Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ya kızlar şimdi kafayı yiyeyecem bir tane poliçem var bölgem istediğim indirimi vermiyor lmaz:
Ve patronuma ulaşamıyorum şimdi sinirden ölecem valla klava:

Bizimde şimdi köyümüz konyada osmanlı zamanı bizi oraya tecrih etmişler. ama aslen annem izmirli babamda iranlı..Ben malatya'ya hiç gitmedim güzel bi yer mi? Malatya Malatya bulunmaz eşiii:teytey::teytey:

merhaba ebruli hoşgeldin aramıza ya dilan ben en çok Britney Spears Believe adlı kokuyu sevdim acaip hoş kokuyomuş bittim buna kesinlikle alıcam bu parfümü ama sabah dilanla 4 parfümü üstümüze başımıza boca ettik acaip hoş birbirine karşınca daha hoş kokyomuş yaff

Bizimde şimdi köyümüz konyada osmanlı zamanı bizi oraya tecrih etmişler. ama aslen annem izmirli babamda iranlı..Ben malatya'ya hiç gitmedim güzel bi yer mi? Malatya Malatya bulunmaz eşiii:teytey::teytey:

bende konyada okudum. malatya idare eder işte konya kadar gelişmiş değil. gel canım misafirimiz ol biz severiz misafiri gezdiririm malatayayı. evimizde müsait bi annem bi ben.

seçil sosweet bende uzun zamandır lolita lempicka kullanıyorum o kadar kalıcı hoş bir koku ki herkes bayılıyor. ılk sıktığımda ağır geliyor ama sonra çok şeker kokuyor tavsiye edebileceğim 10 numara parfüm :lepi:

secl küsmedin demi kız:))) şaka yaptm. eskiden memleket hayranıydım ama kalmadı ya sevdiklerin olunca memleket üzelmiş bitek annem bağlıyo beni buraya.

candy gelirsem kurtuluşun yok zaten kaydirigubbakcemile3 Sinemle beraber akşamlara kadar gezdireceksiniz benii :1closedeyes:

malatyalı olunmaz malatyalı doğulur canım:)))) ayrıcalıktır malatyalı olmak.

yok kuzum hiç küser sana kızarmıyım ama malatyalı olmanın ne ayrıcalığı varmış bee siz kayısıdan başka hiçbişeyden anlamazsınız sıkıysa adanalı olun hadii.....
:lepi:

Candy daha düğün olmasına 10 ay var.. Anca 1 sene sonra falan olursa olur. Annem düğünden sonra giderim diyor çünkü.. Nasip olursa çok isterim gelmeyii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…