Merhaba arkadaşlar size bu derdimi anlatip biraz rahatlamak icin uye oldum.lutfen kotu sekilde yargilayacak olanlar yazmasin cunku gercekten cok uzgunum ve agir elestiri kaldircak gucte degilim
Benim 5 yil once ciddi bi iliskim basladi kimseyi gozumuz gormuyordu deli gibi seviyoduk nisanlandik 2 yil nisanli kaldik maddi durumdan evlenmeyi ertelemek zorunda kaldik. Ama onun bana yaptigi cok haksizliklar vardi baska sehirde kalirken evinde baska kizlarla kaldigini ogrendim guya arkadaslariymis deli gibi kavga ettik yediremedim baska cok olaylar oldu tanidigimdan cok farkli biri cikti ve nisani attik. Malesef nisanliyken iliski yasadik cunku ondan baskasiyla asla evlenmem diyordum fakat benden kan gelmemisti ilk olmasina ragmen..ben ise kizligimin bozuldugunu dusunmustum tesadufen akinti icin dra gittigimde dr sordu bakire degilim dedim o ise muane etmek istedi akintiyi ve bakti senin kizligin duruyo ki dedi meger kizlik zarim esnek ve yirtulmamis... ben 4 ay once baskasiyla nisanlandim ve haziranda dugunumuz var ve malesef ki cok sert biri bu konuda ve bende kizligima bisey olmadigindan ve cahillik yapip o konuyu tamamen kapattigimdan onu daha once iliski yasadimi soylemedim. Evlenme tarihi yaklasti benden kan gelmeyecek ama daha once yasadigimi vajinamdan anlar mi yardimci olun psikoljm altust oldu o benim evlenecegim adam cocugum olsun istiyorm artik huzurlu olmak istiyorm.. uzun yillar iliski yasamayinca vajina eskisi gibi daraliyor mu. Son olarak klitoral orgazm oldum ruyamdan uyaninca bu kizligi yirtar mi icerdeki kasilmalar yardim zor durumdayim yargilamayin lutfen:'(