Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

çok üzüldüm bitanem peki ailende var ssk lı biri annenden babandan yararlanamazmısın cnm şimdi hemen yaparlarsa yeni kanuna göre 1 ayda yararlanabiliyosun cnm iyice üstele

ah canım yaa bi konuşmayı felan deneseydin keşke :sinifsinif: çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun kuzum yapabileceğim bişey varsa mutlaka haber ver her konuda mutlaka yardımcı olurum ttlm

yaaaa benim cevaplarım yarım yamalak gidiyoo sonra düzeltmek zorunda kalıyorum . Tekrar çok teşekkür ederim duygusalcıımm opuyorumnanaktan Beni sizler yarattınız beni heellk yarattıı naniknanik duygucum hayırdır nişanlın yemekleri beğenmemiişşş nieee????

çok üzüldüm bitanem peki ailende var ssk lı biri annenden babandan yararlanamazmısın cnm şimdi hemen yaparlarsa yeni kanuna göre 1 ayda yararlanabiliyosun cnm iyice üstele
yeni bi kanun çıkmış canım boşanan ve işten ayrlan kız çocuklar babalarının sigortasından tekrar faydalanamıyomuş. nisandan önce yatırılması gerekiyodu ya bi ara yaş uygulaması için ozaman eniştem yatırmışt ogünden beri faydalanamıyorum işte.
ah canım yaa bi konuşmayı felan deneseydin keşke :sinifsinif: çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun kuzum yapabileceğim bişey varsa mutlaka haber ver her konuda mutlaka yardımcı olurum ttlm

seçil kaç defa konuştum ya pazartesi diyolar kaç pazartesi geçti. çokta dindarlar haa başları secdeden kalkmıyo. kul hakkı yesinler bakalım gidebileceklermi cennete asla hakkımı helal etmiyorum. şu saatten sonra yapsalar bile helal etmiyorum beni bu kadar yıprattılar. şimdi işten ayrılsam başka bi işe girsem ay deneme süreci benim zamanm yok elim kolum bağlı oturuyorum işte.

o kadar boşluklar varki o kanunlarda bizim bilmediğimiz ama önceden ben anneminkinden faydalanıyodum şimdi değişmiş aylık para ödemen gerekiyo sanırım senin patronunda allahından bulsun

ay canım benm yaa hakkında hayırlısı bakalım ya eğerde illa yapmıyolarsa şikayet edersin ticaret odasına anında kapatırlar orayı ya da ceza verirler bu konuda sana yardımcı olabilirim istersen mersin ticaret ve sanayi odasını bi aradınmı işleri bitmiş demektir tel nosuda var bende

Söz Konusu Sigara olunca size bişey anlatıcaktm ama Tuvalete gitmelerimden yeni kurtuldum

2-3 ay önce Falandı gecenin 3 yada 4ü sanırım aşşağıya kadar sarktm sigara içiyorum Bi yandanda alttaki çocuğu kesiyorum Çok tatlı gülüyordu
Yan mutfak penceresinden yakaladımmm hahahahaa diye bağıran ve benim aşşağıya uçmama sebep olacak Kadında benim Annemdir.

itiraflarr demii kaydirigubbakcemile3

hahaah speddy allah iyiliğini versin haketten komikmiş haa kaydirigubbakcemile3

bende size çok güzel bi tarif veriyorum henüz yapamadım ama mutlaka bi gün denicem yapmayı

Kakaolu Islak Kurabiye

Kakaolu Islak Kurabiye

ıştah açıcı görünümü ve hafif tadıyla kakaolu ıslak kurabiye tarifi Yüksek Topuklar’da. Özel misafirlerinize özel bir lezzet hazırlamak istiyorsanız bu tarifi mutlaka deneyin.

Malzemeler,

1 paket kakao
Yarım paket yumuşamış margarin
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı toz şeker
Aldığı kadar un

Şerbeti için,

3 çay bardağı şeker
3 çay bardağı sıcak su

Üzerini süslemek için,

ınce çekilmiş Antep fıstığı

Hazırlanışı,

Şerbetini hazırlamak için sıcak su ve şekeri karıştırarak kaynatın.
Yoğun bir kıvam aldıktan sonra soğuması için kenarda bekletin.
Hamurunu hazırlamak için un hariç tüm malzemeleri derin bir kapta karıştırın.
Ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar un ekleyip yoğurun.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar yapıp elinizle yuvarlayın.
Kurabiyeleri yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kurabiyelerin üzeri çatlayana kadar pişirin.
Pişen kurabiyeleri soğuk şerbetin içine batırıp çıkarın.
Şerbetli kurabiyeleri servis tabağına dizip üzerini Antep fıstığıyla süsleyin.
1 gece buzdolabında beklettikten sonra servis yapın.

Afiyet olsun kızlar cokacimcoook

:roflol:bunu biliyorum ya banada email olarak gelmiştii çok komik şeyler vardı..:roflol:neyse ben bi sigara içmeye iniyorum

Ben Genelde Annem ve babamla olanları ekliyorum ıtiraflara

Nick yine eski nickim olurda görürseniz orada

ıbadet yaparken benim içinde dua et heee dedim
Sorarsa kendisi nerede diyeyim diyende Biricik babamdır

aa speedy okumuştum bende onlar cidden çok hoştu babann söylediğinede çok gülmüştüm. demek sendin o kişi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…