BEKARET !!!

Şekilcilikten vazgeçildiği zaman herşey düzelir aslında..Kadınlar bile; yok yaşamayacaktı,yok erkeğin en doğal hakkı,yok ilki olmak ister vs dedikten sonra erkeğin bu düşüncesini çok görmemek lazım..

Şunu da anlamadım neyin ilkiyse? Ayakkabı,kıyafet,eşyadan filan mı bahsediliyor bu ilk olayında? Yok yani kıyafeti,eşyayı filan ilk ben kullanmak isterim de o bakımdan.
Ne yani ikinci el mi oluyo zarı olmayan kadın?

İçler acısı durumdayız ne diyeyim..Tüm bu zihniyetlere tüküreyim..

dogrular bu evlenmez. bosuna üzülmesin kendi yoluna baksin. o isi evlenmeden önce yaparken bunlarida hesaba katmak lazim. bakireliginu bozan sonucta birakmis kizi bu simdiki ayriliktabdahada beter degilmi?

bozmak ne ya .. alet edavatla söküp mü bozmuş ?

konu sahibesi doğru olanı yapmışsın.. dönerse senindir..

Başka yol mu vardı zaten. Evlilik aşamasında söylemenden iyidir.
Ağır gelmiştir birden duyunca böyle, sevdiği kadına ilk ait olacak adam değilim kafası belki de.
Zor aslında onun açısından bakarsak, zamana bırak, dönerse de tavrına bak, eğer bunu yüzüne vuracak gibiyse hiç girme o topa.

Sırf "İlk benimle beraber oldu, ona BEN SAHİP OLDUM" diye düşünerek kadınları kendi malıymış gibi gören barzoları ayırt etmek için söylenmesi gereken bir şey. İyi de yapmışsınız, gerçek yüzünü görmüşsünüz. Bunu gizleyen, operasyon geçiren kadınlarımızın kendilerince haklı sebepleri olduğunu düşünüp saygı göstersem de ben bunun söylenmesi gerektiğine inanıyorum. Sevmişsiniz, libidonuza karşı koyamamışsınız birlikte olmuşsunuz. Sevdiğinle birlikte olmak kadar doğal ne var? Erkekler "Milli oldum" diye bağıra bağıra söylerken biz yerin dibine geçiyoruz. Bunu biz böyle gizledikçe, utanılacak bir şey gibi gördükçe böyle erkekler hep var olacak. Bunu azaltmak bizim elimizde.

Zar parçası değil olay bence.. kendimiz gibi olmayan birini kınayayız. Eğer adam bakir olmasaydı çok şey söylerdim ama kendisi bu konuya dikkat etmiş. Karşısındakinden de bekleme hakkı var bence..
Çok haklısın bende öyle düşünüyorum. Zar değilde daha önce sevdigi kadina başkasının dokunmuş olmasını kabullenememek belki de..Çok sahiplenmek ..erkek yapar kadın yapamaz olayı .. bu hikayede erkek bakir ama yine de içten içe her düşündüğünde "ben bile yapmadım .o nasıl yapar" ı asla derinlere itemez. Her an dilinin ucunda belleğinin bir köşesinde bununla savaşma, kırma, kırılma gibi histerik durumlar yaşar yaşatır .çünkü o bir ERKEK ..malum ülkemizde erkekler geriden gelir ama ilerideki kadını geri görür .o sebeple ucuz yirtmissin beren arkadaşım .bir ömür boyu etiketle yaşanmaz . Seni olduğun gibi kabul eden biriyle olmalısın .seviyorum diye kör kuyulara atlama.onu seviyordun ilerde bir başkasını daha çok seversin belki .1 0 yenik hissedeceğin evlilikten hayır gelmez .mutlu olmak istiyorsan uzak dur

Benim güzel ülkemin insanları
Bazen gerçekten aklım almıyor
Kendileri onlarca kızla beraber oluyorlar ve buna " erkeklik " diyorlar ! Birde üstüne namusu iki bacak arasına koyup bekaret arıyorlar ! Sorsaydın ilgili kisiye o bakir miymiş ? Ama doğru sen kızsın..
Zaten toplumu bu hale getiren de kendileri..
Kendilerine hakim olamayıp nice kızın hayatını mafediyorlar sonra da başka kızda bekaret arıyorlar.. Namus önce beyinde biter.. Sakın arkana bakma ve uzaklaş o insandan.. Eğer sen gerçekleri söylediginde ayrılmışsa simdi kabul etse bile ileride yine bunu yüzüne vuracaktır.. Geçmiste bir hata yapmıssın olmuş bitmis..

Bekaret kaybetmek ne ya?

Karşındaki önem veriyordu madem bağlanmadan söyleyip nabız alacaktın, bu adamla zaten ne türlü olursa olsun ömür geçmez

bosuna ugrasma evlenmez seninle

Tühhh hemen kendini SAT komandosu gibi çatıdan aşağı bıraksın evlenmiyor diye, aman ne önemli :) Dünyada tek erkek o ya. Amacınız kızı rencide etmek falan mı? Destek olacağınıza köstek oluyorsunuz, ayıptır.

