Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Selam kızlar ben geldim
Duygusal canım sarma yap vaktin varsa yoksa kavurma pilav salata çorba en sevdiğim tatlı olan çikolatalı pasata (ben sevdiğim için bunu söyledim kaydirigubbakcemile3 )
Lavanta dün nerelerdeysin sen candy benim resmimi koydu ama sen göremedin :umursamaz:
Cimcimemmm de göremedi beni

seçill naptınnn kuzum ya? ne dolması ne mantısı?? Benim vaktim yok onları yapmaya.. ışten erken çıkacağım saat 6 gibi evde olacağım. 2 saat zamanım var. Bizimki diyor sen yemek yapmasını bilmiyorsun hiç yemedim hep annen yapıyor. Bende anneme dedim sen dur ben yapacağım sen evi temizle dedim :1shok: Bakalım akşam neler olacak. Çocuk ya zehirlenecek yada beğenmeyip yemeyecek delikafadulden

duygusal ben dün iftardan sonra amonyaklı pasta yapt. dün internetten yemeklere bakarken gördüm canım istedi saatlerce uğraştm oklava ile açılıyo 6 kat 6 katıda ayrı ayr pişiriyosun 6 pasta pişirmiş gibi oldum(( çok kötü huyum var kafamı koyduğumu yapacam yoksa uyuyamıyorum:)) okadar pasta yaparm bitanesininde tadına bile bakmam. yapıp dağtıyorum. delilik var bende biraz.

Kızlar dondurucuda hindi vardı hindi sote yaparım biberlerle domatesle falan. Sonra bisküvi pastası yaparım. Annem mercimek çorbası yapacak(ben yaptım diye yutturacağım:)) Salata yaparım birde yeter mi sizce??

Anamm :1ninca: Candy napıyorsun kuzum?? Hem onca uğraş ver hemde yeme Allah seni bildiği gibi yapsın:) Vallahi ben ne o kadar uğraşamam.. Çalışıyorum bizimki de hamarat sağolsun:) Yaparız beraber zemuszemus Zaten biz şimdiden konuşuyoruz herşey ortak olacak yemekler bulaşıklar temizlik herşey herşey:) Galiba bu yönden şanslıyım. kaydirigubbakcemile3

sinemcimm ciddimii görmedim seniiiii yaaa =(

candyyy cnm ne olursun sinemin resmii bi kez daha eklermisinnn ben görmek istiyorummm

duygusalcım yeterli bence..benim midem şu sıralar küçüldüğü için gözüm görmüyorçok yemek..ama hindi sote nasıl olur bilmiyorum hani onun yanında pilav falan yapsan..çünkü ben hindi yedim ama sotesiz sote ne daha bilkmiyorum yaa hindiyi pilavla yemiştim çok güzeldii..

Kızlar dondurucuda hindi vardı hindi sote yaparım biberlerle domatesle falan. Sonra bisküvi pastası yaparım. Annem mercimek çorbası yapacak(ben yaptım diye yutturacağım:)) Salata yaparım birde yeter mi sizce??

Güzel menü duygusall
Kızlar candy bir yemekler yapıyor anlatamam (maşallah ) sayesinde kilo almaya başladım (ben çok zayıfımda kilo alınca çok seviniyorum hihoyyyt)

Lavantacım meraba bende Dilan çok memnun oldum:1hug: demin sigara içmeye çıkmıştımda maalesef böylede çok kötü bi huyum var bırakmam lazım artık ama şu smileyi gördükçe canım hep sigara içmek istiyo naniknanik bende 22 yaşındayım canım bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ama şu anda seçil hanımın çalıştığı yerde staj yapıyorum bende 2 gün önce katıldım aranıza ama çok sevdim bağlılık yaptı sırnaşık şey
Duygusalcım bende sana tam onu dicektim bence bırak annen yapsın sende hepsini ben yaptım diye yuttur :jeyyar: şaka şaka sonra evlenince adam gelipte " hani sen bu yemeği böyle yapmıyodun nişanlıyken daha güzel yemek yapıyodun "demesin :roflol:bence seçtiğin yemekler yap gayet güzel onları yap kolay olur . O hindi sotenin içine mantar kırmızı biber ( şu büyük tatlı olanlardan) soğan sarımsak bide yeşil biber koy. Ben o gün aynı şeyi kuşbaşı etle yaptım çok güzel oldu. cokacimcoook

evet evet yanına da az bir pilav yapayım tamam olsun bu sorunu da çözdük zemuszemus
Ama inşallah güzel olurrr yoksa dilinden kurtulamam

ezogelin çorbası
ya da
Malzemeleri:
- 1 su bardağının 3/4 kadarı kırmızı mercimek,
- 1 su bardağının 1/4 kadarı pirinç,
- 1 çorba kaşığı biber salçası,
- 1 tatlı kaşığı nane,
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı,
- 7 su bardağı su,
- Bir miktar tuz ve karabiber.
Tarifi:
Yapılışı belkide en basit çorbadır bir o kadar da lezzetli ve besleyici.
Yukarda verilen malzemleler listesindekileri eksikiksiz olarak mercimek ve pirinci yıkadıkdan sonra düdüklü tencereye koyun, üzerine bütün geri kalan malzemeleri ekleyin ve karıştırın.
Tencere buhar çıkarmaya başladıktan sonra 10 dakika kadar pişir

