Şu gerizekalı beyaz kafaada iyice taktı bana kendisine satjım biter bitmez bi suikast yapmayı planlıyoruumm kötükedihüso salak bu seferde foruma yazmam taktı , acayip kıskanıyo beni ya öküz herif. Ben ona ben satjımı uzatıcam dedim o da uzatamazsın seni stajını uzatmazlar dedi neymiş bisürü stajer gelmişte hiç birininkini uzatmamışlar benimkini mi uzatıcaklarmış !. lafa bak ne demek benim stajımı uzatmazlarmış. Bizde genel sekretere gittik adam direk istediğin kadar uzatabilirsin dedi. Ama varya sırf beyazkafaya inat olsun diye stajı uzatmak istemiştim. Gelirgelmez " hayırlı olsun beyazkafa stajım uzatıldı hemde istediğim kadar " dedim. Allahım bu beyaz surat mosmor oldu . "Nası yaa nasıl uzatırlar" dedi. Bıdı bıdı konuşup duruyo tepemde iyice sinir omaya başladım yakın zamanda kendisini dövmeyi planlıyorum kötükedihüso
AAY EVET GEL GEL :dance::dance::teytey: gelde beyaz kafayı birlikte döveriizz hehehe birliklten kuvvet doğarmış Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookgeleceğin zaman kesin haber ver alkisalkisalkis
Canlarım ben kaçar.. hepinizi bol bol öpüyorum opuyorumnanaktan
kızlar sinem yazık 2 senedir burda çalışıyor daha 1 gün izin vermemişler aynı yerde çalışıyoruz. bişe var söylesem sinem beni öldürür. ama söyleyecem sinem 2 sene çalşş ve onada sigorta yapmamşlar yeni başladılar yapmaya.
Canlarım ben kaçar.. hepinizi bol bol öpüyorum opuyorumnanaktan
fırsatm olur inşallah sizi görürüm ya. sinemide kıskandırırız resim falan çekip paylaşırz burda..
Candy kıyamam ben sineme o da geldin başımızın üstünde yeri varkaydirigubbakcemile5 Sinem nasılda vefalı benim sigortamı değil candyninkini yapsınlar diyo böyle arkadaş 40 yılda bir bulunur. Candycim bu arada stajı uzatmak istememin sebebi projem çok uzun bitmiyo ayrıca sadece 1 hafta uzattım bide beyaz kafada öyle diyince iyice inat yaptım uzatiimde görsün dedim :)) Sinemcim bu beyaz kafada bizim işyerinde beyaz saçlı genç bi çocuk ama beni sinir ediyo kaç senelik çalışan ama ona rağmen kendini benimle kıyaslıyo komplexlerini yenememiş garip garip hareketlerde bulunan bi adam. 2 kez Müdürde gelip beni tebrik etti beyaz kafayıda bu güne kadar kimse tebrik etmemiş herhalde o günden beri bana kıllık yapıyo, çok bişi bildiğini sanıp bana lisede bildğim şeyleri falan anlatıyo.. salağın teki işte bende salak insanlara hiç katlanamam oyüzden buna sinir oluyorruummm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookNeyse önemli değil benim sinirim anlık zaten hemen geçiyoonaniknanik neyse kuzular hepinizi kocaman öpüyorum canınızı hiç bişeye sıkmayın herkese kolay gelsinn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?