BEKARET !!!

Din insan hayatında önemli yer tutar ya da tutmaz onu kimse bilemez ve herkesin dini kendine özeldir..Hiçkimsenin kimseyi yaptığı bir davranıştan ötürü dini sebep göstererek yargılama ya da akıl verme hakkına sahip olmadığını anladıkları an herşey çözülür aslında ama bazılarının bunu anlamaları için değil 40 fırın 540 fırın ekmek yemesi lazım diyeceğim ama o bile fayda etmez..
O yüzden en iyisi bunları kendi haline bırakıp ciddiye almamak..

o kadar geri zekalısın ki inandığın kitabı okumadığın çok açık he canım bilmiyorum sen biliyosun salak

e yani 20 yaşında verebilecek olduğun tek şeyi verip adamı kafalamışsın

yok ben kimseyi kandırmıyorum da siz allahı kandırdığını sanıyorsunuz işte orada yanılıyorsunuz
Bak yine alakasiz bi yorum..oraya neren vardiniz.ne yapmisimda allahi kandirmisim.nerden sacmalasamda saldirsam tipi...hadi iyigeceler kardes herkesin kendi dusuncesi..sizde saygi duyun bizde boyle dusunuyoruz

Bir de yargılamıyorum dedikleri hal bu yani yerden yere vurdular. Allahtan yargılamıyorlar ha bir de yargılasalar. Kesin banlanıcaz da ne yapayım ben bu saygısızlığa katlanamıyorum.

her öldürülen kadından sizin saçma zihniyetiniz sorumludur. ban alabilirim sorun değil ama saçma sapan yaşamayı bırakıp bi silkelenin kendinize gelin artık
kocanızdan zarar gördüğünüzde yine bu saçma bulduğunuz bu zihniyete ihtiyacınız olacak

Rabbim sen kadar bilememis.kadinlara kizlik zari vermis.kusura bakma canim yaa tüh

Mune Kazen
Artık nasıl damarına bastıysam içindeki gerçek ... ortaya çıkardı sana da bu sözler yakışırdı zaten

burada yaptığın asiliği kayın pederine insanların içinde aşağılanmışken yapsan adam yerine koyacaklar seni
kızmaktan vazgeçtim sana tabi ki klavye buldun saldıracaksın her tarafa

o kadar geri zekalısın ki inandığın kitabı okumadığın çok açık he canım bilmiyorum sen biliyosun salak
Ben okudum okuyorum sen merak etme..neyler şirke giriyor onuda biliyorum..akilli kadin.ileri goruslu saygili demokrat laik kadin.hadi kib

Bir de yargılamıyorum dedikleri hal bu yani yerden yere vurdular. Allahtan yargılamıyorlar ha bir de yargılasalar. Kesin banlanıcaz da ne yapayım ben bu saygısızlığa katlanamıyorum.

Konu da kapanacak banlanicaz da evet..

Saygısızlık ötesi birşey yaptıkları;şuursuzluk,kendini bilmezlik,terbiyesizlik..İnsanı sınıflandırmak..

Yüksek ihtimal ne demek istediğini/istediğimi yine anlamayacaklar...Sallayıp duracaklar şuursuzca ve ezbere..

Ciddiye alınası kişilikte ve zihniyette değiller..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…