Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bende sigara içerdim lise yıllarımda annem bir yakaladı son oldu kaydirigubbakcemile3 Bir daha ağzına alırsan sütüm haram olsun hakkımı helal etmem dedi.. Bende o lafın üstüne içemedim. Ama Allah razı olsun belki şimdi içiyor olacaktım iyiki de öyle demiş anneciğim :lepi:
Kızlar yarın kontrol için 3 tüp kan alacaklar tırsıyorum :1shok:

speedycim öyleydi zaten bir kişiye 7 tane tabak düşüyodu bi en altta öyle süs olsun diye bi tabak var yemek tabaklarının altı boş kalmasın diye sonra onun üstünde bi ana yemek tabağı onun üstünde aperatif tabağı onun üstünde çorba tabağı sonra solda küçük mantı tabağı, meyve tabağı ve tatlı tabağı. ortalarda 2 salata tabağı , bide gelen yemeği, çorbayı koymak için porselen tencereler(takımın parçası) , sonra takımın su bardağı, içecel bardağı, çay bardağı, kahve bardağı, sürahisi kuruyemiş tabağı.. 1500ü bile geçiyoo...delikafadulden annem sırf bana işkence olsun diye çıkardı o takımı zaten yoksa kendisi uğraşmazdı.. ah anne ah.. 3000 parçalık yemek takımı olsa onu çıkartır 10 tabağı üst üste koyardı sırf bana inat olsun diye..
Seçilim çok sevindim yaa hadi bakalım bende çok merak ediyorum seni mutlu görüyorum ama önemli olan o :1rolleyes:

sağolun kızlar yaa bakalım hadi hayırlısı bu akşam buluşucaz ben yarın sabah mutlaka haber veririm size kaydirigubbakcemile

annenelerinde o yemini hep aynı heralde annemde ben üniversiteye giderken içersen sütüm haram olsun dedi kızlar tutuyodu iç diye annem haram etti diyodum bi arkdaş vardı iç giderken 10 kilo süt al ödeşirsiniz anne sütüne karşlık süt dersin diyodu kaydirigubbakcemile3

yok canım benm o devirler kapandı elime ipleri almadan asla yüz vermem :umursamaz: büyük konuşmayım ama naniknanik

Bırak o sürünsün :jeyyar::jeyyar:
Öyle hemen şey etme gerçi sen işini bilirsin canım ama yinede söyleyim
Benden çok iyi anne olur hee (tembihlerime bakarmısın?)
Küçk kızsın sankimde.

cnm bnm nolduu neden moraliin bozuk
baktım msjları silmişsin işle ilgili bi durummu

evet canım ya kalp rahatsızlığım var bayramdan sonra küçük bi operasyon yapacaklar ama benim sigorta yok(( işe girdiğimden beri hergün söylüyorum yapmıyolar.işe girdiğimde tek şartm sigortaydı ama yapmyolar işte.

speedycim çok geçmiş olsun canım ya... ama bak ihmal etme bunu sistit çok kötü bi hastalık. Bana bu konuda tavsiye vermek düşmez ama eğer antibiyotik kullanman bol bol su içmen gerekiyosa şimdi yap onları orucunu sonra kaza yaparsın. Yani ilerlemesin diye kendi fikrimi söylüyorum ..

ay candycim şimdi de seninkini okudum sanada çok üzüldüm:sinifsinif: ne bu böyle yaaa bu ne biçim insanlar yok böyle bişey yaa.... Vicdansız pislik herif sigortasız adam çalıştırılırmı! bide eğitim fakültesi mezunusun yuh olsun bunlara!! adama git ya beni ameliyat ettirirsiniz yada sizi mahkemeye veririm tazminat davası açarım de. hem sağlığını kaybetmene sebep olmaktan hemde sigortasız çalışmaktan.

Yok Canım Çok Doğru söylüyorsun ama
Ben Oruçlu olmasamda dikkat etmiyormki Unutuyorum içmeyi falan yok antibiyotik gnde 2 kez bi sahurda 1 iftarda işimi görür Su ise iftardan sonra 1 en fazla 2 bardak içiyorum
Malesef İlerlerse böbreklere çıkıyr ALlah korusun artık akşam içerim bol bol su ve ilaç ama yarına yine unuturum biliyorum:1shok:

selam verdim yaaa kuuşuumm opuyorumnanaktan sen hassassın da görmedin mii opuyorumnanaktan ozaman bidaa meraba diyim ben sana :)) napıosun kuzu bende şimdi sana mesaj yazmıştım çok sinirlendim senin sigorta işine..

ay candy canım çok geçmiş olsun daha önce söylemiştin kalp rahatsızlığı olduğunu işallah en kısa zamanda iş yerin sigortanı yaparda sende ameliyatını olursun kuzum üzme sen kendini canım

şimdi sen öyle dedin ya candyim ne kadar mesaj yazsamda içime sinmiyo ozaman ben en baştan başlıiimm kaydirigubbakcemile3 Meraba herkese ben geldiimm meraba candy meraba duygusal meraba speedy sanada meraba len seçil kaydirigubbakcemile2 beni merak etmişsiniz duyguyla sen çok sevindim hatta onuda belirttim ama tekrardan belirtimm:1hugpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…