- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Yahu haklı olduğunuz konuda şu yorumunuzla be kadar itici oldunuz.52 yaşında kaç kere sevişebilir bunlar.sabaha kadar sevilemezler sanırım
Ben evliyim senin işin gücün ne derse ben bunu anlarımYahu haklı olduğunuz konuda şu yorumunuzla be kadar itici oldunuz.
Ne alaka sevişmek yahu ayıp biraz edep.
Tartışırkende bu tavırda değilsinizdir umarım.
Yanlış anlarsınız hanımefendi. Öyleyse bir başkasında sizin bu yorumunuza aklın fikrin sevişmekte senin diye anlar.Ben evliyim senin işin gücün ne derse ben bunu anlarım
Evlisiniz sanırım.herkesin özel hayatı kendine aittir iş hayatında profesyonel olmak lazım onu anlatmaya çalışıyorum.biraz tebessüm olsun diye o yorumu yaptım konuyu saptırmanıza gerek yokYanlış anlarsınız hanımefendi. Öyleyse bir başkasında sizin bu yorumunuza aklın fikrin sevişmekte senin diye anlar.
Biri vana evliyim dese evliliğin yükü aklıma gelir.
Söyleminiz ve karşınızdaki hakkındaki anlayışınız çok yanlış.
Ben evliyim senin işin gücün ne derse ben bunu anlarım
Evliyim evet ama sorun bu değil sabaha kadar sevilne olayı da değil. Bekarda olsam aynı yorumu yapardım.Evlisiniz sanırım.herkesin özel hayatı kendine aittir iş hayatında profesyonel olmak lazım onu anlatmaya çalışıyorum.biraz tebessüm olsun diye o yorumu yaptım konuyu saptırmanıza gerek yok
Herkes mizah yapıyor hanımefendi bende gülüyorum sizde ara sıra gülümseyin bence.Evliyim evet ama sorun bu değil sabaha kadar sevilne olayı da değil. Bekarda olsam aynı yorumu yapardım.
ayrıca burası derdim var bölümü mizah bölümü değil.
Haklisin. Bekar evli ayrimi da ne ya.Devlet hastanesinde Sağlık memuru olarak çalışıyorum.iş bölümü ile ilgili sorumlu ile sürekli sorun yaşıyoruz.bu hafta iki kişinin çalıştığı yerde beni tek bıraktı bir iki gün sabrettim izinli olanlar vardı izinli olanlar dönünce bugün yanımda çalışan arkadaş benimle mi çalışacak dedim.bu başladı bağırmaya senin yaptığın işte ne var diye.bende savundum kendimi tartıştık.konuya başkaları da dahil oldu.sorumlu demişki benim gibi bekar olan arkadaşıma sizin evde kocanız çocuğunuz mu var çalışacaksınız tabi.konuyu şef doktorumuza ilettim beni haklı buldu yanıma elemanı verdi.sorumlu olan arkadaş küsmüş ben sorumluluğu bırakıcam diyor.bıraksın kimsenin umrumda değil ama evli olanlar kendilerini haklı görüyor.sizin fikirlerinizi merak ediyorum
Kendi boşanamıyor diye hıncı var gibi.. töbe yaaa....Derdim ama şuan boşanma aşamasındayım daha boşanmadan sevgili buldu der adımı çıkarırlar
Hayır işe gelecek bilgisayar başında elinde kahve oturacak ben koştura koştura çalışıcam boş oturdukça canı sıkılıp benim dedikodumu yapacakBu devamlı olan bir şey mi?
Mesela ben evliyim ama çocuğum yok.
Çocuğu olup da onun hastalığı vs gibi sebeplerle izin alan iş arkadaşımı seve seve idare ederim.
Tabi ki bugün ona yarın bana diye düşünürüm.
Bu her hafta olan bir şeyse hoş olmaz muhakkak.
Ama evli ve çocuklu insanların bekarlara göre daha çok sorumluluğu olduğunu düşünürsek
arada bir olan izinlere, eşitsizliklere anlayışlı olmanın kötü bir yanı yok bence..
Aynı eşitsizlik bekarlar için de oldğnda anlayış gösteriliyorsa kötü birşey yok tabii.? Bana mı yaptın kocayı çocuğu, yapmasaydın derler adama...Bu devamlı olan bir şey mi?
Mesela ben evliyim ama çocuğum yok.
Çocuğu olup da onun hastalığı vs gibi sebeplerle izin alan iş arkadaşımı seve seve idare ederim.
Tabi ki bugün ona yarın bana diye düşünürüm.
Bu her hafta olan bir şeyse hoş olmaz muhakkak.
Ama evli ve çocuklu insanların bekarlara göre daha çok sorumluluğu olduğunu düşünürsek
arada bir olan izinlere, eşitsizliklere anlayışlı olmanın kötü bir yanı yok bence..
Valla ben de bunu anlarım. Bekar olup ev geçindiren çekip çeviren çok insan var, evlilikle ne alaka yani ?Yanlış anlarsınız hanımefendi. Öyleyse bir başkasında sizin bu yorumunuza aklın fikrin sevişmekte senin diye anlar.
Biri vana evliyim dese evliliğin yükü aklıma gelir.
Söyleminiz ve karşınızdaki hakkındaki anlayışınız çok yanlış.
Bekarlar izin isteyince sorun çıkarır surat asarlarAynı eşitsizlik bekarlar için de oldğnda anlayış gösteriliyorsa kötü birşey yok tabii.? Bana mı yaptın kocayı çocuğu, yapmasaydın derler adama...
Evli olmayanların hiç sorumluluğu yok mu sen yapma bari cherryNe alaka, evlilik cinsellikten mi ibaret?!? Ben evliyim daha az çalışcam derse biri aklıma son gelcek şey bu açıkçası. Aklıma evişleri, yemek extra temizlik çocuk bakma vb sorumlulukları geliyor o kadar.
Hayır işe gelecek bilgisayar başında elinde kahve oturacak ben koştura koştura çalışıcam boş oturdukça canı sıkılıp benim dedikodumu yapacak
Aynı eşitsizlik bekarlar için de oldğnda anlayış gösteriliyorsa kötü birşey yok tabii.? Bana mı yaptın kocayı çocuğu, yapmasaydın derler adama...
Valla bekarken daha cok sevisiyordukNe alaka, evlilik cinsellikten mi ibaret?!? Ben evliyim daha az çalışcam derse biri aklıma son gelcek şey bu açıkçası. Aklıma evişleri, yemek extra temizlik çocuk bakma vb sorumlulukları geliyor o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?