Anladık canım da bunda öyle kafana takacak bir şey yok bence olmamış bitmiş gitmiş o tercihini yapmış. Bence ayrılmanız iyi olmuş hep sana hatırlatırdı ilerde.Hayir sehirdeyim de oyle buyuk sehir degil
Öncelikle bakire olmadan evlenen ya da dikim yaptırıp evlenenlerin yorum yapmasını istiyorum. Bana aşık olduğunu söyleyen sevgilimle bu sebepten ayrıldık. Benim karakterimi huyumu suyumu bağlılığımı sadakatimi hiçe sayarak bir anda onun gözünde hiçe dönüştüm bu beni gerçekten çok üzdü. İnsanların laflarından korktuğu için ve en önemlisi beni bırakması adamlığından dolayıymış. Onu aldatmışım gibi muamele yaptı. Sadece sebebimiz bu. Bütün ayrılık sebebi sadece bekaret. Giderken sana olan sevgim bitmez dedi. Böyle bir olay yaşayan var mı? Ya da evlenen var mı?
Carsaf olarak degil evlenince bunu bilejler gulermis ona masalarda konusurlsrmis oyle kizi aldi diye de 1 kisiyle yaptigim hata oyle gezen tozan icen biri degilim dedikodum donsun ortalikta degilim yani kendi halimde biriyim.Öyle bi herifle evlenmediğin için bi sadaka ver bişey yap gözünü seveyim.
Kurtulmuşsun o sığ düşünceli adamdan.
Elaleme ne dermiş
Sanki elalem senden çarşaf bekliyor
2 kişi arasındaki en özel şeyi elalem neden bilsinmiş acaba?
Lütfen bunları bir kenara bırakÇünkü Nûr suresinin üçüncü ayetinde: “Zina eden bir erkek ancak zina eden veya Allah’a eş koşan bir kadınla evlenebilir. Zina eden bir kadın da ancak zina eden veya Allah’a eş koşan bir erkekle evlenebilir. Evlenmenin bu türlüsü müminlere haram kılınmıştır.” hükmünün yanı sıra, yine bu surenin 5. ayetinde tevbe edip, kendisini düzeltenlerle evliliğe müsaade edilmiştir. Ayet şöyledir:
“Ancak, bunun ardından tevbe edip düzelen kimseler için söz yoktur. Çünkü Allah bağışlayıcıdır, merhametlidir.”
Birdaha kimseye bu konuda dürüst olmaSormadi bana aslinda soyleme geregi duydum ama sonuc bu
Böyle bir durum yaşayan diyorum söylediğiniz şeyleri bende biliyorum
Öncelikle bunu hata olarak görmemen gerekiyorCarsaf olarak degil evlenince bunu bilejler gulermis ona masalarda konusurlsrmis oyle kizi aldi diye de 1 kisiyle yaptigim hata oyle gezen tozan icen biri degilim dedikodum donsun ortalikta degilim yani kendi halimde biriyim.
Gayet iyi okuyorum ben canim.Canım sen sana yazılanları okumuyormusun? Bakire değilim bunu da sevgilim biliyor kaldı ki bir kere bile sorgulama geregi duymadı. Uzun zamandır da beraberiz. Diktirme konusuna da gelince bi arkadaşım niyetlenip son anda vazgeçmiş durumundan bahsetmişti nişanlısına nişanlısı da sorun yaratmamıştı. Neden vazgeçtiğini sorduğumda da kaybedeceksem dürüstlüğümden kaybederim diye düşündüm önce kendime sonra ona saygımdan kadırmak istemedim demişti
Ama o adam mış.Ne kadar süredir birlikteydiniz? O şekilde evlenen arkadaşım var tabi ki. Arkadaşım bunu erkek arkadaşına ilk söylediğinde, ben daha önce biri ile cinsel ilişki yaşadım bu senin için sorun olur mu dediğinde, adam ona, ben de yaşadım, senin için sorun olmazsa benim için de olmaz diye cevap verdi. Şuan evliler, iki çocukları var, evlilikte de adam bir kere bile lafını etmedi o günden sonra.
Bir kere bunu hata diye nitelendirmekten vazgec. İstemissin,yapmissin,bitti.Carsaf olarak degil evlenince bunu bilejler gulermis ona masalarda konusurlsrmis oyle kizi aldi diye de 1 kisiyle yaptigim hata oyle gezen tozan icen biri degilim dedikodum donsun ortalikta degilim yani kendi halimde biriyim.
GitmezdiAma ozaman evlendigimiz zaman sorun olmayacak miydi? Zaten soyledim daha once neden soyledin neden beklemedin beni asik ettin dedi ( asik olan gider mi bilmiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?