- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Kendi konumda o kadar cikmaza giriyorum ki zerre mantik islemiyor aglayamiyorum caresiz hissediyorum.
Kizlar bugun erkek arkadasmla bulustuk. Oturduk cay vs. Bi konu acildi. Bana havali havali dedi ki " annem beni evlendirmyecekmis,dibimden ayirmayacam seni dedi". Bende "napayim yani tursunu mu kuracakmis " dedim sinirli bi sekilde. Benim kafam basmiyor. Bu herif ne demek istedi ne yapmaya calisiyor amaci ne ben ne yapmaliyim bu artist tavirlarina karsi.
Hepsinin cani cehenneme pislikler !Türkçe meali şu olur
1)Kıymeti anneciği oğluşuna kıyamayıp el kızına veremez.
2)Kıymetli oğluşu ana kuzusudur,anneciği ne derse o olur.
3)Kıymetli anneciği ve oğluşu elele verip bir zahmet aynı evde beraber yaşasınlar.
Vuu cok sert buVuuu kaynanaya bak daha evlenmeden boşamış siziÖnce o sevgilinin kalkan g.tünü bi güzel aşağı indir. Ağzının payını ver. 30 yaşına geldiğinde de olgun erkekler gibi karınla restoranda yemek yiyeceğine anneciğin ağzına mamanı verir sonra da olgun adamlar gibi seks yapmak yerine annenle legolarınla oynarsın de. Eğer bunu yapmak istiyorsun güle güle canım benim bebek büyütmeye niyetim yok kendime olgun bi eş bulabilirim sana mı kaldım de.
Anası emziriyor mu hala kendisini?
Hepsinin cani cehenneme pislikler !
Kendi konumda o kadar cikmaza giriyorum ki zerre mantik islemiyor aglayamiyorum caresiz hissediyorum.
Kizlar bugun erkek arkadasmla bulustuk. Oturduk cay vs. Bi konu acildi. Bana havali havali dedi ki " annem beni evlendirmyecekmis,dibimden ayirmayacam seni dedi". Bende "napayim yani tursunu mu kuracakmis " dedim sinirli bi sekilde. Benim kafam basmiyor. Bu herif ne demek istedi ne yapmaya calisiyor amaci ne ben ne yapmaliyim bu artist tavirlarina karsi.
Evlenince annem bizimle yaşayacak demek istemiş.Kendi konumda o kadar cikmaza giriyorum ki zerre mantik islemiyor aglayamiyorum caresiz hissediyorum.
Keisnlikle böyle demiştir. Evlenesin yoksa niye onca zaman ilişki yürütürsün ki? Akıllısı yok bu adamlarınBenimle ciddi düşünme hayallere kapılma daha evlenmiycem diyor annesini de sözcüsü yapıyor
Evlenesim suan yok. Ama illaki dusunuyorm :)Keisnlikle böyle demiştir. Evlenesin yoksa niye onca zaman ilişki yürütürsün ki? Akıllısı yok bu adamların
Haysiyetsiz adam. Dusman olacam resmen.gezeriz, tozarız ama benden bir cacık olmaz demiş.Arayada annesini bahane etmiş belliki evlilik gibi bir niyette değil
Yok canım o lafım yıllarca görüşüpte ben evlenmeyi düşünmüyorum diyen adamlara :)Evlenesim suan yok. Ama illaki dusunuyorm :)
Uckurlari dussunYok canım o lafım yıllarca görüşüpte ben evlenmeyi düşünmüyorum diyen adamlara :)
Değmez.Bilemiyorm ki. Size soruyorum. Deger mi. Ben saka olarak algilamadim. Alti senedir benimle beraber sakasini anlarim. Gayet ciddiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?