- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Düşünceniz sacma.Disin agrirsa bir gecmisinden dolayi deildir bu ama bakirelik yoksa bu gecmisinden kaynaklidir.erkeginde kadinin da bilmesi gerekir bunu.ki ileride karsisina cikarsa yalan solememek ve o kisinin hakkina girmemek icin.Konu sahibi en doğrusunu yapmis bi hata yapmissada saklamamisHayır bakire olup olmadığını nasıl öğrenci ve neden söyleme gereği duydun? Çok anlamsız değil mi? bak benim dilim yara, dişim çürük gibi... söylemek ve söylememek gibi seçeneklerin bile bu konuda olması bana çok saçma geliyor.
Birdaha bu konuyu biriyle paylaşmaOyle de insan sevince zoruna gidiyor iste daha cok keskeleri artiyor. Isterdim cabalamasini tek istedigi bence ilk olmak ve kiskanmak baska degil
Zina ettigimizi soylememiz gerekiyoemus saklamak gerekiyormus sonradan ogrendkm fitneye sebep olur soylemek tovbe eden konuyu acmamali etmeyen gecmisimi karistirma deyip ya kapatmali ya da ayrilmali diyordu.Düşünceniz sacma.Disin agrirsa bir gecmisinden dolayi deildir bu ama bakirelik yoksa bu gecmisinden kaynaklidir.erkeginde kadinin da bilmesi gerekir bunu.ki ileride karsisina cikarsa yalan solememek ve o kisinin hakkina girmemek icin.Konu sahibi en doğrusunu yapmis bi hata yapmissada saklamamis
Umarim Allah gonlune gore verir.Bu arada bu durumda ewlenn arkadasimda var ve inanilmaz mutlu esiyle.ikisininde zamaninda olmus boyle seyler.konu sahibi bu adam deil ama umarim dengini bulursun.
Gayet iyi okuyorum ben canim.
Soyledim ya ona simdi ondan oyle diyor kendi biliyor herkes biliyor saniyor kulagima geldi ilk gun ama inanmadim devam ettim dedi sevdim kabul ettim dedi. Herhalde soylememi isteniyordu
Farkinda misin bilmiyorum sen bana canim dedin diye diyorum ben dedigim zaman hosuna gitmedi sanirim. Ben yorum aliyorum motive edici seyler duymak degil diktircek olsam izin alicak halim yok yuru be kizim diktir diye gorunce allah allah doktora kosmicagima gore? Neden durmadan bunu mu istiyorsun deyip duruyorsun ki . Her yoruma farkli crvaplar veriyorumSen kendi kafana göre takıl o zaman CANIM
Anladım ki senin istediğin cevap diktirdim bakireyim diye evlendim adam hiç bir şey anlamadı. Bence sen diktir geç karşısına şaka yaptım kiii de herşey düzeliversin sen onu kandırdın diye mutlu o bakire kız aldım diye mutlu olsun. Mutlu mesut yaşayıp yaşlanın.
Burdaki herkes seni motive etmek ve kötü hissetmemen için bişeyler yazmış ama yanıt verdiğin cevapların dinamiği aynı.
Hayır yanlış.Sen tövbe ettiysende hayatına girecek adam bu tövbeni bilmeli.Seni herseyinle sewmeli.Cok yakın arkadasım bakire deilde diktirdi ole ewlendi.Eninde sonundaaa vicdani rahat etmedi ne de olsa cocugum var yuzlesim dedi.adam sen ole oldugun icin deil yillarca beni kandirdigin icin ayriliorum senden dedi.yani bilmek hakkı.ilk basta olmasada ewliligi dusundugunuzde bilmeliZina ettigimizi soylememiz gerekiyoemus saklamak gerekiyormus sonradan ogrendkm fitneye sebep olur soylemek tovbe eden konuyu acmamali etmeyen gecmisimi karistirma deyip ya kapatmali ya da ayrilmali diyordu.
Biri gelmis ona o kiza guvenme tarzinda konusmus sanirim en sevmedigim ve kimseye yapmadigim seyler.kulağıma geldi nedir ya? sizin özel hayatınızı neden herkes biliyor?
Kabul etti nedir ya? Sanki defolu malmis gibi. Siz bu laflari kullanmaya devam ederseniz basiniza boyle seylerin gelmesi kacinilmaz. Bu laflar erkek ustunlugunu temsil ediyor, erkek agzi bu. Farkinda bile degilsiniz, cok uzuluyorum. Kimseyi kirmak da istemem ama bu zihniyet beni cok sinirlendiriyor. Erkeklere yucelik atfediyorsunuz, aman ne kadar da yuce bir adam kendisinden once cinsellik yasamasina ragmen kadini nasil da "kabul" etmis! Kadinin bekareti de cinsel hayati da kimsenin agzina sakiz edebilecegi bir sey degildir, yalniz kendisini ilgilendirir. Dik duracaksiniz, dik duracagiz, "sen bana hesap soramazsin diyecegiz; bu duzen boyle degisecek.
Dini yorum yapmak yasak tek seferde anlamıyor musunuz? Eski üyesiniz bir de.Adama neden bu kadar tepki gösterildiğini anlayamıyorum. Evlenip ayrılma dışında ilişki yasamis biriyle evlenmek istememesi bir insanın neden suç? Sadece sizin durumunuz için konuşmuyorum.
Dini açıdan bakacak olursak da zina yapmış kadın/ erkek zina yapmamış kadın/ erkekle evlenemez
Oyle okudum ben bilmiyorum ki. Vicdan azabi mi yasamis tanidiginiz? Zor durum yasadigi belki de suan soylemedigi icin pisman isteHayır yanlış.Sen tövbe ettiysende hayatına girecek adam bu tövbeni bilmeli.Seni herseyinle sewmeli.Cok yakın arkadasım bakire deilde diktirdi ole ewlendi.Eninde sonundaaa vicdani rahat etmedi ne de olsa cocugum var yuzlesim dedi.adam sen ole oldugun icin deil yillarca beni kandirdigin icin ayriliorum senden dedi.yani bilmek hakkı.ilk basta olmasada ewliligi dusundugunuzde bilmeli
Pardon siz sitenin diyanet işlerinden sorumlu kişisi falan mısınız?Nur suresi 3. Ayet :
Zina eden erkek ancak zina eden veya müşrik bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik bir erkek evlenir. Bu müminlere haram kılınmıştır.
Bir sonraki ayet sizin dediğiniz gibi değil
Nur suresi 4. Ayet :
Namuslu kadınlara zina isnat edip sonra da dört şahit getiremeyenlere seksen değnek vurun. Artık onların şahitliğini asla kabul etmeyin . İşte bunlar fasik kimselerdir.
Ewt canm vicdan azabi cekti sonradan.cunku kandirarak ewlendi.inanki bu bakire olmamaktan bin kat kötü.yalanla bir ewlilige adım atma.bir ömür icinde tasiyamazsin.itiraf ettigindede ewliligin yara alır belki biterOyle okudum ben bilmiyorum ki. Vicdan azabi mi yasamis tanidiginiz? Zor durum yasadigi belki de suan soylemedigi icin pisman iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?