Et
Etrafım da ki insalar hep iki damla kan meraklısı malesefkiÖncelikle "Zorla tecavüz" diye bir tanım olmaz; tecavüz zaten zorla olan bir şey, bir şiddet eylemi, bu yüzden salt tecavüz demeniz yetiyor, bu algıyı kırın bi önce aklınızda; isteye isteye tecavüze uğradım olayı "Ben kuyruk salladım" gibi saçma fikirlerin, kadını ezici bir yetiştirmenin göstergesi. Bunu bi silin önce, siz her şartta kıymetlisiniz, insanlığınız elinizden alınmadı, kirlenmediniz.
Bir diğer kısım; herkesi bulunduğu şartlar bağlar; şikayetçi olmanızı, hakkınızın peşine düşmenizi ve size bunu yapan o sapığın ceza almasını canı gönülden istiyor, diliyorum. Ama dediğim gibi şartlar... Üstü kapalı geçmişsiniz, az buçuk tahmin ettim. Diktirin, vicdanen de yükümlü hissetmeyin, gerekirse nikahlanmadan önce dikimi kontrol ettirin, bilgi toplayın sağlama alın işinizi. Siz değil, sizi bunu yapmaya itenler utansın. Müstahak zaten bacak arasına bakana. Senin de tercihin bu tiplerden biri olacaksa madem, görmek istediğini gösterip yoluna bakacaksın.