kızlaarrr nabbeerr:dance: ay duygusalcım candycim çok teşekkür ederim beni sorduğunuz içinnkaydirigubbakcemile3 secl sanada teessüflerimi iletirim sensin yalan olanlaelaelaelaelae yaa ben haftasonu o kadar çookk yoruldum ki daha yeni yeni kendime geliyorum öldüm bitti tükendim yaa.... annem çantamda sigarayı buldu zaten öncedende bulmuştu ama her seferinde ilk defa görmüş gibi davranıyoo sebebini bende bilmiyorum. Haftasonuda bize bisürü misafir gelecekti annemde sigarayı bulunca ona mazeret olduu tabi. Allahım tüm evi hem cumartesi hem pazar süpürdüm tozları aldım, camları sildim evi tam 3 kez paspasladım hemde paspasla yapmamada izin vermedi (iyice işkenceye dönsün diye) elimde bez tüm evi sildim sonra bide aynı şekilde parkeleri cilaladım! Dizlerim o kadar çok anlatıyoki anlatamam... sonra duvarları sildiimmm... ooff sonraa bizim balkonları yıkadım .. Altüstü balkon yıkıyorum allahım bitürlü beğendiremedim kadına hızlı yıkıyorum hızlı yıkama diyo yavaş yıkıyorum yavaş yıkama diyoo!! duvarı siliyorum hiç duvara bakmaddan şu köşeyide sil diyo. Bende en sonunda "anne şaka mı yapıyosun yaa orda köşe yokki " diye bağırdım annemde " aaa öylemi neyse sende ozaman diğer köşeyi sill " şöyle komik bi taraf var o odada köşe yok! ! ooff sonra bizim bin bilmem kaç yüz parça yemek seti var yeni alındı hiç yıkanmamış . bana onları yıka dedi tamam dedim bulaşık makinesine koyalım, yok dedi elinde yıkayacaksın , tamam ozaman çekil tezgahta yıkayayim yok dedi burda benim işim var sen git balkonda yıkaa!!! delikafaduldenböyle ağzıımm açık kalddıı!! çin işkencesinde son nokta!! Bide balkonu iki saat yıkamışım yani. neyse leğeni aldım bu 1000 bilmem kaç 100 parçalık seti balkonda yıkadım sonrada duruladım. Tabii işkence daha bitmedi yemek falanda yaptım... sonrada 20 kişilik misafir geldi hepsinin çayı tatlısı sofrayı topla falan. Neyse bu 1500 müdür artık bilmem kaç parçalık setin hepsi kullanıldı bulaşık mainesini açtım koyucam. Annem ordan " Olmaazz!!" ben "ne olmaz anne?" tabaklar "TAHRİŞ (!)" olurmuş hepsini elimde yıkayacakmışımmm!!! delikafaduldensonra yıkadım sonra meyveler , tatlılar..... ooooff offffffff dün toplamda 3000 den fazla yağlı bulaşığı yıkadım üstüne paspas camlar balkon süpürme duvar silme vb.... ŞU ANDA HER YERİM TUTULMUŞ DURUMDA, DİZLERİM TUTMUYO VE RUH GİBİYİM HALEN DÜN YAPTIKLARIMA İNANAMIYORUM delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden