Bekaret sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dikime karsiyim. Ama bekaret madem bu kadar onemli gitsin baskasiyla evlensn o zaman.

Carsaf olarak degil evlenince bunu bilejler gulermis ona masalarda konusurlsrmis oyle kizi aldi diye de 1 kisiyle yaptigim hata oyle gezen tozan icen biri degilim dedikodum donsun ortalikta degilim yani kendi halimde biriyim.

Lütfen bunları bir kenara bırak
Yorumlarından yola çıkıyorum
Sen rahat edeceksen tövbeni et,belliki etmişsin ve birdaha yaşamamışsın bunu
Bu seninle Allah arasında artık
Seni rahatlatacaksa operasyonu ol
Fakat birdaha bu mevzuyu kimseyle paylaşma
Gördün gibi dürüstlük bir işe yaramıyor
Aşk meşk hikaye oluyor

Bir tanidigim var dikim yapan pisman oldu yasadigindan 5 sene once yaptirdi bunu hala evlenmedi suan iliskisi var yasamadi da nisanli cocukla tovbe etti diye onunla da yasamiyor mesela

Böyle bir durum yaşayan diyorum söylediğiniz şeyleri bende biliyorum

Canım sen sana yazılanları okumuyormusun? Bakire değilim bunu da sevgilim biliyor kaldı ki bir kere bile sorgulama geregi duymadı. Uzun zamandır da beraberiz. Diktirme konusuna da gelince bi arkadaşım niyetlenip son anda vazgeçmiş durumundan bahsetmişti nişanlısına nişanlısı da sorun yaratmamıştı. Neden vazgeçtiğini sorduğumda da kaybedeceksem dürüstlüğümden kaybederim diye düşündüm önce kendime sonra ona saygımdan kadırmak istemedim demişti

Arti olarak okudugum biyerde sevgilisi bakir ve kizi kabul etti mesela evliler :s iki ornegi de var

Carsaf olarak degil evlenince bunu bilejler gulermis ona masalarda konusurlsrmis oyle kizi aldi diye de 1 kisiyle yaptigim hata oyle gezen tozan icen biri degilim dedikodum donsun ortalikta degilim yani kendi halimde biriyim.
Öncelikle bunu hata olarak görmemen gerekiyor
Dimdik durman gerekiyor senin
Ne demek hata?
İsteyen yaşar istemeyen evlenene kadar bekler. Her ikisine de yobaz sığ demiyoruz. Tercih meselesi
Yaşadığın her şey senin sorumluluğundur. Ha bir kez yaşamışsındır bi dahası olmaz dersin bu da senin düşüncen elbette...
Evlenmeden yaşayınca namussuz olmuyorsun, lekelenmiş olmuyorsun, bedenin hakkında kimsenin laf söyleme lüksü yok...
Damar senin kan senin beden senin karar senin alla alla ya

Gayet iyi okuyorum ben canim.

Ama o adam mış.

Bir kere bunu hata diye nitelendirmekten vazgec. İstemissin,yapmissin,bitti.
Sen hata dedikce karsindaki insanin tavrini kabullenmis ve hak vermis sayiliyorsun. "Oyle kiz" ne demek ya? Bir kadina bol keseden "oyle" demek kimin haddine dusmus?Her halti yiyip bakireyim diyen biri yamansin kendine de gorsun dunya kac bucak.

Oyle de insan sevince zoruna gidiyor iste daha cok keskeleri artiyor. Isterdim cabalamasini tek istedigi bence ilk olmak ve kiskanmak baska degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…