Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

amaniin umudumda resmini eklemiş maşallah sende pek güzelmişsin kızzemuszemus allaaıımm hepimiz çok güzeliizz seçil hariç lülülülülülü çünkü o çok yiyoooo şişkooo şişkooo:CüvCüv:

Günaydıınnlar herkesee tekrarr napıorsunuz KK formunun kız kurularıı :dance::dance::teytey: sen napıosun şişko seçil lülülülülülü opuyorumnanaktan bugün çok enerjiğiimm heeyyoo sositosositosositososito

Gözlerim balon gibi şişmiş.. Dayak yemiş gibi uyandım. Ya anlamıyorum bir insan uyuyup uyanınca nasıl yorgun olabiliyor?? Sanki hiç uyumamış gibi uykum var sinir oluyorum yaaa delikafadulden

şişko sensin dinime küfür eden müslüman olsa derler sen önce kendine bak işko patates kaydirigubbakcemile2

Dün çıkarken noldu hemen anlatmam lazım kaydirigubbakcemile2 Bizim işyerinde Görkem diye biri var. Ben sürekli Seçile ya bu ne dengesiz adam ne garip çocuk ya böyle resmen asılıyo yada hiç surat pas vermiyo , böyle bana gülüyo sonra bi anda yüzü geri eski haline geliyo şu 2 smileyi birlikte düşünün aynen öyle :dance:şakkıdı böyle bi dengesiz bi garip. Şimdi dinle seçil, akşam biz diğer stajerle(Çağdaş) çıkıyoruz ( yani akşamoldu eve gidiyoruz) bu da önden yürüyomuş telefonla konuşuyo sonra teli kapatınca birden beni görünce şaşırdı. Sonrada bana "istersen sizi eve bırakabilirim" dedi ama yanımda çağdaşın olduğunu hiç görmedi resmen bende " teşekkür ederim beni arkadaşım alacak " dedim böyle bunun yüzü düştü sonra çağdaş ordan atladı " isterseniz beni bırakabilirsiiz" diyee :roflol::roflol: Görkem bir anda neye uğradığını şaşırdı " hııı tamam bırakiim oluur" böyle bi afalladı ki görmeniz lazım :roflol:Sonrada "emin misin gelemyeceğine bak bırakabilirim " dedi bi yandan da kötü kötü çağdaşa bakıyoo :roflolün eve gidene kadar koptum yaa Görkemin yüzünü görmeniz lazımdıı :roflol:

ay duygusalcıım kuzum benim yaa bence biraz kestir kendine gelirsin ben o gün işe geldim kafamı bi masaya koyim dedim 2 saat uyuyakalmışım alkisalkisalkis

yaniii bu çocuk sana aşıkkkkk opuyorumnanaktan
Yok bee bence salaak şutarafagitti böyle dengesizz garip yanii, böyle bazen ben ona meraba diyorum surat yapıyo bazen böyle şeyler yapıyo ya da belki normal olarak gel seni eve bırakim diye teklif etti , ama çağdaş birden beni eve bırak ozaman deyince suratı kıpkırmızı olduu :roflol:Bide beni her gördüğünde bana göz kırpıyo böyle yan yan gülüyo sanada öyle mi selam veriyo seçill??

nereye kestiriyom dilan.. Patron geldi çalışıyoz :umursamaz:
Bu arada adam senden hoşlanıyor galibaa yerimseniben

ne kızıyon bee :tomato:" nereye kestiriyom dilan" kuaföre kestir :roflol:banane kestirecen kardeşim ben anlamam :sm_confused: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…