tamam anladik gencsiniz kaniniz kayniyorda azicik 3-5 sene sonrasini dusunerek hareket edin su hormonlarinizi kontrol altina alin. Sizin o sevmek dediginiz sey ``pure hormones`` bilmem anlatabildim mi? Cocuk belliki aileden yetisme tarzindan bir takim degerleri var yaptigi seyin yanlis oldugunu dusunuyor ama kendine hakim olamiyor eh ortam yaratirsaniz illaki hakim olamazsiniz yani, sokakta sinifta gecmiyorya bu sevisme sahneleri herhalde. Sevgilinizin vicdani tarafi/korkusu/manevi degerleri agir basiyor sizle her yakinlastiginda ondan sonrada pisman oluyor olan o yani.
Burda asil konu siz ne dusunuyorsunuz ? Sizdemi pismanlik duyuyirsunuz ?
Sizin bekaret gibi bir derdiniz yoksa buna onem vermiyorsaniz siz bilirsiniz ama belliki sevgiliniz icin buyuk bir sorun bu yinede siz bir 3-5 sene sonrasini dusunerek hareket edin derim. Benim bahsettigim sadece ``bekaret `` degil yasamis oldugunuz yasayacaginiz her turlu cinsel yakinliktan bahsediyorum. sonucta bedeninizi paylasiyorsunuz, mahreminizi aciyorsunuz. Eger sizin dusunce yapinizda erkek arkadasiniz gibi ise bekaretinizi kaybetmemis olsaniz bile yasamis oldugunuz bu cinsel yakinliktan belki daha sonra rahatsizlik duyacaksiniz pisman olcaksiniz.
20 yas cok genc neden once kendinizi tanimaya, karsi cinsten ne beklediginizi ogrenmeye, kisiliginizi sekillendirmeye calismiyorsunuz. Inanin bana cinsellikten once iliskiler adina ogrenmeniz gereken cok daha onemli seyler var.
Gencecik ruhunuza ve bedeninize ``ask`` adi altinda yasanan anlik heveslerle eziyet etmeyin, bu yazdiklariniza dayanarak ileride bu yasadiklarinizi sorun edecekmissiniz gibime geliyor o yuzden bunlari yaziyorum.
Yok ben onem vermem oyle seylere demis yazmis olsaydiniz size cok baska bir yorum yapardim, ama sizi dogru anladigimi varsayarak bu sekilde yaziyorum.
o kisi muhtemelen son sevgiliniz olmayacak, evleneceginiz kiside olmayacak o zaman iyi dusunun derim...