Bekarlar çalışsın evliler otursun:(((

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
963
1.328
113
43
Devlet hastanesinde Sağlık memuru olarak çalışıyorum.iş bölümü ile ilgili sorumlu ile sürekli sorun yaşıyoruz.bu hafta iki kişinin çalıştığı yerde beni tek bıraktı bir iki gün sabrettim izinli olanlar vardı izinli olanlar dönünce bugün yanımda çalışan arkadaş benimle mi çalışacak dedim.bu başladı bağırmaya senin yaptığın işte ne var diye.bende savundum kendimi tartıştık.konuya başkaları da dahil oldu.sorumlu demişki benim gibi bekar olan arkadaşıma sizin evde kocanız çocuğunuz mu var çalışacaksınız tabi.konuyu şef doktorumuza ilettim beni haklı buldu yanıma elemanı verdi.sorumlu olan arkadaş küsmüş ben sorumluluğu bırakıcam diyor.bıraksın kimsenin umrumda değil ama evli olanlar kendilerini haklı görüyor.sizin fikirlerinizi merak ediyorum

Evet evli iki çocuğu var ama çocukları liseye gidiyor bebek değiller

Memur oluyorsun. Yine sorunlar bitmiyor arkadas. Uzerinize dusen gorevi yapin sadece. Fazlasini yapmayin. Sacmalamis onu diyen kisi.

Memur musun derdin var. Şapşal bir video dolaşıyor internette, yaşlı kadının işini yapmayan memur diye. Kadın son 5 dk gelmiş işimi yap diye kaynak yapmaya çalışıyor. O kadının işi en az 20 dk memur o kadının işini yapsınmış. Niye yapsın? Kimlik almasa sanki kadın ölecek muamelesi yapıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…