Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de mi bosananlar kervanina katildin. .
Evlendikten sonra tarihte kasaya eklenenlere olabilir herhalde
Bankada herşey kayıtlıdır çünkü tarihi ile
Bilmiyorum kahvem bilmiyorum..
Kasada kendisine ait şeylerin olduğunu ya da ondan kacirdiginiz şeylerin olduğunu iddia edip kasanın açılmasını isteyebilir sanırım avukat arkadaşlar daha iyi bilir benimki duyum sadece..
Arkadaslar ,kasada ne oldugunu kimse bilmez sahibi haric ,o yuzdende hesaptan para aktarimi gibi altinimi vereim orada demek soz konusu olmaz
Ancak esiniz ,ispat yukumlulugu var ,mahkemede size bilmem ne kadar para yada altin verdigini ispatlarsa ,alabilir ,
Size tahsil davasi acar ,o zaman hacizlik bir durum olursa kasaya haciz gelir ,herhangi birine yada kuruma borc yaptigimizda oldugu gibi haciz koydurulabiliyor kasaya ,
Haciz icin borcun ispati esas ,verdigini ispatlamadan isteyemez
Hak iddia edemez. Bosaltin kasayi kapattirin.
İcine ne kondugunu kimse bilmiyor.
Zaten boşanma durumunda düğün takıları kadına ait olmuyomu dinende hukuken de öyle diye biliyorum..hem hep erkeklermi yiyecek dügün takılarını sakın bırakma..boşalt kasayı..
Bir kadın boşanmayi düşünüyorsa mantıklı bir sebebi vardır kii altınlar zaten sana aittir birsey yapabileceğini sanmıyorum
Şimdi internetten baktım kadına takılan erkek tarafı olsun kız tarafı olsun geline aitmiş erkeğe takılan takılar ise hangi yörenin düğünü ise o yörenin adetlerine göre belirlenirmiş..sen kasayı boşalt bence tamamen ne olur ne olmaz ..ama demişsin ya kadına aitse almadım der bi daha alrım demişşsin o kadarda yapma yahu sana vur dedik öldürdün![]()
Bildiğim kadarıyla altınlardan hak iddaa edemez. Eğer evlendikten sonra aldığınız mülk vs varsa onlardan hak iddaa edebilir. Siz de nafaka ya da tazminat davası açarsınız. neden boşanıyorsunuz bilmiyorum ama biraz mahkemede sürünürse vazgeçer iddalaşmaktan