Bekarlar çalışsın evliler otursun:(((

Tabiki kendilerini haklı görürler daha az çalışıp aynı maaşı alacaklar!
İyi yapmışsınız, beceremiyorsa bıraksın, bekar da evli de aynı iş yükünü yapmalı beceremiyorsa işi bıraksın evinde otursun bir zahmet.
O sorumlu arkadaşa da insan adaletli olamadıktan sonra hiçbirşey olamaz diyin

Bu saglik camiasinda hep var bu.Sorumluya kac aydir esit yaz diyorum.Yine ayni sonucla karsilasiyorum.Daha az yazilmak isteyen isi biraksin.Ben de daha az calismak isterim.Bu da benim buyuk bir derdim.Yer degistirdim bu durumdan kurtulamadim.Bekar olmanin seyimidir anlamadim.Her ay konisuyorum bir de.Baktim anlamayacak iyice bir konusacam.Cetele tutacam suratina carpacam.Esit yaz esit diyecem.Nolacak bilmiyorum.Daha da olmazsa ya listeyi biz yapalim diyecem ya da idareye cikacam.Bir mesasi hadi farketmez ayarlayamadi diyelim iki mesai ustu olmaz artik.Biktim bu sorunlarin tekrarindan.Isten de biktim.Ya bir de tavir takiniyor absurd birsey demisim gibi.Hayret.

Son düzenleme:
Şikayet edemiyor musunuz??

Ben de ne zaman shift yapsam evliler gece istemiyor. Bir kisiye haftada en fazla 3 kere gece veriyoruz zaten. Paylasiyorum shifti. Hemen mesaj yagmuru...

Simdi yilbasi derdi basladi. Gece 02.30a kadar calismasi gerekiyor 8 kisinin. 4 kisi de ertesi gun 6da gelecek acilisa. Bekarlara yaz bizim ailemiz var diyorlar.
Evet cunku bekarlar agac kovugundan cikti. Kimseleri yok. Ozel hayatlari, isleri, hayattan zevk alma haklari yok.

Evlenirken size mi sormuşlar. Çok saçma ya. Çok zor geliyorsa otursunlar evlerinde. Kimse kimsenin yükünü çekmek zorunda değil. Maaş eşitse sorumluluklar da eşit olmalı.

Madem öyle az çalışsınlar ama az maaş alsınlar. Böyle saçmalık görmedim ben.

Oyle sacmalik mi olur. Evlenirken size mi sormuslar. Kesin evli olan bi kac kisiyle samimiyeti vardir. Onlara kiyak geciyordur.

canım eski memur kafası. bide pnların cocuksuz olanlar calıssın cocuklu olanlar cok yogun modu var. bazen genc olan calısaın yaslıyım modu var.

iy yapmıssın herkes aynı maası alıyor meslege bilerek basladı hakkını savın

Valla bekarken 4 yıl çalıştım pek rahattı:) evlendim, çocuğum oldu çalışmak çooook zoor:) yetişemiyorum. ama bu sizin bölüm sorumlusunun söylediğini haklı çıkarmaz. O, iş bölümünü özel hayata göre yapamaz. Yapsa da dillendiremez. İnsaniyet namına İmtiyaz geçiyorsa diğer çalışanların da haklarını vermesi gerek. Veremiyorsa da kimseye kıyak geçmesin.

Boşanmış çocuğu olan TEK EBEVEYN olan birisi olarak söylüyorum. İşini adam gibi yapmayan çalışmasın. Herkes iş iş diye ağlıyor. Sonra işe girince nasıl yatarım hesabını yapıyor. Çalışmayacaksa, işten çıksın iş arayan bu kadar insan varken kimse yokluğunu farketmez.

O an da diyemedin mi arkadasim o zaman komple eve gidin ücretsiz izin denen bişey var haberiniz var mi diye... deliriyorum bu tarz şeylere hayir bide bi saglik camiasinda var bu muhabbet amaaaan o bekar nasilsa yapsin tarzinda cümleler. Sıkma canini sonuna kadar haklisin asla duruşunu bozma oturmak isteyen evine gitsin.

aklıma şu geldi
ben çalışmıyorum.merdivenleri hep çalışmayan komşular yıkardı.artık yeter be dedim kapısının önüne gelince zile bastim x merdivenlerin kalan kısmını sen yıka .bana ne dese beğenirsiniz.
a x çiğim ben çalışıyorum ama.sanki bana çalışıp 5 kuruş veriyor.insanlar çok yüzsüz kardeşim.
o zaman zaten yaşı gelmiş emekli olsun.yerine genç dinamik bir kardeşimiz girsin.hem karnım doysun hem pastam dursun.bazı insanlar adam kullanmayı çok seviyor.

Benimkinin komşu modeli bu kafada insanlar çok var demek ki.ve kendini ısrarla haklı görüyor.diger evlilerde teselli ediyor boşver bunlar başına gelmeden bizi anlamazlar.

Böyle terbiyesizlik olmaz iyi ki şikayet etmişsiniz sakın ezdirmeyin kendinizi bunlara edepsizler çok kızdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…