Canım bır hata yapmışsın evet ama artık olgunlasmissin ve farkindasın. Rabbim bundan sonra haramdan uzak tutsun. Sen tövbe ni de edip zaten pişman olmussun . Bunlar güzel şeyler. Insanuz olabilir hatalarimuiz.Geçelim diğer mevzuya. Doğruyu yapmışsın ya evlenseydin bu adamla o zaman bosanacaktiniz. Etrafında çok kişi var duydum böyle olupta o haliyle sevip kabul eden evlenen mutlu çiftler. Adam seni ğerckten seviyorsa döner. Ki sevmiyor. Canını skma. Sen dürüst oldun en iyisini yaptın hayırlısı olsun artik

Kimse kimsenin özeline karışamaz isteyen istediği şeyi yaşayabilir ve buna saygı duyulmalıdır.Bunu savunan zihniyet aynı şeyi yaşamayıp karşısındaki insanın da yaşamamsını isteyince bunu niye kabullenemiyor ? Bu niye geri kafalılık ? Bu niye karşısındaki ni insan olarak değil de mal olarak görmek?
Bu zihniyete tüküreyim !

Ay ne olur bu olayi eksiklikmiş gibi göstermeyin.. Yapmışsın bir hata ne demektir? O haliyle kabul etmek ne demektir?

Ne varmış halinde?
Sizin tabirinizle o haliyle adam onu severek lütuf mu yapmış olacak ?

Şu erkekleri yüceltip,kadınları erkeklerin bir malı,zar ile değer biçtiği bir nesne gibi göstermeyin lütfen..
Artık silkenip kendinize gelin kadınlar..
Kendinizi bir mal,bir eşya gibi görmeyin..

O haliyle ne yaa.. Fena takildim bu söze..

Neyse susuyorum artık..

Ne manada istiyorsaniz öyle anlsmissiniz. Asla dediğiniz gibi bır şey ima etmeye çalışmadım çalışmam. Şu anlamda dedim ben evlenmeden bır hata yapmış zina oluyor günah yani. Siz hangi dine mensupsunuzda böyle rahat konuşuyorsunuz? ?? Ceza yerim bu cevapla eminim ama sizin gibi bayanlarda saçma sapan yorum yapıp amaan canım nolacak diyip bi modernlesme arzusu icindesiniz. Konu sahibine lafım yok asla ben ahlaki olarak konuşuyorum ve onu da diğer kadınlarda ezmek ne haddime. İstiyorum ki birdaha harama yaklasilmasin illaki hepimizin hatası var . Ben konu sahibinin iyiliğin düşünüyorum. Bende uzatmiyorum çünku ne desem anlasilmayacak

Bakir ise bakir ister sacmaligi kızların çoğu bakirken erkeklerin yuzde kaçı bakir yalan dolanla herkes bakir öyle sacmalamayin geçmişle yargilamiycak biri olmalı hayatında tabi insan ilk başta böyle bir şey duyunca yediremiyor kendine o ayrı ama kalkıpta bunun için sevgi bitirilmez bende bunun kanısındayım.

Sen en dogrusunu yapmissin durust olmussun vicdanin rahat bir sekilde hayatini devam ettirebilirsin. Sende haklisin oda hakli demekki seni okadar cok sevmiski kayal kirikligina ugramis bunu kabullenememis olabilir bi zaman sonra belki tekrar geri donup seni arayabilir biraz zaman ver eger kabullenemeyecek bir yapisi varsa zaten bitmesi hayirli olmus canm yapicaginiz evlilikte mutsuz bir evlilik olurdu daha cok pisman olabilirdin..

Dinimi sorgulayacak hadde sahip değilsin..

Başka da cevabım yok sana..

Dinimi sorgulayacak hadde sahip değilsin..

Başka da cevabım yok sana..
Ne oldu niye gerçekler doğrular bu kadar batıyor? Dine gelince böyle kaciliyo. Başka bişey oluncada ne kadar yobaziz ne kadarda esyalastirdik metalastirdik kadınligi bır zar için yok ne kadar düşürdük değerleri. Ne oldu canım niye susuyosun. Ben değil dinimiz yasaklamis ve kardesimizi uyarıyorum ki birdaha hataya düşmesin. Sonra böyle atlama herseye cvbin yoksa .

Sana katılıyorum yazmıyım yazmıyım dedim senin yazdıklarını görünce dayanamadım.
Müslüman memleketteyiz baksan hepsinin cüzlanında islam yazar ama konuşmalara bak çok normal çok güzel evlenmeden ilişki neden dini nikah var o zaman? Biz kimseyi küçük görüp ezmiyoruz ama günah bizim dinimizde yasak kadınada erkeğede !

Yav he he..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…