- 23 Aralık 2015
- 489
- 491
- 103
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Altinci senemiz. Ama bu cumleyle bana gelirse e o zaman s.git canim derim.Şunları demek istemiş kendince:
1. Ben annemin sözünden çıkmam evlenme derse evlenmem evlenirsem de annem senden once gelir
2. Seninle evlenmeye niyetim yok zaten ben istesem de annem izin vermez
Diyemedim geldi gitti diyemedim.Valla ben olsam buna '' Ananı da al git.'' derim :)
Umrumda degil kaynana. Yapsa ellerinden opecem.Fermanı ' kaynanam bana şöyle dedi,eşim de ona inanıyor boşanıyoruz 'derken de dinletemezsin sen kalbine.
Kör olmaaaaa.
Gerçi o kaynana sizi evlendirmeden ayırırsa teşekkür et,az canın yanar.
Mücadeleye hazır mısın diyor ne desin?
Ya da kaç kurtar kendini bu müstakbel kaynanatörden diyor da olabilir
Seni takipteyim fikirlerini onemsiyorum haaanim. Ooo laf sokmak alirim bi dal. Cuk otururmus.Ben olsam hiiiiiiiiiç takmazdım.
Ben her şartta evleniyorum canikom ya gelirsin seninle gelmezsen başkasıyla
derdim hehehe
Alacagim insAllah. Tesekkur ediyorm.Kopruden once son çıkış kac kurtar kendini mesaji vermis, alirsan
Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki
erkek arkadaşınız kendi ağzıyla dökülmüş
Kendince havalanmış, kendini ağırdan satıyor. Bir daha öyle birşey derse 'senin gibi ana kuzuları evlenmesin zaten ' de
Evlilige isinmadan soguyacam. Hey masallah. Alsin oglunu da bi yerine. Pis kadinişte bu duyduğun kaynananın ayak sesleri...
Anasi fena, bunu o da biliyor. bana anlatmasi garip durum.benm anam beter benden uzak dur demiş resmen
+1Kendince havalanmış, kendini ağırdan satıyor. Bir daha öyle birşey derse 'senin gibi ana kuzuları evlenmesin zaten ' de
koptumAnamla işin var kolay gelsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?