Bekaret testi

Yalaaan başkası yalaaaan, dünyada bekaretten başkası yalaaann ....

Bu konunun gerçekliği konusunda bir benim şüphem yoktur herhalde. Şayet gerçekse, o raporu almaya tenezzül etmez sevgiliye yol verirdim.

Ya valla konuyu okuyunca benim bile kan beynime sıçradı.
Siz nasıl bu rezil teklifi bu kadar olağan karşılayabiliyorsunuz? Yani ne biçim anne babalar tarafından büyütülüyorsunuz anlamıyorum ki ben. Adam yüzünüze tükürse Ya Rabbi şükür diyeceksiniz.

Nasıl bu kadar hoyratça kendini aşşagılatıyorsun anlamak zor yani.

Yalaaan başkası yalaaaan, dünyada bekaretten başkası yalaaann ....

Bu konunun gerçekliği konusunda bir benim şüphem yoktur herhalde. Şayet gerçekse, o raporu almaya tenezzül etmez sevgiliye yol verirdim.
Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 36, Ziyaretci: 42)

Valla ben de bundan şüphe ettim ama konuya o kadar sinirlendim ki rasyonal düşünebilme yetimi kaybettim geçici bir süreliğine.

Bu konuyu okuyan kullanıcılar (Kullanıcı: 36, Ziyaretci: 42)

Valla ben de bundan şüphe ettim ama konuya o kadar sinirlendim ki rasyonal düşünebilme yetimi kaybettim geçici bir süreliğine.
Sinirlere hakim olunacak bir şey değil ki cicim. Ama konu sahibinin bu kadar sakin olması bende gerçek dışı olduğu izlenimi uyandırdı. Normal şartlarda böyle tepki verilmez gibi sanki.

Biraz onuru olan bir erkek evlenmeyi düşündüğü bir kadından böyle bir şey talep edemez. Demek ki size güvenmiyor, her şey 1-2 damla kan mı ? Ne çeşit insanlar var inanılmaz, namusunuz bu kadar değersiz mi ?

Aaa valla ayıp yahu burayada sahye konularla amma dadandılar..ilk üyelik ve bdv de ilk konu bu aralar trend oldu..konu sahibi sözüm sana değil sakın yanlış anlama...kafa bulmaya çalışmak için konu aćanlara.

Ahhh be canımm senin sevgisinden şüphen yok ama o adamın senden şüphesi var bilesin...

Senden bir şüphem yok güvensizlik olarak algılama diyen rapor istermi ya
Raporu alınca nasıl bir tavır takınırımı bir kenara bırak asıl tavır koyma zamanı şimdi değilde ne zaman?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…