Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

valla seçil çekindiğim bi konu var dilana özeldende anlattım 3 patrn var bi tanesi bela ve kolu çok uzun şikayet edince bişe yapar diyede korkuyorum.

ay canım benm o zaman yapacak bişey yok sana sigorta yapmalarını bekleyeceksin napalım kuzum

seçil hanım size yasak değilmi bööle şeyler içinde kakao var kakaoda da kafein var miden düzelene kadar biraz sabret yeme böyle şeyleri.

yaa ufff yemiyorum zaten yaaaaaaaaaaaaaa :1no2: nanaet olsun ya uffff şu midem bi geçsin bunu da yapıp bi tepsi kendim oturup başına yemezsem bende seçil deiğilim.....

yaaa candy maşallah kırk parmağında kırk marifet var bende istiorum o zaman mutlaka yaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

oo bende isterim candymmm Maaşallah canım ne marifetli kızsın.. opuyorumnanaktan
sağol tatlım zor bişe değil ya. tarifini burdan almıştım ben çok seviyorum pasta yemek yapmayı yaparım bitanede tadna bakmam geçen gün burda amonyaklı pasta gördüm nasıl canım istedi uğraşl bi pasta yaptım tadna bile bakmadım:))))
ayy canım benm bi midem geçsin ilk sana haber vericem söz :ecrin_bebek:
sen tek iyleşte ben sana mntılar börekler bile açar gönderirim kuşum

Candy Kuşum Çok Güzel Gerçekten.
sağol canım sevgilimde beğenmişti.zevk alarak yapıyorum.
Candyim şaka yapıyosuunn gerçekten onları sen mi yaptıınn maşallaahhh

evet canım ben yaptm zor bişe değilki kutusunun üstüne de ikimizin resminin çıktısını alıp yapıştırdım çok güzel olmuştu.

Selam kızlar ben geldim
Candy maşallah çok marifetli kızlar okadar güzel yemekler yaparki parmaklarınızı yersiniz abartmıyorum inanın benki çok yemek seçerim ama candynin yaptıklarını sorun çıkarmadan yerim kaydirigubbakcemile3

kurabiyelerin altında görünende bu aycıklar aynısı olmuştu ama 15 saatlik yol gittikleri için azcık dağılmışlar((

ayy canım benm yaa sende iileş yaaa :gitme: ooo sinem kuşum hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

candy valla senin avukat bence yaşadı valla insan bunları yemeye kıyamaz valla kaydirigubbakcemile3

inşallah kızlar ankaraya geldiğimde sizi görmek isterim ya eğer öyle çok kötü bi durumum olmazsa gelirim yanınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…