- 23 Ağustos 2012
- 14.749
- 39.010
- 798
- Konu Sahibi Minimini22
bi arkadaşımın yaptığı gibi izmirin güzel bi ilçesine tayin isterdim tek başıma evimi tutar yaşardım oralarda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende istiyorum hangi ülke ve nasıl olur bilmiyorumBen yaşadığım yerden başka bir şehre taşınmayı ve özellikle bir süreliğine yurtdışına yerleşmeyi diliyorum. Yurtdışına gitmekten hep kaçıyordum, hiç bu kadar istememiştim. Akademiye başlarken arkadaşım yurtdışına gidelim demişti. Ben de orda bursla doktora yapacağıma burda başlarım hem işim olur, burs değil maaşımla yaparım demiştim. Nitekim öyle oldu ancak çok pişmanım. Burda hocaların kaprisleriyle uğraşırken hayattan soğudum. Yurtdışına giden arkadaşım da bir daha dönmedi. Zamanı geriye alabilsem koşa koşa giderdim.
bende bekarım ve konfor alanımdan çıkmam,zaten bu ülke ve dünya şartlarında mantıklı olanda budur,siz neden sıfırdan hayat kurma telaşına kapıldınız.2023 hedefim gerçek mesleğimle alakalı girişimlerde bulunmak,2 işi bir arada götürme planım var.Ama önceliğim kesinlikle sağlıklı beslenmek ve sağlığıma dikkat etmek son haftalarda sağlığımla sınandım çünkü gerçekten aşktan,kariyerden daha önemli şu sağlık.Hayatta tek başınıza olmak istiyorsanız bir kere sıfırdan hayat kuracak gelire sahip olacak bir mesleğiniz olmalı,o gelire göre hayalinizdeki lokasyonda oturur,çevre edinirsiniz.Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
yaa ne zaman döndün ben hala yurtdışındasın sanıyorum :) hoşgeldinnValla kanka hayat sen ne yapmak istersen o. Duruma göre değişiyor cidden. Daha gençken çantamı toplayıp yurtdışına PhDye gittim. Yıllar sonra ülkemi özledim geri döndüm. Canım ne çekerse o yanş, sen ne istiyorsun bunu kendine sor.![]()
Aslında yurtdışına gitmek için çoook fırsat var. Erasmus var, kısa süreli eğitimler var, projeler var. Var da var. Yeter ki isteyelim. Ben erasmusla başlayıp devamını getireceğim inşallahBende istiyorum hangi ülke ve nasıl olur bilmiyorum
Sıfırdan başlamak istemem valla.onca yaşanmışlık, dostluklar, sevgililer, güzel anılar, kötü tecrübeler var.işimden de memnunum, sevgilimden de eşimden de dostumdan da.hatta diyorum ki iyi ki zamanında yaşanacakları yaşamışım.şimdi hayatı kaçırma hissi falan kalmadı.iyi de oldu.o konfor alanı ve engeller için uğraştık zaten senelerce.Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
Çoook şeyNeler var :)
Aslında yurtdışına gitmek için çoook fırsat var. Erasmus var, kısa süreli eğitimler var, projeler var. Var da var. Yeter ki isteyelim. Ben erasmusla başlayıp devamını getireceğim inşallah
İtalyaHangi ülke ing ile mi gideceksiniz
Aa güzel konu cvpları da ilgiyle okuyacağım. Bekar çalışan bir kadınım, doktora ya başvurmak benim içim bir ideal olabllir, yl ı bitirdiğim okulda kabul alırım inşlh şarları tutturursam.Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)
Bekar olsaydım.Merhaba arkadaşlar bekarım bir engelim yok sayılır işte korku ve konfor alanından çıkmama çabaları dışında bunlar hep olur zaten neler yapardınız nasıl 0 dan hayat kurardiniz. 2023 de neler yapmak istiyorsunuz hedef belirlediniz mi merak ettim :)