- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Bir kısmı kendi kararlarını verip evlilik öncesi ilişki yaşar, bir kısmı da kendinde başkalarına saydırma, hakaretler etme hakkını bulur. Memleketimden insan manzaraları.Kabul edebilen adam bulamamaktan korkuyorlar sanırım. Şu foruma bir bakan zaten ülkemizin durumunu şıp diye analiz eder. Bir kısmı kızını elleriyle bekaret testine götürüyor, bir kısmı bekaretim bozulmuş mudur diye konu açıyor, bir kısmı vajinismusdan yıllarca kocasına dokunamıyor, bir kısmı külot üzerinden sürtünerek en doğal ihtiyacını karşılamaya çalışıyor, bir kısmı da zarımı nerede diktireyim, düğünden kaç gün önce diktireyim derdinde. Eldeki kadınlar bu.
Ben bundan sonraki ilişkimin başında psikiyatristten ruh sağlığı raporu isteyeceğim. Sonuçta ruh sağlığı benim için önemli.Adam başta sadece bekarete önem verdiğini söylemiş kız da bakire olduğundan sıkıntı etmemiş ne bilsin üstüne bir de rapor isteyeceğini
Sağlıklı kafa yapısındaki hiçbir kadın ilişkinin başında "ilerde senden rapor isticem sözün yok hükmünde" diyen bir adamla zaten sevgili olmaz
Burda ılık çıkan adamları da okuduk bence kadınlar da anal muayene istemelipelin- haklısın bence, o da adam kandırma, milletin cenesi kesilsin diye bir kadınla evlen sonra kadını cinselliğe hasret bırak ısrar ederse sapık mısın de çok okuduk burda, velev ki totoşsun evlenme kardeşim
Ayrıca evlilik öncesi ilişki yaşayan insanlar ille her önüne gelenle yatacak diye birşeyyok düzenli ilişkisi varsa tek bir kişi yeterli zaten
Daha sert bir şey söylememek için kendimi zor tutarak Beğen'e tıkladım. Beni banlanmaktan kurtardığın için minnettarım.'' yıllarca sakladığım gözüm gibi baktığım bekaretimi vermezdim''
şu cümlenin her bir kelimesi kadının kendini miliMetrik bir biyolojik yapı yüzünden aşağılamasını gösteriyor. Erkeğe gerek yok biz kendimizi yeterince aşağılara çekiyoruz zaten! Erkek ne yapsın destek olmaktan başka! Bekaret kimseye verilecek bir obje değil. Hediye vs değil. O sizin tertemiz saf düşünceniz olsun hiçbirzaman sizden gitmeyen kimseye '' vermek '' zorunda olmadığınız size ait sizden birşey olsun. Adına ne derseniz deyin ama şu zar meselesini aşın artık! Şu ufacık bir zar üzerinden namus kavramını küçültmeyin. Namus beyinlerde olsun. Beyninizi kimseye elletmeyin.
Aklıma geldi yazayim. Arkadaşım doktor biriyle evliliğe doğru adım adım gidiyordu. Adam bir suru test istemiş. Kızı resmen check-up'a sokmaya çalışmış. Hastalık var mi, ileride sorun çıkar mi senden diyeBen bundan sonraki ilişkimin başında psikiyatristten ruh sağlığı raporu isteyeceğim. Sonuçta ruh sağlığı benim için önemli.
Ahaha çok iyiymiş ya, ben de böyle yapacağım bundan sonra. Garantiye almak lazım tabii.Aklıma geldi yazayim. Arkadaşım doktor biriyle evliliğe doğru adım adım gidiyordu. Adam bir suru test istemiş. Kızı resmen check-up'a sokmaya çalışmış. Hastalık var mi, ileride sorun çıkar mi senden diyeözellikle istediği testleri listelenmiş birde :))) Arkadaşım adımlarını durdurdu manyak bu ayol diye aksi yonde koşarak uzaklaştı. Yaşadık bunu ne çılgınlar var bilemezsiniz
Aklıma geldi yazayim. Arkadaşım doktor biriyle evliliğe doğru adım adım gidiyordu. Adam bir suru test istemiş. Kızı resmen check-up'a sokmaya çalışmış. Hastalık var mi, ileride sorun çıkar mi senden diyeözellikle istediği testleri listelenmiş birde :))) Arkadaşım adımlarını durdurdu manyak bu ayol diye aksi yonde koşarak uzaklaştı. Yaşadık bunu ne çılgınlar var bilemezsiniz
Geleneksel yapı...Olaya nerden bakarsan bak bu konuda kadın erkek eşittir, pratikte eşit olmamasının nedeni tamamen toplumun ahmaklığı, dinen bakacaksan adına zina diyeceksen zina erkeğe de haram, ihtiyaç diyeceksen kadının da ihtiyacı
Ay ben evlenemem o zaman.Babamın da bi doktor arkadaşı var. Babama tavsiye veriyodu kızın evlenceği zaman damattan şu testleri iste ben gelinlerden istedim dedi. Tövbe yarabbm babam zaten sıkıntılı tip. Test isteyemedi tabi bizimki. Ama sürekli sordu şeker var mı kanser var mı ailede. Var baba hepsi var hepsi özürlü spastik falan dedimo aptal doktora testler veren aptal gelinlerin kafalarına s.çayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?