Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

maşallahınız var yine kızlarrr....topik çoştu ..secl ben ilk gelinliğin altını ikinci yüklediğin gelinliğin üsütünü çok beğendim...hatta kaydettim kazara falan sevip evlenirsem fikir olsunnn diyee

candy bende lise de senin gibiydim iş hayatna başladım tembel oldum..yapıyorum yapıyorum temiz kaldığını görm,yorum kii temizlik yapıyorum akşam oluyor yattıyorum kalkıyorum işe gidiyorum işten geliyorum heryer aynıı..bende kendimi kasmıyorum..

hihoyyythihoyyythehehuhe daha yazım bitmeden ortasında gönderivermişim yaaa herkes 1. 2. gelinliği beğeniyoo 4. yü beğeneceksiniz 4. yüüüükötükedihüso şimdi hep beraber tekrar edelim en güzel gelinlikk 4. olaannnn :sm_cool:affeeriiinmm:roflol: neyse kızlar 1 saat kadar yokum öğle tatiline çıkıyoruum öptümm byee

speedy napıyosun canım bugün pek sessizsin..

İyiyim Candycim nasıl oluyum
İşler biraz yoğundu öyle forumu takip ediyorum
Ne biliyim hep aynı muhabbet sıktı sanırım birazcık beni açıkçası
Devamlı aynı şeyleri söylüyorz gamyoncuiremsu
Sen nasılsın bu arada?​

ben iş hayatna başlayalı 3 ay oldu ilerleyen zamanlarda tembelleşirim heralde:))) ama işte yorulmuyorumki boş booooş oturuyoruz çok sıkıcı ya.

ay spedy yerim seni değişik bişiymi istiyon sen bakım ben zayıflamışım kaydirigubbakcemile2 al sana değişik bişiy ama aynı kilodayım zayıflamışın deyenin gözlerine gözlük alcam

iyi bende evet ya çok sıkıldım bende burayla alakası yok bu aralar herşeyden ruhum daralıyor. acıktımda ben sahura kalkamıyorum ya sahursuz oruç tututyorum(

Yok Umudum Öyle değil Ne biliyim
Ben Bu Foruma 20 Gündür Falan giriyorum ŞEkerim :lepi:
Her Gün aynı muhabbet herkez evlenmek istiyor tamam bende çok istiyorum
ama bi şey hergün dile getirilemez Forumun adı Bekarlar Kulubu Bende Evlenmeye can atanlar Kulubu olmalı
Kimseyi terslemek falan değil amacım bende yeri geliyor Dalga geçiyrm Kızkuruları diyorum Falan filan hepinize laf söylüym az çok biliyorsunuz.kaydirigubbakcemile5
Yaş ortalaması 20 ile 30 arası hatta 30 bile yok aramızda ne biliyim ya İlginç kaydirigubbakcemile3

iyi bende evet ya çok sıkıldım bende burayla alakası yok bu aralar herşeyden ruhum daralıyor. acıktımda ben sahura kalkamıyorum ya sahursuz oruç tututyorum(
canım ya keşke bugün niyetlenmeseydin zor olur akşamdan neyse rabbim sabrını verir dayan az kaldı iftara
kız ben espiri olsun diye yazdım ben evlenmek istemiyomki daha sevemiyorum sevme özürlüyüm ben hem görücü usulü evlencem ben öylesi daha iyi geliyor kendi bulduklarımda çok acı çektim şurda 6 senem 30 olmama arkadaşlarımın bebişleri büyümüş olacak ben evleninceye kadar

BU YAZdıklarım kişisel bi şey değil kimse üstüne alınmasın.
Genel olarak söylüyorum bende diyordum evlenmek istiyorum diye halada istiyorum ama
Ne biliyim sıkıyor işte yani sıktı beni açıkçası kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…