Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ay aynen bende öyleyim . geceden plan koyuyorum kağıda falan çiziyorum şu şuraya bu buraya şunu beyaza boyayim şuranın avizesini değiştirim gidip perde alim falan diyee . mesela mertte çok beceriklidir hep annesine falan yardım eder ama mert bana mutfakta karışınca kızıyorum çek elini hepsini ben yapıcam falan diyoruum :roflol da inat yapıyo hayır sen beceremiyosun işte bu böyle doğranmaz falan diyoo bende tuttuğum gibi atıyorum mutfaktaan :roflol: ilerde de böyle yaparsam çok yorulurum vallaa..hem çalış hem yemek yap hem temizlik..

süper dimi ben ve dilan bu gelinliğin hastasıyız daha benm pc de ne gelinlik resimleri var daha nelerrrrrrrrr.......

hayır seçil benim dediğim bu değilde böyle omuzuna dökülüyodu askıısı üstten darcacık aşağıdan bollaşıodu. Böyle siyah saçlı bi kızdı saçlarını yana atmıştı. ..

ben gelinliğimin boynunun böyle olmasını çok istiyorummm tabii bi gün evlenirsem eğer işallah hepimiz evleniriz :Saruboceq:

Son düzenleme:

bende deli kuvveti var heralde:))) yorulmuyorumda annem diyoki doping almışsın yeter yaa yeter otur biraz diyo. eğer böyle hareketlide olmasam sumo güreşçisi gibi olurum heralde.

meraba speedy günaydınhihoyyyt ya ama sizce o en sondaki gelinlik çok güzel değilmii ?? bişi söyleyin çünkü bizde 2-3 sene sonra evleniriz artık okulum bitiyo işte ciddiye bindi. Ay gördünüzmü öğle tatilide gelmiş bugün ne çabuk geçtiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…