- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
Ya inanın burada bir yorum yazarken 40 kere düşünüyorum, yanlış anlamasın, bu onu üzer mi diye. Kaç kere gönderdikten sonra üstünden tekrar düzenliyorum. İnsanlardan hassasiyet bekliyorum ya bu o kadar zor mu? Senin inancın sana benim inancım banadır. Ben de kendi dinime göre yaşıyorum, ben niye ahlaksız ilan ediliyorum? Konu sahibi Müslüman olabilir ona da "Ahh canım yaa dinine göre yapmışsın bir hata ama.." tarzı yorum yapılıyor, bu cidden kırıcı.
Ben burda konu sahibini yargilamadim.ayrica insanlari yargilamak sirk deildir.allahin emir ve yasaklarini yargilamak sirktir.bilip bilmeden sallama burda simdi sirkmiss..sadece o insani yargilamak evet bana dusmez ben onun yaptigini savunulmasina karsiyim.yapmasina deil.yaltigi sey alkahla kendi arasinda.ama karsi taraf bunu kabul etmiyorsa buda onun ozgur secimi..ileri gorusluyum diyip ozgurlugunu niye kisitla iyor adamin.oda boyle dusunmek istyor olamazmi..nerde kaldi acik gorusluluk
Ne kadar aşşalık biri olduğun yazdıklarından belli senin gibi bir pislikle daha fazla muhattap olmayacağım.
En azından benim verebileceğim bi namusum var senin gibi namussuz değilim .
Asıl cahil çok şey bildiğini sanan ama bi halta yaramayan boş insandır tıpkı senin gibiMune
Bak yine alakasiz bi yorum..oraya neren vardiniz.ne yapmisimda allahi kandirmisim.nerden sacmalasamda saldirsam tipi...hadi iyigeceler kardes herkesin kendi dusuncesi..sizde saygi duyun bizde boyle dusunuyoruzyok ben kimseyi kandırmıyorum da siz allahı kandırdığını sanıyorsunuz işte orada yanılıyorsunuz
Din insan hayatında önemli yer tutar ya da tutmaz onu kimse bilemez ve herkesin dini kendine özeldir..Hiçkimsenin kimseyi yaptığı bir davranıştan ötürü dini sebep göstererek yargılama ya da akıl verme hakkına sahip olmadığını anladıkları an herşey çözülür aslında ama bazılarının bunu anlamaları için değil 40 fırın 540 fırın ekmek yemesi lazım diyeceğim ama o bile fayda etmez..
O yüzden en iyisi bunları kendi haline bırakıp ciddiye almamak..
Hayran kaldim acik goruslulugunuze..cagin en onunde bayrak tutuyorsunuz mubarekyok yok bunlara seviye üslup hak getire döve döve öğreteceksin ama işte
Rabbim sen kadar bilememis.kadinlara kizlik zari vermis.kusura bakma canim yaa tühYine namusu bel altında arayan zihniyet... Ve yine cehalet. Konunun adını gördüğümde konuşmaların buraya geleceğine emindim zaten. Bu insanlara laf anlatmak mümkün değildir kızlar. Onların tek anladıkları şey 'kızlık zarı'. Kadınlara en büyük kötülüğü yine kadınlar yapar. Haklarını savunmayarak, diğer kadınları aşağılayarak ve bu iğrenç bekaret meselesini savunarak... Bilimden hiçbir şey anlamadıkları gibi kutsal kitapları bile okumadan çok iyi bir müslümanım diye geçinen ve aklını sadece kocişkolarına vermiş olan bu kadınlar ülkemizin kanayan yarasıdır.
Ben okudum okuyorum sen merak etme..neyler şirke giriyor onuda biliyorum..akilli kadin.ileri goruslu saygili demokrat laik kadin.hadi kibo kadar geri zekalısın ki inandığın kitabı okumadığın çok açık he canım bilmiyorum sen biliyosun salak
Rabbim sen kadar bilememis.kadinlara kizlik zari vermis.kusura bakma canim yaa tüh
Ben okudum okuyorum sen merak etme..neyler şirke giriyor onuda biliyorum..akilli kadin.ileri goruslu saygili demokrat laik kadin.hadi kib
Ne yapcaktik deistre deistremi yapcaktik..ay yok daha fazka midem kaldirmiyor seninle ...bak isinerabbim beyin de vermiş ama işte kocalarınızınkiyle yaşayıp gidiyorsunuz yetiyor size
Allah kızlık zarını bekareti anlaşılsın diye vermemiş. Açta bir oku istersen gerçekte ne işe yaradığını. Bu kadar uzaksın sahip olduğun bedenden.Rabbim sen kadar bilememis.kadinlara kizlik zari vermis.kusura bakma canim yaa tüh
Ne yapcaktik deistre deistremi yapcaktik..ay yok daha fazka midem kaldirmiyor seninle ...bak isine
Bir de yargılamıyorum dedikleri hal bu yani yerden yere vurdular. Allahtan yargılamıyorlar ha bir de yargılasalar. Kesin banlanıcaz da ne yapayım ben bu saygısızlığa katlanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?