Bekaretimi kaybettim

lnyx2

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
16
11
16
30
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?

Önce şunu sormak istiyorum: neden olmasın???? 2 yıldır çıktığın erkekle cinsellik yaşadın diye mi? Lütfen ama toparla kendini, kendi değerini buna bağlıyorsan vay haline. Evlenmek istemiyorsada sen dünden isteme, ayrıl ve dimdik durarak özgüvenli bir şekilde hayatına devam et!!! Adam istemiyor diye intihar nedir ya

Dünyanın sonu gelmiş gibi konuşuyorsun. Bir zar parçasına o kadar anlam yükleme. istemişsin yapmışsın.ha pismansan bir daha evlenmeden yapmazsın ama intihar niye bir zar yüzünden. Erkek arkadaşın da maşallah beraber oluyor ama evlenmiyor. Seni hiç sevmemis. Seni sevmeyen birine fazla değer vermişsin. Silkin ve ayağa kalk. Zekanla basarinla uğraş .o günü unut. Sana değer verecek biri çıkacak zarına da önem vermeyecek. Yasin küçük galiba bunu dert ettiğine gore

Valla zaten nişanlımla atıştık sinirim tavan karşımda olsan kollarını cimciklerdim.
Kendine gel intihar falan nedir yani kolay mı bu kadar canına kıymak?
Cesaret edip Kendi isteginle bişey yapmıssın bari yaptıklarının arkasında durabilecek kadar delikanlı ol.
Cokta güzel evlenir, aileni kurarsın. Dogru insanı bekle ve hayatındaki o habeş maymunundan acilen kurtul!

Olan olmus zaten dovunme elbette mutlu bir evliligin olabilir ama madem boyle bir düşüncen var seninle cinsellik icin birlikte olmus birine emanet etmekle hata etmissin. Ama bu herkes icin problem degildir ne intihari. Hemen yardim almalisin. Bekaretini kaybettiginde intihar edecek biri zaten birlikte olmaz. Sen celisiyorsun. Nedir bu dovunme?

Erkek arkadaşın bir anda değiştiyse üzülmekte haklısın ama süreç içinde seninle bir geleceğinin olamayacağına karar verdiyse ya da en baştan beri ciddi bir ilişkiniz yoksa üzülecek birşey yok. Burada üzülmekten kastım biten bir ilişkiye olan üzüntü...

Bekaret toplumunuzda önemli evet bunu biz değiştiremeyiz. Ama şunu söyleyeyim halin tavrın kalbin güzel olduktan sonra, emin ol gerçekten adam olan bunu takmıyor. Sana tek tavsiyem kendini kötü hissetme küçük görme. Böyle olursan gerçekten küçülürsün haline tavrına yansır. Hayatına devam et.

Arkadas zina üzerine birde intihar edersen ebedi cehennemden cikamazsin öncelikle onu bil.
Yapman gereken tam aksine pisman olmak Allahtan af dilemek ve bu hataya tekrar düsmemek.
Allah samimi yapilan tövbeleri kabul eder
Cok tövbe et ve cok dua et.
O kiside madem evlenme niyeti yok hayatindn cikar ve seni tehtit edecek olursa, kimseden korkum yok istedigini millete anlatabilirsin deki sanan zarar vermesin.

Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşimla 2 yıldır birlikteyiz. ikimizi de isteğiyle cinsel münasebetimiz oldu ve bekaretimi kaybettim. Bu ikimizin kararı olmasına rağmen benim psikolojim alt üst oldu. Artik büyük kaygılar yaşıyorum. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Erkek arkadasim benimle evlenmek istemiyor. İntihar etmeye karar verdim. Arkadaşlar ailemin olmasını çok istiyorum ve canım çok yanıyor ölmek istiyorum hergun bana bir yol bir umut gösterin lütfen gerçekten çok kötü durumdayım birgün benimde ailem olur mu ? Bende mutlu olabilir miyim ?
Hata yapmışsınız ama bu hayatın sonu değil hayatın tüm düzeni iki bacak arasından işlemiyor ama madem bu durumdan çok rahatsizsiniz yaşadıklarınızdan ders alın dik durun . Eğer isterseniz zar sizin için önemliyse artık tıp ilerledi zar dikiliyor siz ders almaya bakın

Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Bu kararı alırken cidden evleneceğinize garanti gözüyle mi bakmıştınız?
Hangi mantıkla?

Evlenmeden önce ilişki yaşanabilir elbette.
Ama yaşayanlar ayrılık durumunda sizin psikolojinize girmeyecek insanlar olmalıdır.

Neyse bunu bu konuda kararsızlık yaşayan ama baskı altında hisseden genç kızlar için yazdım.

Size de şu saatten sonra bunun dünyanın sonu olmadığını, gerekirse uzman yardımı almanızı öneririm.
Artık hemen hemen çoğu genç yaşıyor bunu.
Büyütüp kendinizi harap etmeyin.

Yazık canınıza.

Back
X