Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili konu sahibi,

Bu durumlar derin konular. Sevgilinizin daha onceden hicbir birlikteligi olmamissa eger, sizin durumunuzu kabullenemeyecegi icin ayrılmış olabilir. Bunu bir nebze anlayabilirim. Ama iliski yasamissa zaten bes para etmez birisiymis iyi ki ayrilmis sizden.

Benim cevremde bu sekil evlenmis birisini taniyorum. Kendisi tovbe etti, Allah'ta karsisina cok guzel bir insan cikardi. Bu konu hic sorun olmadi. 6 yillik evliler 2 de cocuklari var :)

Bu kotu dusuncelerden cabucak kurtulun. Allah'im gonlunuze gore versin.

Sunlari soyleyerek bitireyim ki cevremde feminist olarak bilinen hep kadinlarin haklari hakkinda konusup mucadele eden ve aci cekip kendi hemcinslerimin hakkini savunurken onlar tarafindan zarar gormus biriyim.

Olay dini boyuta geçmesin diye kısa cevap veriyorum, kuanda bir çok ayette "tövbe edenler müstesna" der. Bu herşey için yeterli.

Cevremde bir cocuk hic yasamadigi halde kizi sevdigi icin evlenmiz gayet mutluyun basta zorlandim ben bile yasamimisim ama asigim nabayim sirf yasamamis diye baskasiyla mi evlenseydim demis

Benim cevremde bu sekil evlenmis birisini taniyorum. Kendisi tovbe etti, Allah'ta karsisina cok guzel bir insan cikardi. Bu konu hic sorun olmadi. 6 yillik evliler 2 de cocuklari var :)
Allah mutluluklarını daim etsin.
Zaten kuranda Yüce Allah "tövbe edenler müstesna" der.

universite yillari sirasindaki bir erkek arkadasim bana bunu hic caktirmazken megerse kankasina ilk benimle birlikte oldu demis. (aklinca beni koruyormus ama mert adam bunun lafi gectigini anda sana ne der cekilmez mi kenara? bircok kadina romantik gelebilecek olan bu davranis beni ondan igrendirmisti. sanki beni pavyondan cikardi salak. )bunu ogrenir ogrenmez dunyayi basina yiktim. gittim arkadasina da soyledim . benim bacak aramdan ikinize ne? neyse bundan sonra birbirinize anlatir durursunuz diye. Kendimi hazir hissettigim zaman istedigim insanla birlikte oldum. bundan utanmadim ve en ufak imada dahi bulunan insanlari hemen hayatimdan cikardim cunku bu sekilde hayat gecmez. Esimle aramizda bunun konusu bile gecmedi. hala kac kisiyle oldum kimle ne yasadim bilmez. sormadi bile. ben de sormadim. cunku hakkaten kimseyi ilgilendirmez. cunku insan sadece evlendigi kisiye asik olmus olacak ondan etkilenmis olucak diye bir kural yok. esimden once de asik oldum hem de korkutuk ama bu esime olan hislerimi degersizlestirmiyor. aksine daha da yuceltiyor bence cunku esime korkutuk degil ama kalbimin tum acikligi ile bagliyim ve seviyorum. kendimi yirmili yaslarimda bu kadar mutlu hatirlamiyorum. Simdi o yillarda olmus seylerin envanterini cikarmaya kalkismak benim ona sevgimi mi ispatlayacak? Kendine guvenen erkek halinden tavrindan oylebir belli oluyor ki. Esim her anlamda beni mutlu edebildiginin farkinda o yuzden gozumun ondan baskasini gormediginin de farkinda ve bence bundan daha erkekce ve daha cekici birsey yok :) Kendine zerre guveni olmayan erkeklerin sahte delikanlilik rol kesmeleri yuzunden kendinizi degersizlestirmeyin.

Bu ulkede cogu erkek bu tepkiyi verecektir burada da bu sekilde evlenen cok kisi olacagini sanmiyorum musluman bi ulkedeyiz sonucta evlenmeden once iliski yasayan kesim az olsa gerek. Cevremde basina boyle bir sey gelenler evlenmeden zarini diktirdi
Ne kadar yanılıyorsunuz bir bilseniz sizin dediğiniz erkekler hani şu anasının dizinin dibinden çıkmayan tiplerden biz müslüman bir ülke değiliz yüzde bilmem kaçı müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz cumhuriyetle yönetilen bir ulkeyiz müslüman ülke nasıl oluyor

Acaba ben mi sevgiyi herseyi kabul eder goz gormez olarak goruyorum? Istekleri olabilir dogru ama sirf bundan sebep asik oldugu bi insandan gidebilmek cok zor diye dusunuyorum.

