Eveeet, yine "ultra namuslu hatta doğuştan bekaret kemerli" mükemmel bazı hanımlarımızın konu sahibini yerden yere vurduğu bir konu daha. Kadınların kendilerini tabir-i caizse bir eşya, bir mal gibi görmelerine üzülüyorum. Kocana sıfır olarak gitmedin, 2. el olarak gittin vah vah (!). Kendini böyle görene erkek de öyle davranır, ben ne diyeyim?
Ben normalde burada böyle şeyleri konuşmayı pek sevmem ama konudakileri görünce yazmak istedim. Benim birlikte olduğum ilk kişi şimdiki erkek arkadaşım değil. Değildi yani ne yapayım, o zaman doğru olan o insan gibi hissediyordum değilmiş. Kendimi mi öldüreyim? Hatta bak bu ilk erkek arkadaşım bana dedi ki "Seni benden başkası kabul etmez (!), bir hata yaptım biz birbirimize aitiz gel yeniden başlayalım"; bağıra çağıra evimden kovdum. Şimdiki erkek arkadaşıma (şu anda nişanlım) da sadece önceden sevgililerim olduğunu biliyor. Yemin ederim çocuk bana bir kere bile "Yattın mı ettin mi, vay efendim nasıl yaparsın?" diye sormadı. Ben de ona sormadım. Olmuş bitmiş yani geçmişinde ben mi vardım bana ne. Onun da önceden cinsel birliktelik yaşadığı ilişkileri olmuştur diye tahmin ediyorum, sormadım detayını. Kendine defolu mal muamelesi yaptırtma, önünde güzel bir hayat var. Dünyanın sonu değil, sen kendini sevdikçe, saygı duydukça herkes de seni sevecek ve saygı duyacak.