duygusal ben dün iftardan sonra amonyaklı pasta yapt. dün internetten yemeklere bakarken gördüm canım istedi saatlerce uğraştm oklava ile açılıyo 6 kat 6 katıda ayrı ayr pişiriyosun 6 pasta pişirmiş gibi oldum(( çok kötü huyum var kafamı koyduğumu yapacam yoksa uyuyamıyorum:)) okadar pasta yaparm bitanesininde tadına bile bakmam. yapıp dağtıyorum. delilik var bende biraz.
Kızlar dondurucuda hindi vardı hindi sote yaparım biberlerle domatesle falan. Sonra bisküvi pastası yaparım. Annem mercimek çorbası yapacak(ben yaptım diye yutturacağım:)) Salata yaparım birde yeter mi sizce??
sinemcimm ciddimii görmedim seniiiii yaaa =(
candyyy cnm ne olursun sinemin resmii bi kez daha eklermisinnn ben görmek istiyorummm
Anamm :1ninca: Candy napıyorsun kuzum?? Hem onca uğraş ver hemde yeme Allah seni bildiği gibi yapsın:) Vallahi ben ne o kadar uğraşamam.. Çalışıyorum bizimki de hamarat sağolsun:) Yaparız beraber zemuszemus Zaten biz şimdiden konuşuyoruz herşey ortak olacak yemekler bulaşıklar temizlik herşey herşey:) Galiba bu yönden şanslıyım. kaydirigubbakcemile3
şeşil yaf biz seninle dün zalim zalim kollarıma sarayım diye bi oryantal müzik dinlemiştik ya onu kim söylüyo youtubedan dinlicem. Bide o gün sen bana bi gelinlik modelini maille göndermiştin ya o gelmedii onu maile eklenti yapıp atsana bana bi yada yapabiliyosun buraya koy. ya çok güzeldi o çok beğendim. ..:Saruboceq:iim canım saol uykum var ve çok yorgunum açılmak için de oryantel müzik dinliorum sen nasılsın ? opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
İnşallah öyle olur lavantaa :Saruboceq:eminim çok güzel yaparsın duygusalcım..çünkü içinde sevgi var emek var ee azda heyecann tadından yenmez eminim...sevgiyle yapılan yemeğin tadsız olduğu nerde duyulmuşşş
ben uğraşmay seviyorum yaa.bide kafama koyduğumu yapacam evin şeklini değiştirmeyi çok severim anneme diyorumki değiştirelim. iyi böyle ne uğraşıyosun diyo kafamda hep o ya uyuyamıyorum sabah 6 da kalkıp onu değiştiriyorum kocaman vitirinler koltuklar ordan oraya ordan oraya taşıyp duruyorum.bizimkide çok becerikli annesine bile çok yardm eder duyusal ama ben sevmiyorum öyle karışmasın benim işime ben yaparm bide ben erkeğime hizmet etmeyi severim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?