- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Tabiki kendilerini haklı görürler daha az çalışıp aynı maaşı alacaklar!Devlet hastanesinde Sağlık memuru olarak çalışıyorum.iş bölümü ile ilgili sorumlu ile sürekli sorun yaşıyoruz.bu hafta iki kişinin çalıştığı yerde beni tek bıraktı bir iki gün sabrettim izinli olanlar vardı izinli olanlar dönünce bugün yanımda çalışan arkadaş benimle mi çalışacak dedim.bu başladı bağırmaya senin yaptığın işte ne var diye.bende savundum kendimi tartıştık.konuya başkaları da dahil oldu.sorumlu demişki benim gibi bekar olan arkadaşıma sizin evde kocanız çocuğunuz mu var çalışacaksınız tabi.konuyu şef doktorumuza ilettim beni haklı buldu yanıma elemanı verdi.sorumlu olan arkadaş küsmüş ben sorumluluğu bırakıcam diyor.bıraksın kimsenin umrumda değil ama evli olanlar kendilerini haklı görüyor.sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Bu saglik camiasinda hep var bu.Sorumluya kac aydir esit yaz diyorum.Yine ayni sonucla karsilasiyorum.Daha az yazilmak isteyen isi biraksin.Ben de daha az calismak isterim.Bu da benim buyuk bir derdim.Yer degistirdim bu durumdan kurtulamadim.Bekar olmanin seyimidir anlamadim.Her ay konisuyorum bir de.Baktim anlamayacak iyice bir konusacam.Cetele tutacam suratina carpacam.Esit yaz esit diyecem.Nolacak bilmiyorum.Daha da olmazsa ya listeyi biz yapalim diyecem ya da idareye cikacam.Bir mesasi hadi farketmez ayarlayamadi diyelim iki mesai ustu olmaz artik.Biktim bu sorunlarin tekrarindan.Isten de biktim.Ya bir de tavir takiniyor absurd birsey demisim gibi.Hayret.Devlet hastanesinde Sağlık memuru olarak çalışıyorum.iş bölümü ile ilgili sorumlu ile sürekli sorun yaşıyoruz.bu hafta iki kişinin çalıştığı yerde beni tek bıraktı bir iki gün sabrettim izinli olanlar vardı izinli olanlar dönünce bugün yanımda çalışan arkadaş benimle mi çalışacak dedim.bu başladı bağırmaya senin yaptığın işte ne var diye.bende savundum kendimi tartıştık.konuya başkaları da dahil oldu.sorumlu demişki benim gibi bekar olan arkadaşıma sizin evde kocanız çocuğunuz mu var çalışacaksınız tabi.konuyu şef doktorumuza ilettim beni haklı buldu yanıma elemanı verdi.sorumlu olan arkadaş küsmüş ben sorumluluğu bırakıcam diyor.bıraksın kimsenin umrumda değil ama evli olanlar kendilerini haklı görüyor.sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Şikayet edemiyor musunuz??Bu saglik camiasinda hep var bu.Sorumluya kac aydir esit yaz diyorum.Yine ayni sonucla karsilasiyorum.Daha az yazilmak isteyen isi biraksin.Ben de daha az calismak isterim.Bu da benim buyuk bir derdim.Yer degistirdim bu durumdan kurtulamadim.Bekar olmanin seyimidir anlamadim.Her ay konisuyorum bir de.Baktim anlamayacak iyice bir konusacam.Cetele tutacam suratina carpacam.Esit yaz esit diyecem.Nolacak bilmiyorum.Daha da olmazsa ya listeyi biz yapalim diyecem ya da idareye cikacam.Bir mesasi hadi farketmez ayarlayamadi diyelim iki mesai ustu olmaz artik.Biktim bu sorunlarin tekrarindan.Isten de biktim.Ya bir de tavir takiniyor absurd birsey demisim gibi.Hayret.
İyi de canım sen de bekar değilmişsin ki. Evdeki durumundan ona ne hem. Bıraksın sorumluluğu madem yapamiyorDerdim ama şuan boşanma aşamasındayım daha boşanmadan sevgili buldu der adımı çıkarırlar
Boşanmış çocuğu olan TEK EBEVEYN olan birisi olarak söylüyorum. İşini adam gibi yapmayan çalışmasın. Herkes iş iş diye ağlıyor. Sonra işe girince nasıl yatarım hesabını yapıyor. Çalışmayacaksa, işten çıksın iş arayan bu kadar insan varken kimse yokluğunu farketmez.Devlet hastanesinde Sağlık memuru olarak çalışıyorum.iş bölümü ile ilgili sorumlu ile sürekli sorun yaşıyoruz.bu hafta iki kişinin çalıştığı yerde beni tek bıraktı bir iki gün sabrettim izinli olanlar vardı izinli olanlar dönünce bugün yanımda çalışan arkadaş benimle mi çalışacak dedim.bu başladı bağırmaya senin yaptığın işte ne var diye.bende savundum kendimi tartıştık.konuya başkaları da dahil oldu.sorumlu demişki benim gibi bekar olan arkadaşıma sizin evde kocanız çocuğunuz mu var çalışacaksınız tabi.konuyu şef doktorumuza ilettim beni haklı buldu yanıma elemanı verdi.sorumlu olan arkadaş küsmüş ben sorumluluğu bırakıcam diyor.bıraksın kimsenin umrumda değil ama evli olanlar kendilerini haklı görüyor.sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Benimkinin komşu modeli bu kafada insanlar çok var demek ki.ve kendini ısrarla haklı görüyor.diger evlilerde teselli ediyor boşver bunlar başına gelmeden bizi anlamazlar.aklıma şu geldi
ben çalışmıyorum.merdivenleri hep çalışmayan komşular yıkardı.artık yeter be dedim kapısının önüne gelince zile bastim x merdivenlerin kalan kısmını sen yıka .bana ne dese beğenirsiniz.
a x çiğim ben çalışıyorum ama.sanki bana çalışıp 5 kuruş veriyor.insanlar çok yüzsüz kardeşim.
o zaman zaten yaşı gelmiş emekli olsun.yerine genç dinamik bir kardeşimiz girsin.hem karnım doysun hem pastam dursun.bazı insanlar adam kullanmayı çok seviyor.
Nereye edeceksin.En son is o.Bulundugun bolumden gonderilmeyi de goze alacaksin.Olur ya.Haksizlik bu ya.Sorumlu daha degerlidir idarece.Halbuki ayni meslek insaniyiz.Sanki krallar mubarek.Şikayet edemiyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?