ben uğraşmay seviyorum yaa.bide kafama koyduğumu yapacam evin şeklini değiştirmeyi çok severim anneme diyorumki değiştirelim. iyi böyle ne uğraşıyosun diyo kafamda hep o ya uyuyamıyorum sabah 6 da kalkıp onu değiştiriyorum kocaman vitirinler koltuklar ordan oraya ordan oraya taşıyp duruyorum.bizimkide çok becerikli annesine bile çok yardm eder duyusal ama ben sevmiyorum öyle karışmasın benim işime ben yaparm bide ben erkeğime hizmet etmeyi severim delikafadulden
Ay aynen bende öyleyim . geceden plan koyuyorum kağıda falan çiziyorum şu şuraya bu buraya şunu beyaza boyayim şuranın avizesini değiştirim gidip perde alim falan diyee . mesela mertte çok beceriklidir hep annesine falan yardım eder ama mert bana mutfakta karışınca kızıyorum çek elini hepsini ben yapıcam falan diyoruum :roflolda inat yapıyo hayır sen beceremiyosun işte bu böyle doğranmaz falan diyoo bende tuttuğum gibi atıyorum mutfaktaan :roflol: ilerde de böyle yaparsam çok yorulurum vallaa..hem çalış hem yemek yap hem temizlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?