Bekarlar çalışsın evliler otursun:(((

Ben evliyim senin işin gücün ne derse ben bunu anlarım
Yanlış anlarsınız hanımefendi. Öyleyse bir başkasında sizin bu yorumunuza aklın fikrin sevişmekte senin diye anlar.
Biri vana evliyim dese evliliğin yükü aklıma gelir.
Söyleminiz ve karşınızdaki hakkındaki anlayışınız çok yanlış.

Evlisiniz sanırım.herkesin özel hayatı kendine aittir iş hayatında profesyonel olmak lazım onu anlatmaya çalışıyorum.biraz tebessüm olsun diye o yorumu yaptım konuyu saptırmanıza gerek yok

Ben evliyim senin işin gücün ne derse ben bunu anlarım

Ne alaka, evlilik cinsellikten mi ibaret?!? Ben evliyim daha az çalışcam derse biri aklıma son gelcek şey bu açıkçası. Aklıma evişleri, yemek extra temizlik çocuk bakma vb sorumlulukları geliyor o kadar.

Evlisiniz sanırım.herkesin özel hayatı kendine aittir iş hayatında profesyonel olmak lazım onu anlatmaya çalışıyorum.biraz tebessüm olsun diye o yorumu yaptım konuyu saptırmanıza gerek yok
Evliyim evet ama sorun bu değil sabaha kadar sevilne olayı da değil. Bekarda olsam aynı yorumu yapardım.
ayrıca burası derdim var bölümü mizah bölümü değil.

Evliyim evet ama sorun bu değil sabaha kadar sevilne olayı da değil. Bekarda olsam aynı yorumu yapardım.
ayrıca burası derdim var bölümü mizah bölümü değil.
Herkes mizah yapıyor hanımefendi bende gülüyorum sizde ara sıra gülümseyin bence.

Haklisin. Bekar evli ayrimi da ne ya.

Bu devamlı olan bir şey mi?

Mesela ben evliyim ama çocuğum yok.
Çocuğu olup da onun hastalığı vs gibi sebeplerle izin alan iş arkadaşımı seve seve idare ederim.
Tabi ki bugün ona yarın bana diye düşünürüm.
Bu her hafta olan bir şeyse hoş olmaz muhakkak.

Ama evli ve çocuklu insanların bekarlara göre daha çok sorumluluğu olduğunu düşünürsek
arada bir olan izinlere, eşitsizliklere anlayışlı olmanın kötü bir yanı yok bence..

Hayır işe gelecek bilgisayar başında elinde kahve oturacak ben koştura koştura çalışıcam boş oturdukça canı sıkılıp benim dedikodumu yapacak

Aynı eşitsizlik bekarlar için de oldğnda anlayış gösteriliyorsa kötü birşey yok tabii.? Bana mı yaptın kocayı çocuğu, yapmasaydın derler adama...

Valla ben de bunu anlarım. Bekar olup ev geçindiren çekip çeviren çok insan var, evlilikle ne alaka yani ?

Ne alaka, evlilik cinsellikten mi ibaret?!? Ben evliyim daha az çalışcam derse biri aklıma son gelcek şey bu açıkçası. Aklıma evişleri, yemek extra temizlik çocuk bakma vb sorumlulukları geliyor o kadar.
Evli olmayanların hiç sorumluluğu yok mu sen yapma bari cherry

Hayır işe gelecek bilgisayar başında elinde kahve oturacak ben koştura koştura çalışıcam boş oturdukça canı sıkılıp benim dedikodumu yapacak

Öyle saçmalık mı olur canım..
Tersine özel yaşamından ötürü işini aksattığı tüm zamanlar için işe geldiklerinde daha sıkı çalışmalılar hatta.
İyi niyetliyim de enayi değilim.

Aynı eşitsizlik bekarlar için de oldğnda anlayış gösteriliyorsa kötü birşey yok tabii.? Bana mı yaptın kocayı çocuğu, yapmasaydın derler adama...

Elbette neden olmasın.
Annesi hastalanır vs gelemez.
Bekarların yaşamı yok değil sonuçta.

Bence herkes gerektiğinde birbirini idare etmeli.
Kimse de bu iyi niyeti suistimal etmemeli..

Valla bekarken daha cok sevisiyorduk evlendik canimiz cikiyi be miss

Oyle sacmalik mi olur canim esit sartlar altinda calisiyorsunuz evlisi bekari mi olur. Ha ozel durumlar olur idare edilir o ayri mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…