Hiçbir şey senden önemli değil. Şuan ki düşüncelerin benim haddinden fazla canımı yakan bir durum. İntihar etmek, hayattan vazgeçmek çok çok çok saçma. Hangi durumda olursan ol, her şey düzeltilir -ki senin şuan dert ettiğin şey düzeltilmesi gereken bir şey değil.
Az çok seni anlayabiliyorum. Büyük ihtimalle farkında olmadan duygusal olarak cinsellik konusunda psikolojik baskıya maruz kaldın. Şuan bu sebepten suçluluk hissediyorsun ama bu suçlu hissedeceğin bir durum değil. Kimse kimseyle beraber oldu diye evlenmek zorunda da değil. Önemli olan tek şey, karşındaki insanın sana cinsellik hususunda psikolojik baskı uygulamamış olması. Mesela, ihtiyaçlarım var, ben erkeğim, seninle olmayacaksam kiminle olacağım gibi gibi cümlelere maruz kaldın mı?
Bekaret önemli değil. Önemli olan tek şey bunu fiziki ve duygusal olarak hazır hissettiğinde yaşaman.
Elbette ailen de olacak. Çocuklarında...seni çok seven bir kişi çıkacak karşına belki. Fakat sakın sevgiline bu açıdan zaaf gösterme. Bazı erkekler ilk ilişkiyi kendileri ile yaşayan kadınların kendilerine muhtaç olduğu fikrine kapılıyor, kadınları nasılsa cepte gibi görüyor. Dik dur, utanılacak bir şey yapmadın.