- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Bence öyle değil size katılmıyorum adamın karakteri bozuksa net herkese aynı davranır karşıdaki nekadar sabırlı özverili ahlaklı olsa dahi adam kanı bozuksa herkese aynıdır bahsedilmezBen genel soyledim. Erkeklerin kadinlara olan davranisini kadinlar belirler. Kamu spotu:)
Birde erkek yapar kadın yaptığı o... olur diye beyinlerine işlemiş herseyi yapmakta kendilerinde hak görüyorlar toplum sebebiyle . saygısızlığı hakareti istediği gibi davranmayı kendilerinde hak gruyr çoğu erkek25 yasinda oldugu icin evde kaldim diye ciglik atan erkek gordun mu . Ben kadin versiyonunu cok gordum. Erkeklerin kadin gibi davranmasinin nedeni kadinlarin onlara hint kumasi gibi davranmasindandir. Onlar da nazli , gelinlik kiz gibi davraniyorlar artik.
Sesli guldumAnişinin memişinden ayrılma madem agucuk gugucuk deseydin
Bence öyle değil size katılmıyorum adamın karakteri bozuksa net herkese aynı davranır karşıdaki nekadar sabırlı özverili ahlaklı olsa dahi adam kanı bozuksa herkese aynıdır bahsedilmez
Birde erkek yapar kadın yaptığı o... olur diye beyinlerine işlemiş herseyi yapmakta kendilerinde hak görüyorlar toplum sebebiyle . saygısızlığı hakareti istediği gibi davranmayı kendilerinde hak gruyr çoğu erkek
Kiblenecek bi sey demedik..size cevap verme lutfunda bulunmayacagim canim. Haddini bil terbiyeni takin oyle gel. Hadi simdi kib.
Her sey olabilir. def olup gidebilir. Tutmuyorum onu :)Kendi fikirlerini açık açık söyleyemediği için annem böyle diyor demiş olabilir mi ?
Yeterli tepkiyi veremedim ona yaniyorum.Seni deniyor olabilir fazla taviz verme şaka bile olsa
Dimi? Benden uzak Allah a yakin.Adam ana kuzusu. Annesi de fena yani. Birlikte birbirlerine doya doya otursunlar, siz ugrasmayin en iyisi bu adamla.
ciktigin yere deseydim daha bi guzel olurdu hakkaten. İs isten gectiAnan seni karnina geri soksunda orayi ozlemissindir sen deseydin
Belki de evlilikle ilgili tereddütleri vardır.Çúnkü annesinin sözleri gerçekten çok saçmaKendi konumda o kadar cikmaza giriyorum ki zerre mantik islemiyor aglayamiyorum caresiz hissediyorum.
Kizlar bugun erkek arkadasmla bulustuk. Oturduk cay vs. Bi konu acildi. Bana havali havali dedi ki " annem beni evlendirmyecekmis,dibimden ayirmayacam seni dedi". Bende "napayim yani tursunu mu kuracakmis " dedim sinirli bi sekilde. Benim kafam basmiyor. Bu herif ne demek istedi ne yapmaya calisiyor amaci ne ben ne yapmaliyim bu artist tavirlarina karsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?