Bekaret testi

Adam başta sadece bekarete önem verdiğini söylemiş kız da bakire olduğundan sıkıntı etmemiş ne bilsin üstüne bir de rapor isteyeceğini

Sağlıklı kafa yapısındaki hiçbir kadın ilişkinin başında "ilerde senden rapor isticem sözün yok hükmünde" diyen bir adamla zaten sevgili olmaz

Bir kısmı kendi kararlarını verip evlilik öncesi ilişki yaşar, bir kısmı da kendinde başkalarına saydırma, hakaretler etme hakkını bulur. Memleketimden insan manzaraları.

Ben bundan sonraki ilişkimin başında psikiyatristten ruh sağlığı raporu isteyeceğim. Sonuçta ruh sağlığı benim için önemli.

haspam şiddete karşıyım ama şu adam ne güzel dövülür... ne münasebet diyemedin mi? sende ondan rapor iste kız.... karşı taarruza geç... senin anan olsam vermem seni o herife.... bi de sopayla kovalarım....

'' yıllarca sakladığım gözüm gibi baktığım bekaretimi vermezdim''
şu cümlenin her bir kelimesi kadının kendini miliMetrik bir biyolojik yapı yüzünden aşağılamasını gösteriyor. Erkeğe gerek yok biz kendimizi yeterince aşağılara çekiyoruz zaten! Erkek ne yapsın destek olmaktan başka! Bekaret kimseye verilecek bir obje değil. Hediye vs değil. O sizin tertemiz saf düşünceniz olsun hiçbirzaman sizden gitmeyen kimseye '' vermek '' zorunda olmadığınız size ait sizden birşey olsun. Adına ne derseniz deyin ama şu zar meselesini aşın artık! Şu ufacık bir zar üzerinden namus kavramını küçültmeyin. Namus beyinlerde olsun. Beyninizi kimseye elletmeyin.

"Askiiiim sana cok guveniyorum, eminim boyle bir sey yasamadin, ama yine de emin olmam, kafamda hic suphe kalmamasi lazim, git doktora bi rapor getir" diyip yollanmali bu adam doktora.

O kadin, o adamin igrenc egosu yuzunden bos yere o catalda bacaklarini acacak, fiziksel ve ruhsal olaral asagilanacaksa, o adamin da doktora gidip "karim anal bekaret raporu istiyor doktorcum" demesi o hissi yasamasi lazim

Daha sert bir şey söylememek için kendimi zor tutarak Beğen'e tıkladım. Beni banlanmaktan kurtardığın için minnettarım.

Sen onun bakir olduğundan nasıl emin olacaksın? Dinimizde bakir olmayan bir erkek bakire bir kadınla evlenemez. Hani din adına bekarete önem veriyorlar ya!

Olaya nerden bakarsan bak bu konuda kadın erkek eşittir, pratikte eşit olmamasının nedeni tamamen toplumun ahmaklığı, dinen bakacaksan adına zina diyeceksen zina erkeğe de haram, ihtiyaç diyeceksen kadının da ihtiyacı

Ben bundan sonraki ilişkimin başında psikiyatristten ruh sağlığı raporu isteyeceğim. Sonuçta ruh sağlığı benim için önemli.
Aklıma geldi yazayim. Arkadaşım doktor biriyle evliliğe doğru adım adım gidiyordu. Adam bir suru test istemiş. Kızı resmen check-up'a sokmaya çalışmış. Hastalık var mi, ileride sorun çıkar mi senden diye özellikle istediği testleri listelenmiş birde :))) Arkadaşım adımlarını durdurdu manyak bu ayol diye aksi yonde koşarak uzaklaştı. Yaşadık bunu ne çılgınlar var bilemezsiniz

Ahaha çok iyiymiş ya, ben de böyle yapacağım bundan sonra. Garantiye almak lazım tabii.

Savcılıktan temiz kağıdı da isteyeyim, görmek lazım.

Babamın da bi doktor arkadaşı var. Babama tavsiye veriyodu kızın evlenceği zaman damattan şu testleri iste ben gelinlerden istedim dedi. Tövbe yarabbm babam zaten sıkıntılı tip. Test isteyemedi tabi bizimki. Ama sürekli sordu şeker var mı kanser var mı ailede. Var baba hepsi var hepsi özürlü spastik falan dedim o aptal doktora testler veren aptal gelinlerin kafalarına s.çayım dedim

Geleneksel yapı...

Çoğu şeyin dinle alakası yok.

Lütfen ama lütfen kendine bunu yapma kimsenin sana böyle saygısızca davranmasına izin verme...En önemlisi kendine saygını yitirme....Bunu nasış kabul edersin gururun yok mu senin....Asla izin verme kimseye biiry ispatlamak zorunda değilsin...Bu kadadaki bi adam yarın önür gün evlenince de sana güvenmezse o zamam neyi nasıl ispat edeceksin...

Tavsiye veren arkadaşlar
Bu konuda muhatap yok/ Konuyu açan üye burada değil

Herkes ortaya konuşabilir
Bakın mesela ben tam ortaya konuştum gidiyorum

Heyy sen ordaki neden türkçe karakterleri kullanmıyorsun bakıyim
Sen: gözüm yoruluyor puntoyu az kıs
Sen: devameet
iyi oldu böyle elleme

Ay ben evlenemem o zaman.
Benim sülalede maşallah tansiyon, şeker, kalp, kolesterol bilumum şey var

3 yıl önce beraber olduğum sevgilim ben uzun bir yurtdışı seyahatine çıkıp döndükten sonra sen kesin orada bişeyler yapmışsındır deyip benden de böyle bir şey istemişti olduğu yerde bastım tokadı suratına terbiyesiz insanlar çok güzelim salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…