- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
sonunu dusunemiyorm zaten. Cumle guzelmis bunu yazdim kenaraKendince havalanmış, kendini ağırdan satıyor. Bir daha öyle birşey derse 'senin gibi ana kuzuları evlenmesin zaten ' de
23 yasinda. Cocuk mu fazla mi ozguven anlayamadim yeminle.Çocuk gibi konuşmuş.Yaşı kaç ki
Mustakbel eltimi oynatiyor kaynanator. Muhtemelen uyariyor beni simdiden.Mücadeleye hazır mısın diyor ne desin?
Ya da kaç kurtar kendini bu müstakbel kaynanatörden diyor da olabilir
Allah diğerlerine sabır versin de.23 yasinda. Cocuk mu fazla mi ozguven anlayamadim yeminle.
Onu zaten biliyorum da. Ozguveninden kaynakliysa facasini alayim diyodum.Anamla işin var kolay gelsin diyor
Allah im. Bunu duymak canimi yakiyor da. Suraya bi ferman dinletseniz keske.Allah diğerlerine sabır versin de.
Evlenmeyi falan düşünmüyorsun bununla değil mi?
Yoksa düşünüyor musun,yok daha neler.
Hepsinin a.b.v o zaman ya.En kısa sürede yol vermelisin kaçıp kurtulmalısın.ayrıca sana ne demek istemiş biliyosun ben tam bir ana kuzusuyum.ilerde buraya anneci kocam diye konu açmak istemiyosan hemen ayrıl.
Onu zaten biliyorum da. Ozguveninden kaynakliysa facasini alayim diyodum.
Fermanı ' kaynanam bana şöyle dedi,eşim de ona inanıyor boşanıyoruz 'derken de dinletemezsin sen kalbine.Allah im. Bunu duymak canimi yakiyor da. Suraya bi ferman dinletseniz keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?