tam tersi seçil ben senin yanındayken adamın suratı asılıyo ne sana ne bana selam veriyoo sen millete bağıra bağıra androit diyosun ya adamada öyle bişey yaparsın diye korkmuştur yazık zavallı görkem lülülülülülü
Benimde öyle aslında biliyomusun benimde 3 sene 2 aydır sevgilim var amaann görseniz nasıl tatlı canım canımopuyorumnanaktan okulda falan herkes bizi bildiği için 40 metre ötemden dolaşıyo böyle 40 senede bir başıma böyle şeylerde gelince böyle sevindirik oluyorum hemen oley beni başkalarıda beğeniyo aslında falan diyorum. Önceden millet gelip çıkma teklifleri ediyodu böyle iltifatlar falan ediyodu 3 senedir Merti tanıyanlar hele bana yenge falan diyoo bak mert yanında olmayınca bize haber ver falan. Benim nasıl olduğumu sormadan " Mert nasıl?" falan diyolar Odun hepsi Oduunn
ay canım beenimm maşallah opuyorumnanaktan bende öyle başkaları bakmasın ama bazende böyle birden güvensizliğe kapılıyorum acaba başka kimse beni beğenmiyomu diyee aman saçma sapan kızsal komplexler işte. Bu arada kimse yok sanki speedy falanda yok..
Lavantam ne olsun idare ediyoruz.. Sen nasılsın?? Akşama sözlüm gelecek iftara kara kara düşünüyorum ne yapsam diye.. Fikir verin biraz bana yaa mafoldumben