evet canım ya kalp rahatsızlığım var bayramdan sonra küçük bi operasyon yapacaklar ama benim sigorta yok(( işe girdiğimden beri hergün söylüyorum yapmıyolar.işe girdiğimde tek şartm sigortaydı ama yapmyolar işte.
valla tehdit edemem ama şikayet edecem ve dava açacam sevgilimde avukat onunda ilk davası olur:))))
görmedim kuşum selamını kusura bakma..
bunların yapacağı yok seçil sinirleniyorum daha çok. sinirlendikçete kalbim ağrıyor.. senağlama
valla tehdit edemem ama şikayet edecem ve dava açacam sevgilimde avukat onunda ilk davası olur:))))
anladım canım yaa... ama en azından onlara dava açacağını söyle. Böyle böyle günahıma giriyosunuz de. Of o kadar kötü bi sistemi var ki ülkenin suçsuzken suçlu olursun adalet yok hukuk yok. Ne desem havada kalıyoo...
yeni bi kanun çıkmış canım boşanan ve işten ayrlan kız çocuklar babalarının sigortasından tekrar faydalanamıyomuş. nisandan önce yatırılması gerekiyodu ya bi ara yaş uygulaması için ozaman eniştem yatırmışt ogünden beri faydalanamıyorum işte.çok üzüldüm bitanem peki ailende var ssk lı biri annenden babandan yararlanamazmısın cnm şimdi hemen yaparlarsa yeni kanuna göre 1 ayda yararlanabiliyosun cnm iyice üstele
ah canım yaa bi konuşmayı felan deneseydin keşke :sinifsinif: çok üzüldüm durumuna allah yardımcın olsun kuzum yapabileceğim bişey varsa mutlaka haber ver her konuda mutlaka yardımcı olurum ttlm
Söz Konusu Sigara olunca size bişey anlatıcaktm ama Tuvalete gitmelerimden yeni kurtuldum
2-3 ay önce Falandı gecenin 3 yada 4ü sanırım aşşağıya kadar sarktm sigara içiyorum Bi yandanda alttaki çocuğu kesiyorum Çok tatlı gülüyordu
Yan mutfak penceresinden yakaladımmm hahahahaa diye bağıran ve benim aşşağıya uçmama sebep olacak Kadında benim Annemdir.
itiraflarr demiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?