Uzun süreli ilişki demişsiniz , bunu uzun süre sonra mi söylediniz , yoksa bir şeyler yaşadınız da sonra mi terk etti ?

Carsaf olarak degil evlenince bunu bilejler gulermis ona masalarda konusurlsrmis oyle kizi aldi diye de 1 kisiyle yaptigim hata oyle gezen tozan icen biri degilim dedikodum donsun ortalikta degilim yani kendi halimde biriyim.

Özel bir şeyler yaşadığı kızın arkasından o şekilde konuşabilecek erkeğin şrfsizliği değil, kızın bekareti konuşulacak ha, hey yavrum hey... Erkekliklerine tükürmelik hepsi.

Aciklama yapmam gerekmezdi belki evet ben kendim kurdum kendim biraz karistirdim ortaligi sanirim.. duymak istemiyor olabilir ama bilmesi gerekir diye dusundum. O bunu kusur goruyorsa aski kapatabilirdi isterse ortebilirdi. Gelecegime sahip cikmadigim icin oda bana sahip ciknazmısmismis

o kadar tuttum ki bu yorumu aslında bu tip etkekler içten içe kıyaslanma korkusu yaşar başka da bir halt değil bir erkek bana sana dokunmaya kıyamıyorum dese bunu romantik bir şey gibi algılamam ne alaka yani adam ne olduğunu açık açık belli ediyor ten uyumu çekimi diye bir şey var geçsinler o ayakları konu sahibininde alıntı yaptığı cevap verdiği yorumlara bakarak diyorum ki bu kız yaşadığı şeyi öyle büyük bir hata gibi görüyor ki tövbe edip diktirip yoluna bakacak bu kızdan başka da hiçbir yol olmaz adam şimdi gelse affetim dese kollarına atlar sen kim köpeksin ben hata yapmadım yaşadığım şeyin arkadındayım diyecek karakter bir gr yok

Kalbim aciyor canimi neden beni boyle parcaladin dedi dayanamadim ne biliyim yani sanki aldatmisim yada onunlayken baskasiyla yasamisim gibi . Tamam kolay demiyorum ama kiyamadim ona ya
Ay sen kıyama canım daha ona. O sana kıymış bile.

Şöyle yorumlara da hastayım. Aslında şunu şunu yapmasa çok iyi çok mükemmel biri.Valla tek bir söz, tek bir hareket bütün güzel şeyleri alır götürür.Sen ilişkini, adamı mükemmel sanıyosun hala ama değil. Sana gram saygısı yok. Sen hala neyin derdindesin.Ayrıca sevgilin çok arabesk söylemeden geçemicem kalbimi canımı parçaladın falan.

Bir de oturup konu sahibi tövbe etmiş mi etmemiş mi bunu mu tartışıcaz. Maşallah herkes dini alim kesilmiş.Özel hayatınız biraz size özel kalsın

Uzun süreli ilişki demişsiniz , bunu uzun süre sonra mi söylediniz , yoksa bir şeyler yaşadınız da sonra mi terk etti ?
Uzun sure sonra soyledim cunku basta kendime guvenim tamdi beni yargilayamaz dedim hic dusunmedim ne olduysa bian soylenmeli diye seyler okudum o an kafam karisti konuya girdim. Neddn bunca zaman bekledin asik eedp canim yansin diye mi dedi. Karakterimi tani gor ilk gun neden boyle birsey diyecek misim ki ben ?? Demistim ulan dusmanimizdan korkarken en yakinimizdan darbe aldik dedi o an aldattim sandim :S

Acaba ben mi sevgiyi herseyi kabul eder goz gormez olarak goruyorum? Istekleri olabilir dogru ama sirf bundan sebep asik oldugu bi insandan gidebilmek cok zor diye dusunuyorum.
Ya adam sana aşık değil anla işte niye sadece işine gelenleri okuyup kendi kendine cevap atıp duruyorsun biri seni severse saygı duyarsa bunu sormaz bile anlama güçlüğü mü var

Ya adam sana aşık değil anla işte niye sadece işine gelenleri okuyup kendi kendine cevap atıp duruyorsun biri seni severse saygı duyarsa bunu sormaz bile anlama güçlüğü mü var
Neden tersleniyorsun pardon ama tek gek yaziyorum cevap ne kadar meraklisn zit davranmaya insana ya

Öf bu ne yahu barzo barzo laflar
Deliyürek neyin zannediyor kendini zaar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…