- 25 Şubat 2016
- 963
- 1.328
- 113
- 43
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Evet evli iki çocuğu var ama çocukları liseye gidiyor bebek değillerMaaş aynı alınıyorsa demek ki fark yok. O şekilde pozitif ayrımcılık olmaz. En fazla küçük çocuğu olan vardır karşılıklı rızaya dayalı erken çıkışlarda belki iltimas olabilir zaten süt izni filan yasal olan kısmı. Sorumlu kişi evli o yüzden mi böyle kanıya kapılmış.
Derdim ama şuan boşanma aşamasındayım daha boşanmadan sevgili buldu der adımı çıkarırlarKocam yok ama beni de yoran bir sevgilim var derdim yerinizde olsam
olsun kocişi var sonuçta. ona yemek hazırlıcak filan. Yani bu düşünce tarzında olmasın için başka sebep gelmedi aklıma makul diyebileceğim.Evet evli iki çocuğu var ama çocukları liseye gidiyor bebek değiller
52 yaşında kaç kere sevişebilir bunlar.sabaha kadar sevilemezler sanırımolsun kocişi var sonuçta.
Ne alaka işle?52 yaşında kaç kere sevişebilir bunlar.sabaha kadar sevilemezler sanırım
Evliyim çalışmak istemiyorum deyince bu anlaşılıyor biz gece seviştik yorulduk siz yatıp uyudunuzNe alaka işle?
Ayrıca yaşla alakalı değil o işler. Nice yazan var genç yaşında 2 ayda 1 zor oluyor diye.
Bayıldım cevabına yine kavga çıkarır bu değerlendircem bu lafıAklima “cunku karim var” diyen amca geldi, neyse
Konu sahibi o zaman evliler yarim maas alsin, neticede onlar evli kocalari da calisiyor deyin gelecek sefere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?