ayran çorbası

Malzemeler

750 gr yoğurt
8 su bardağı et suyu
2 kahve fincanı un
yeteri kadar tuz
1 adet yumurta
yarma
yapılışı
yoğurt un yumurta ve yarma bi tencerede kavurark ısıtılır içine başka bi tencerede yarmayı 10 dak. kaynatıp katarız ardından başka bi tencerede ısttığımız et suyunu hafif hafif karıştırark koyuyoruz yalnız canım dikkat et hemen şaldır diye boşaltma tencereye yoksa yoğurtlu olduğu için çorba kesiliyor hafif hafif karıştırarak koyuyruz yarım saat içinde de çorba hemen oluyor üstünede olduktan sonra nane serpiyoruz muhteşem bi çorba oluyor (anneannemin tarifi valla )
pilav

pialvın yanında tavuk göğsü pişirebilirsin hem de bunların hepsi kolay

Malzemeler
- 2 adet tavuk göğsü (1 tavuğun 2 göğsü)
- 2 adet orta boy patates
- 1 paket kültür mantarı
- Bir miktar kiraz domates
- Sivri biber
- 1 avuç kadar arpacık soğan
- Sarımsak
- 2 yemek kaşığı soya sosu
- Sıvı yağ
- Tuz, baharat

Yapılışı
1. Öncelikle wok tavada bir miktar sıvı yağda kuşbaşı doğradığınız tavukları suyunu salıp geri çekene kadar pişirin. Sonra sarımsakları, arpacık soğanları ve soya sosunu ekleyip bir müddet soteleyin.
2. Ayrı bir tencerede küp küp doğradığınız patatesleri ve biberleri kızartın.
3. Daha sonra küp küp doğradığınz mantarları ekleyin. Mantarlar biraz pişince kızarttığınız patates ve biberleri de ekleyin. Üzerine de kiraz domatesleri, tuzu ve baharatı ekleyin. Tüm sebzelerin piştiğinden emin olduktan sonra ocaktan alın. Sıcak sıcak servis edin

tatlı olarak da güllaç yapabilirsin en kolayı o bence

eminim çok güzel yaparsın duygusalcım..çünkü içinde sevgi var emek var ee azda heyecann tadından yenmez eminim...sevgiyle yapılan yemeğin tadsız olduğu nerde duyulmuşşş

ben uğraşmay seviyorum yaa.bide kafama koyduğumu yapacam evin şeklini değiştirmeyi çok severim anneme diyorumki değiştirelim. iyi böyle ne uğraşıyosun diyo kafamda hep o ya uyuyamıyorum sabah 6 da kalkıp onu değiştiriyorum kocaman vitirinler koltuklar ordan oraya ordan oraya taşıyp duruyorum.bizimkide çok becerikli annesine bile çok yardm eder duyusal ama ben sevmiyorum öyle karışmasın benim işime ben yaparm bide ben erkeğime hizmet etmeyi severim delikafadulden

Evet dilan kırmızı biber yeşil biber domates koyacaktım. Mantarlı denemedim ama mantar da koyayım ne olacak hihoyyyt belki daha güzel birşey çıkar ortaya mirmirmirmir

iim canım saol uykum var ve çok yorgunum açılmak için de oryantel müzik dinliorum sen nasılsın ? opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
şeşil yaf biz seninle dün zalim zalim kollarıma sarayım diye bi oryantal müzik dinlemiştik ya onu kim söylüyo youtubedan dinlicem. Bide o gün sen bana bi gelinlik modelini maille göndermiştin ya o gelmedii onu maile eklenti yapıp atsana bana bi yada yapabiliyosun buraya koy. ya çok güzeldi o çok beğendim. ..:Saruboceq:

Duygusalcım ben öyle yaptım bide sarımsak koy içine. Hani fajita diye çok ünlü bi yemek varya aynı öyle oldu. Mantarlı daha güzel oluyo bence mantarda koy. a.s

Seçilim çok çok sağol çok güzel duruyorlar ama en iyi yol bildiğin yol derler ya benim risk alacak durumum yok 2 saat zamanım var bunları yetiştiremeyebilirim:) O yüzden benim mönüyü yapalım bir hafta sonu da ailecek davet edicez o zaman rahat rahat zamanım da olur yaparım opuyorumnanaktan
eminim çok güzel yaparsın duygusalcım..çünkü içinde sevgi var emek var ee azda heyecann tadından yenmez eminim...sevgiyle yapılan yemeğin tadsız olduğu nerde duyulmuşşş
İnşallah öyle olur lavantaa :Saruboceq:

Bende elbet hizmet edicem ama bana yardımcı olması daha da mutlu eder beni candy:) Bu arada kızlar ev resimlerinin konduğu topik varya evim evim güzel evim.. Oraya odamın resimlerini koydum bakarsanız sevinirim.. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…