkisinden hiç kurtulamıyorum annemin yanına gidip ağlıyorum..Bide hem annem hem babam annesiz büyümüş babaları çocukları hiç önemsememiş hep üvey annenin ağzına bakmış, bide böyle olunca onlara dahada bağlanıyorum. Çok garip ama annem bazen bana " Sanki benim kızım değilde annem gibisin diyo" o kadar anaçım ki böyle annem grip olduğunda gece kalkıp ateşini falan ölçüyorum. Babamın reflü krizleri oluyo krizler sırasında öksürüyo, oyüzden babam öksürür öksürmez " Noldu sana iyimisin su iç ilacını al iç" falan diye başlıyorum:kedi: Çok garip bi annelik içgüdüsü var bende . Yani biliyorum çok saçma gelir belki size ama napim böyleyim... Allah korusun onlara birşey olursa nasıl yaşarım bilemiyorum..Ama hayatın ne getireceğide hiç belli olmaz :gitme:üff çok üzüldüm yaaa kapatalım şu konularrıı :sinifsinif:

Konuyu kapatıyoorruumm kapattıımm :lepi:

haketten maşalah hepimize bende şimdi mezdeke dinliorumm iş yerinde kendi kendime otrudğum yerde kıvırıyorum azcık kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
seçil hanım hiçte birkere kendi kendinize oynamıyodunuz beraber oynuyoduk hahahasositososito:teytey::teytey: yaw seçil size yazıp dururken bende hanımefendinin yanında ona parfüm koklatıyodum bu arada seçil wish ve hugo XX bekledikçe acayip güzel oldu hele hugo xx nasıl güzel kokuyo anlatamam sanaa. en çok Britney Spears Believe güzel kokuyo ama hugo xx de çok güzeellopuyorumnanaktan Ama heryer bir parfüm koktu anlatamam bide hepsi birbirine karıştı kapıdan giren burnunu kapatıyoduu :roflol:

ya sinemim dikkat etmedim sende oradaymışsın ne güzelllll opuyorumnanaktan
Gelirim de seni görmeden olur mu aşkolsun :1hug:
Şöylee kayısıları toplar toplar yeriz kızlar ne hoş olur :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…