Bekara kari bosamak kolay da.

Ben genel soyledim. Erkeklerin kadinlara olan davranisini kadinlar belirler. Kamu spotu:)
Bence öyle değil size katılmıyorum adamın karakteri bozuksa net herkese aynı davranır karşıdaki nekadar sabırlı özverili ahlaklı olsa dahi adam kanı bozuksa herkese aynıdır bahsedilmez

Birde erkek yapar kadın yaptığı o... olur diye beyinlerine işlemiş herseyi yapmakta kendilerinde hak görüyorlar toplum sebebiyle . saygısızlığı hakareti istediği gibi davranmayı kendilerinde hak gruyr çoğu erkek

Bence öyle değil size katılmıyorum adamın karakteri bozuksa net herkese aynı davranır karşıdaki nekadar sabırlı özverili ahlaklı olsa dahi adam kanı bozuksa herkese aynıdır bahsedilmez

6-8 senelik iliskisini evlenmekten kacindigi icin bitiren erkegin 1 ay icinde daha genc ve sozde daha guzel bir kadinla evlenmesine ne demeli o zaman. Bu erkek degisik midir.

Bu konuda gayet netim. Ayni fikirde olmamiz da beklenmiyor zaten.

O toplumun demirbasi kadinlar ve o kadinlarin yetistirdigi erkeklerdir.

Sen ben o veya baskasi buna ses etmedikce de bu boyle gider.

Benim cok umrumda degil zaten evlenmeyi dusunmuyorum ama kadinlar cok fazla yuz veriyor bu tur erkeklere. Eee onlarda Brad Pitt edasinda dolasiyor toplumumuzda.

Vuuu kaynanaya bak daha evlenmeden boşamış sizi Önce o sevgilinin kalkan g.tünü bi güzel aşağı indir. Ağzının payını ver. 30 yaşına geldiğinde de olgun erkekler gibi karınla restoranda yemek yiyeceğine anneciğin ağzına mamanı verir sonra da olgun adamlar gibi seks yapmak yerine annenle legolarınla oynarsın de. Eğer bunu yapmak istiyorsun güle güle canım benim bebek büyütmeye niyetim yok kendime olgun bi eş bulabilirim sana mı kaldım de.

Kendiniz yazmışsınız "bekara koca boşamak kolay" evet o yüzden bence de bekarken bu adamı boşayın yoksa "kaynana kaynana Allah var yukarda benimle oynama" başlığı ile sizi buralarda görebiliriz. Aşkistan ülkenizin içişleri kaynananız ile karışabilir.

Belki de evlilikle ilgili tereddütleri vardır.Çúnkü annesinin sözleri gerçekten çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…