bekarken birikim yapmak mı yoksa gönlünce harcamak mı?

Yanlış anlamayın gaz vermek değil amacım ama böyle birinden nasıl soğumuyorsunuz?
Ben şu an bekarım birisiyle görüşürken en ufak hareketinden soğuyorum.
Balayına gitmemek, başbaşa yemeğe çıkmamak filan çok ütopik.
Allah sabır versin.

doğru diyosun bu arada başka konularda da nikini görünce yüzümde hep bir tebessüm oluyordu. çok sevimli bir nik

bahsettiğim botu buldum şimdi bir internet sitesinde, baya indirmişler, 289 lira

bahsettiğim botu buldum şimdi bir internet sitesinde, baya indirmişler, 289 lira

Eki Görüntüle 1807263
Ben bu botun 300lira edecek kadar bir numarasini goremedim ya
Cok cok benzerini hatta aynisini floda falan tas catlasin 100liraya bulursunuz bence
Ustunden kalite akmiyor cok dayanikli bir sey gibi de durmuyor ve cok fazla benzeri var piyasada
Valla 300 lira bota vermeye acimam ama bunun icin acirim acikcasi

Ben de o noktaya gelir gibi oldum o yuzden mutsuzlastim. Hayatimda biri olsa melesa hepten tukenirim herhalde:)) ustume basima giycek ahim sahim biseyim yok.
aynen kıyafet almamak için hiçbir mağazaya girmiyorum netten satan yerlere bakmıyorum ama durum vahim :)

bunun neredeyse tıpa tıpını aldım 80 tlye 300 verme kız

Al gitsin buraya konu açtığına göre çok istiyorsun

aynen kıyafet almamak için hiçbir mağazaya girmiyorum netten satan yerlere bakmıyorum ama durum vahim :)

bunun neredeyse tıpa tıpını aldım 80 tlye 300 verme kız

bu tanıdık bir markanın botu olduğu için bu kadar pahalı. altı 4 parmak lastik. buldozer gibi ayakkabı taş gibi resmen :)))

nolcak bizim bu halimiz
bende 31 yasımdayım ailemle yasıyorum asgari ücret alıyorum ben maasımla evin esyalarını degiştirdim şimdide mutfak kapı tadilatına gircem yani maasım oldugu gibi borca gidiyor bende bu durumdan sıkıldım biriktirmek bende istiyorum tabi birazda kendime harcamak

ayy bana benzeyen biri neden evinize o kadar masraf yapıyosun? ailenin durumu karşılamaya yetmiyor mu? zaten aldığın kuş kadar para kendin için bişeyler yapsana

ayy bana benzeyen biri neden evinize o kadar masraf yapıyosun? ailenin durumu karşılamaya yetmiyor mu? zaten aldığın kuş kadar para kendin için bişeyler yapsana
Canım babam emekli o anca evin giderlerini karsılıyor ben tüm maasımla taksit ödüyorum fakat harclıgımı babamdan alıyorum bisey begensem yada almak istesem babamın kredi kartıyla alıyorum yani istediklerimi de alıyorum sükür.hee bide kendi maasımla dişlerime tel taktırıyorum 4.500 e anlastık bi o var maasımdan kendime bişey yaptıgım bide telefon aldım kendime okadar gerisi evi yenilemekle taksit odemekle bitiyor maasım

orta yolunu bul bence mesela sırf heves için sende olduğu halde 2. ye 3. göz dikme ama çokta kasma da bilmem anlatabildim mi

bence kesinlikle biriktir

bence hem tadını çıkar hem birikim yap. kendi hayatından çok fazla ödün verip de herşeyi biriktirmeye çalışma evlenince masrflar o kadar artıyor ki eskisi gibi istediğini alamıyorsun zaten. ama herşeyi de çarçur etme kenara en azından her ay 1 çeyrek altın parası atabilmen lazım. damlaya damlaya göl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…