- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?
Çok haklısın bende öyle düşünüyorum. Zar değilde daha önce sevdigi kadina başkasının dokunmuş olmasını kabullenememek belki de..Çok sahiplenmek ..erkek yapar kadın yapamaz olayı .. bu hikayede erkek bakir ama yine de içten içe her düşündüğünde "ben bile yapmadım .o nasıl yapar" ı asla derinlere itemez. Her an dilinin ucunda belleğinin bir köşesinde bununla savaşma, kırma, kırılma gibi histerik durumlar yaşar yaşatır .çünkü o bir ERKEK ..malum ülkemizde erkekler geriden gelir ama ilerideki kadını geri görür .o sebeple ucuz yirtmissin beren arkadaşım .bir ömür boyu etiketle yaşanmaz . Seni olduğun gibi kabul eden biriyle olmalısın .seviyorum diye kör kuyulara atlama.onu seviyordun ilerde bir başkasını daha çok seversin belki .1 0 yenik hissedeceğin evlilikten hayır gelmez .mutlu olmak istiyorsan uzak durZar parçası değil olay bence.. kendimiz gibi olmayan birini kınayayız. Eğer adam bakir olmasaydı çok şey söylerdim ama kendisi bu konuya dikkat etmiş. Karşısındakinden de bekleme hakkı var bence..
bosuna ugrasma evlenmez seninle
Canım bır hata yapmışsın evet ama artık olgunlasmissin ve farkindasın. Rabbim bundan sonra haramdan uzak tutsun. Sen tövbe ni de edip zaten pişman olmussun . Bunlar güzel şeyler. Insanuz olabilir hatalarimuiz.Geçelim diğer mevzuya. Doğruyu yapmışsın ya evlenseydin bu adamla o zaman bosanacaktiniz. Etrafında çok kişi var duydum böyle olupta o haliyle sevip kabul eden evlenen mutlu çiftler. Adam seni ğerckten seviyorsa döner. Ki sevmiyor. Canını skma. Sen dürüst oldun en iyisini yaptın hayırlısı olsun artik
Ay ne olur bu olayi eksiklikmiş gibi göstermeyin.. Yapmışsın bir hata ne demektir? O haliyle kabul etmek ne demektir?
Ne varmış halinde?
Sizin tabirinizle o haliyle adam onu severek lütuf mu yapmış olacak ?
Şu erkekleri yüceltip,kadınları erkeklerin bir malı,zar ile değer biçtiği bir nesne gibi göstermeyin lütfen..
Artık silkenip kendinize gelin kadınlar..
Kendinizi bir mal,bir eşya gibi görmeyin..
O haliyle ne yaa.. Fena takildim bu söze..
Neyse susuyorum artık..
Ne manada istiyorsaniz öyle anlsmissiniz. Asla dediğiniz gibi bır şey ima etmeye çalışmadım çalışmam. Şu anlamda dedim ben evlenmeden bır hata yapmış zina oluyor günah yani. Siz hangi dine mensupsunuzda böyle rahat konuşuyorsunuz? ?? Ceza yerim bu cevapla eminim ama sizin gibi bayanlarda saçma sapan yorum yapıp amaan canım nolacak diyip bi modernlesme arzusu icindesiniz. Konu sahibine lafım yok asla ben ahlaki olarak konuşuyorum ve onu da diğer kadınlarda ezmek ne haddime. İstiyorum ki birdaha harama yaklasilmasin illaki hepimizin hatası var . Ben konu sahibinin iyiliğin düşünüyorum. Bende uzatmiyorum çünku ne desem anlasilmayacak
Ne oldu niye gerçekler doğrular bu kadar batıyor? Dine gelince böyle kaciliyo. Başka bişey oluncada ne kadar yobaziz ne kadarda esyalastirdik metalastirdik kadınligi bır zar için yok ne kadar düşürdük değerleri. Ne oldu canım niye susuyosun. Ben değil dinimiz yasaklamis ve kardesimizi uyarıyorum ki birdaha hataya düşmesin. Sonra böyle atlama herseye cvbin yoksa .Dinimi sorgulayacak hadde sahip değilsin..
Başka da cevabım yok sana..
Sana katılıyorum yazmıyım yazmıyım dedim senin yazdıklarını görünce dayanamadım.Ne manada istiyorsaniz öyle anlsmissiniz. Asla dediğiniz gibi bır şey ima etmeye çalışmadım çalışmam. Şu anlamda dedim ben evlenmeden bır hata yapmış zina oluyor günah yani. Siz hangi dine mensupsunuzda böyle rahat konuşuyorsunuz? ?? Ceza yerim bu cevapla eminim ama sizin gibi bayanlarda saçma sapan yorum yapıp amaan canım nolacak diyip bi modernlesme arzusu icindesiniz. Konu sahibine lafım yok asla ben ahlaki olarak konuşuyorum ve onu da diğer kadınlarda ezmek ne haddime. İstiyorum ki birdaha harama yaklasilmasin illaki hepimizin hatası var . Ben konu sahibinin iyiliğin düşünüyorum. Bende uzatmiyorum çünku ne desem anlasilmayacak
Ne oldu niye gerçekler doğrular bu kadar batıyor? Dine gelince böyle kaciliyo. Başka bişey oluncada ne kadar yobaziz ne kadarda esyalastirdik metalastirdik kadınligi bır zar için yok ne kadar düşürdük değerleri. Ne oldu canım niye susuyosun. Ben değil dinimiz yasaklamis ve kardesimizi uyarıyorum ki birdaha hataya düşmesin. Sonra böyle atlama herseye cvbin yoksa .
Bu sekilde mi izah etmeniz gerekiyor cok yanlis bu yorumunuz cok sinir bozucu..dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?