- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi sebebineydiki10
-
Cidden o tipte. Neyseki sosyal bi kadin bana bulasacak vakti kalmaz. Yani umarm.koptum
yalnız şaka maka biraz bu kaynanayla işin zor olur gibi eğer cidden o tipteyse
En mantikli yorum buydu. Yuzde doksan boyle demek istemistir cakal. Haspam kim neetsin onu.Benimle ciddi düşünme hayallere kapılma daha evlenmiycem diyor annesini de sözcüsü yapıyor
Kadinin sahsima yonelik bi seyi olsa evelallah veririm agzinin payini da. Kadini arada harcamayim benim herifin kendi hayalleri yuzunden.Benim kaygana da nişandan sonra "evlenmenize 10 yıl var daha, ben 10 yıla ölürüm oğlum ancak o zaman evlenir" demişti. "oğlumun başka bir kadınla yaşamasına dayanamam" dedi hatta, ben şok ben iptal.
sanki kocasından bahsediyor da başka bir kadınla yaşamak falan diyor.
3 gün bu konuyu düşündüm, ama öyle böyle değil, yemedim içmedim uyumadım düşündüm. sonra nişanlıma söyledim ben bu ananla uğraşamam, kalp kırmayayım sen hallet şunu diye, gel evlenelim dedi, bastık nikahı, kayganaya da susmak düştü
Bilemiyorm ki. Size soruyorum. Deger mi. Ben saka olarak algilamadim. Alti senedir benimle beraber sakasini anlarim. Gayet ciddiydiAlt tarafı şaka yapmış
Değer mi büyütmeye
ben kurmusum demekki alakayi. Varsa yorumunuz alirim. Yoksa elestiriniz kendinize kalsin.Ben bugün konularla başlıklar arasındaki alakayı çözemiyorum..
Oyle mi demek istiyor hanzo. Seni kim naapsin diyeydim eyidi.Ay.Bu ana kuzusu halinle seni kim alır da evine koca yapar deseydin keşke
Yakın zaman içinde evlilik düşünmüyorum düşünsemde annemsiz asla demenin yolunu yapıyor şimdiden.
Bekara karı boşamak kolay tabi boşanmak zor.O yüzden bu adamla evlenmemelisin.
Bas tekmeyi mabadına.
Kadın gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum. banada hep aynı denk geliyorBeni isteyen cok yarisman gerek diyor.
Kendini bi sey sanan erkek.
Bugunku iliskilerin asil problemi bu iste. Kadin gibi davranan/davranmayan isteyen erkekler . Evlilik meraklisi siraya dizilmis kadinlar da bunlara goz yumuyor.
Varsa duzgunu aklimda bulunsun. Ben hepsi boyle saniyorm. 17imden beri tek kisiyleyim. Denk gelmesine firsat olmadi.Kadın gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum. banada hep aynı denk geliyor
Kadın gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum. banada hep aynı denk geliyor
Seni takipteyim fikirlerini onemsiyorum haaanim. Ooo laf sokmak alirim bi dal. Cuk otururmus.
Kadın gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum. banada hep aynı denk geliyor
Ben evlenmek istemiyorum ki zaten kisa vadede dusunmuyorm. Hos uzun vadede de yok oyle bi planim. Onu simartacak bi davranisim olmadi. Anasi ogretmistir.25 yasinda oldugu icin evde kaldim diye ciglik atan erkek gordun mu . Ben kadin versiyonunu cok gordum. Erkeklerin kadin gibi davranmasinin nedeni kadinlarin onlara hint kumasi gibi davranmasindandir. Onlar da nazli , gelinlik kiz gibi davraniyorlar artik.
Ben evlenmek istemiyorum ki zaten kisa vadede dusunmuyorm. Hos uzun vadede de yok oyle bi planim. Onu simartacak bi davranisim olmadi. Anasi ogretmistir.
Tamam beben kurmusum demekki alakayi. Varsa yorumunuz alirim. Yoksa elestiriniz kendinize kalsin.
size cevap verme lutfunda bulunmayacagim canim. Haddini bil terbiyeni takin oyle gel. Hadi simdi kib.Tamam beinsanda sorunlu evlilik beklentisi yaratıyosun, evlenme meraklısı kız çıkıyor altından.
Cidden soruyorum, başlık ne alaka?
Bayanlara cene yapıyor derler ya bi sıkıntı olduğunda cene yarışına girerler kadınlardan beterlerBiri değil ki artık hepsi 18lik kızlar gibi salınıyor...Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?